bobbiyiy Postat Mai 24, 2007 Partajează Postat Mai 24, 2007 ce parere aveti despre aceste componente? vreau sa imi fac un calculator si am gasit aceste componente, ce zice ar iesi ceva din ele? CPU INTEL Pentium 4 2,4 ghz,bus 533,s.478,1 MB cache MB socket 478 Intel 848-P,fsb800,ddr400,agp 8x, sound 5.1 ch,lan 10/100,S-ata,6xusb 2.0 http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4i48 restul nu mai conteaza, deocamdata vreau sa iau o placa si proc. Link spre comentariu
ionut20 Postat Mai 24, 2007 Partajează Postat Mai 24, 2007 ti-as recomanda sa mergi pe alt producator pt placa de baza ... cu asrok am avut neplaceri ;) .... mergi pe asus in rest ... totul e in functie de buget Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 24, 2007 Partajează Postat Mai 24, 2007 socketul 478 e expirat!!!ia 775, pentru ca astea mai au drum lung in fata, si neaparat pciexpress!!!tot din motiv ca agp e depasit, iar pciexpress e noul standard in materie!!!si ddr2!!!sunt mai ieftine si mai rapide ca echivalentele ddr!!!daca ai sa cauti cu atentie, poti gasi sistem de baza (mobo, proc, memorie, placa video) pe 775 la pret mai mic decat 478... iar mai tarziu poti upgrada usor procul de la un celeron la un p4 adevarat, poti schim ba placa video cu una mai buna, poti mari memoria, etc...asta mai ales daca iei o placa de baza cu chipset intel...(din cautarile mele pe net am ajuns la concluzia ca as cheltui cam 600 de lei pe un asemenea kit... daca m-as multumi cu o placa de baza cu video inclus, as ajunge la mai putin, sau in aceiasi bani as putea baga un p4, nu un celeron...) Link spre comentariu
bobbiyiy Postat Mai 25, 2007 Autor Partajează Postat Mai 25, 2007 asta vreau si eu ,decat sa iau ceva slab ,mai bine nu iau, si eu prefer p4 .multumesc mult Link spre comentariu
ph3e4r Postat Mai 26, 2007 Partajează Postat Mai 26, 2007 775 all the way. Pentru 478 deja nu se mai fabrica coolere.DDR2 poti sa mergi pe o placa de baza cu video integrat si mai tarziu cand sunt bagi iti umpli si pci-x-ul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum