Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare telecomanda tv LG

Postări Recomandate

Va salut colegi,recomandatimi si mie va rog ce telecomanda sa cumpar pentru acest tv crt,Model.nr:CB14F80X,va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Radiotelegrafist

5

• misuraelectronic

3

• FLORIN IORDACHE

2

• Florinel TV

2

Top autori în acest subiect

Telecomanda LG / GOLDSTAR - 7F5187 .

Dati-mi un linck cu ea de unde o pot cumpara,bineinteles pe PM,va multumesc anticipat.

Link spre comentariu

Telecomanda LG / GOLDSTAR - 7F5187 .

daca raspunsul din citat nu ar fi total gresit , atunci el poate ca ar fi corect . imi cer scuze ca mi-am editat postarea initiala , dar recomandarea mea era un pic gresita . reiau deci ... acest model de tvc este construit pe baza unui sasiu de beko , anume beko 12.1 . telecomanda oem a acestui aparat poarta numele 7dz187 . recomandarea din postarea #2 este total gresita , pentru ca 7f5187 este oem-ul pentru sasiu de beko 12.4/12.5 . recomandarea de link pe pm din postarea #4 este total gresita , intrucit nici 7f5187 , nici 7dz187 nu s-au vindut ca piese de schimb niciodata never-ever pe teritoriul rsr , nici sub forma de originale , nici sub forma de clone chinezesti .

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

raspuns aproximativ corect , dar nu intru totul . acest tvc este construit pe baza unui sasiu de beko , iar telecomanda oem este 7dz187 . recomandarea ultra-secreta din postarea #4 are valoarea zero barat , intrucit aceasta telecomanda nu s-a comercializat NICIODATA never-ever pe teritoriul rsr , nici ca originala , nici clona chinezeasca sau de alt fel .

telecomanda echivalenta gasibila ... orice beko de la 12.5 in sus .

Pai atunci recomandatimi dstra una va rog care sa se potriveasca cu acest tv.

Link spre comentariu

telecomenzi echivalente pentru 7dz187 ...

1-- p824 pilot

2-- beko 12.1

3-- m4u cod 141

Va multumesc,o zi buna in continuare.

Link spre comentariu

daca raspunsul din citat nu ar fi total gresit , atunci el poate ca ar fi corect . imi cer scuze ca mi-am editat postarea initiala , dar recomandarea mea era un pic gresita . reiau deci ... acest model de tvc este construit pe baza unui sasiu de beko , anume beko 12.1 . telecomanda oem a acestui aparat poarta numele 7dz187 . recomandarea din postarea #2 este total gresita , pentru ca 7f5187 este oem-ul pentru sasiu de beko 12.4/12.5 . recomandarea de link pe pm din postarea #4 este total gresita , intrucit nici 7f5187 , nici 7dz187 nu s-au vindut ca piese de schimb niciodata never-ever pe teritoriul rsr , nici sub forma de originale , nici sub forma de clone chinezesti .

Vad ca numai reclama iti faci pe aici cu magazinul tau , si daca tot iti faci reclama atunci fa o oferta la vinbzari cu ce ai in magazin (stoc) ca sunt interesat de multe piese si de altele si sigur vor fi si mai multi colegi care au nevoie , stima si respect va astept cu ofertele , si va multumesc

Link spre comentariu

Vad ca numai reclama iti faci pe aici cu magazinul tau , si daca tot iti faci reclama atunci fa o oferta la vinbzari cu ce ai in magazin (stoc) ca sunt interesat de multe piese si de altele si sigur vor fi si mai multi colegi care au nevoie , stima si respect va astept cu ofertele , si va multumesc

stii cam cum suna citatul de mai sus ? e ca si cum te-ai intilni cu un individ oarecare pe strada , pe care il abordezi , zicindu-i ... hai noroc ! ce mai faci , mai prostule ? bla-bla-bla , etc , etc ...iar la finalul discutiei de complezenta , dupa stringerea de mina de rigoare , ii zici ... sa stii ca eu te apreciez si te respect ff mult ... daca ai nevoie de mine , cauta-ma , poti conta pe mine .

in concluzie , unde naiba vezi tu reclama ? eu doar i-am recomandat CE sa cumpere , nicidecum DE UNDE ...

pentru stiinta matale , afla ca am pe stoc toate cele 3 telecomenzi recomandate , insa nici prin cap nu-mi trece sa m-apuc sa stau la coada la posta romana cu coletul in brate , pentru o telecomanda prapadita .

la final , te anunt ca nu ma intereseaza citusi de putin colaborarea cu indivizi certati rau cu gramatica limbii romane ... indiferent de eventualele sume puse in joc .

Link spre comentariu

stii cam cum suna citatul de mai sus ? e ca si cum te-ai intilni cu un individ oarecare pe strada , pe care il abordezi , zicindu-i ... hai noroc ! ce mai faci , mai prostule ? bla-bla-bla , etc , etc ...iar la finalul discutiei de complezenta , dupa stringerea de mina de rigoare , ii zici ... sa stii ca eu te apreciez si te respect ff mult ... daca ai nevoie de mine , cauta-ma , poti conta pe mine .

in concluzie , unde naiba vezi tu reclama ? eu doar i-am recomandat CE sa cumpere , nicidecum DE UNDE ...

pentru stiinta matale , afla ca am pe stoc toate cele 3 telecomenzi recomandate , insa nici prin cap nu-mi trece sa m-apuc sa stau la coada la posta romana cu coletul in brate , pentru o telecomanda prapadita .

la final , te anunt ca nu ma intereseaza citusi de putin colaborarea cu indivizi certati rau cu gramatica limbii romane ... indiferent de eventualele sume puse in joc .

Pai asta nui reclama ca daca sui ca ai pe stoc trafuri acum spui ca ai si telecomenzi , am si eu ceva pe stoc dar niciodata nu mam laudat cale am , daca ai magazin atunci fa macar ceva si ajuta prieteni de pe forum cu componente bune si nu stifturi si atunci vei fi apreciat , eu astept ofertele tale ca sigur am sa cumpar citeva componente de la tine

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări