Radiotelegrafist Postat Iunie 24, 2017 Partajează Postat Iunie 24, 2017 Va salut colegi,recomandatimi si mie va rog ce telecomanda sa cumpar pentru acest tv crt,Model.nr:CB14F80X,va multumesc anticipat. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 24, 2017 Partajează Postat Iunie 24, 2017 Telecomanda LG / GOLDSTAR - 7F5187 . Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 24, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2017 Telecomanda LG / GOLDSTAR - 7F5187 . Dati-mi un linck cu ea de unde o pot cumpara,bineinteles pe PM,va multumesc anticipat. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 24, 2017 Partajează Postat Iunie 24, 2017 Dati-mi un linck cu ea de unde o pot cumpara,bineinteles pe PM,va multumesc anticipat. Aveti mp ! Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 24, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2017 Va multumesc domn Florin,o zi buna in continuare si multa sanatate. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 24, 2017 Partajează Postat Iunie 24, 2017 (editat) Telecomanda LG / GOLDSTAR - 7F5187 . daca raspunsul din citat nu ar fi total gresit , atunci el poate ca ar fi corect . imi cer scuze ca mi-am editat postarea initiala , dar recomandarea mea era un pic gresita . reiau deci ... acest model de tvc este construit pe baza unui sasiu de beko , anume beko 12.1 . telecomanda oem a acestui aparat poarta numele 7dz187 . recomandarea din postarea #2 este total gresita , pentru ca 7f5187 este oem-ul pentru sasiu de beko 12.4/12.5 . recomandarea de link pe pm din postarea #4 este total gresita , intrucit nici 7f5187 , nici 7dz187 nu s-au vindut ca piese de schimb niciodata never-ever pe teritoriul rsr , nici sub forma de originale , nici sub forma de clone chinezesti . Editat Iunie 24, 2017 de misuraelectronic Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 24, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2017 raspuns aproximativ corect , dar nu intru totul . acest tvc este construit pe baza unui sasiu de beko , iar telecomanda oem este 7dz187 . recomandarea ultra-secreta din postarea #4 are valoarea zero barat , intrucit aceasta telecomanda nu s-a comercializat NICIODATA never-ever pe teritoriul rsr , nici ca originala , nici clona chinezeasca sau de alt fel . telecomanda echivalenta gasibila ... orice beko de la 12.5 in sus . Pai atunci recomandatimi dstra una va rog care sa se potriveasca cu acest tv. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 24, 2017 Partajează Postat Iunie 24, 2017 telecomenzi echivalente pentru 7dz187 ... 1-- p824 pilot 2-- beko 12.1 3-- m4u cod 141 Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 24, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2017 telecomenzi echivalente pentru 7dz187 ... 1-- p824 pilot 2-- beko 12.1 3-- m4u cod 141 Va multumesc,o zi buna in continuare. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 24, 2017 Partajează Postat Iunie 24, 2017 daca raspunsul din citat nu ar fi total gresit , atunci el poate ca ar fi corect . imi cer scuze ca mi-am editat postarea initiala , dar recomandarea mea era un pic gresita . reiau deci ... acest model de tvc este construit pe baza unui sasiu de beko , anume beko 12.1 . telecomanda oem a acestui aparat poarta numele 7dz187 . recomandarea din postarea #2 este total gresita , pentru ca 7f5187 este oem-ul pentru sasiu de beko 12.4/12.5 . recomandarea de link pe pm din postarea #4 este total gresita , intrucit nici 7f5187 , nici 7dz187 nu s-au vindut ca piese de schimb niciodata never-ever pe teritoriul rsr , nici sub forma de originale , nici sub forma de clone chinezesti . Vad ca numai reclama iti faci pe aici cu magazinul tau , si daca tot iti faci reclama atunci fa o oferta la vinbzari cu ce ai in magazin (stoc) ca sunt interesat de multe piese si de altele si sigur vor fi si mai multi colegi care au nevoie , stima si respect va astept cu ofertele , si va multumesc Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 26, 2017 Partajează Postat Iunie 26, 2017 Vad ca numai reclama iti faci pe aici cu magazinul tau , si daca tot iti faci reclama atunci fa o oferta la vinbzari cu ce ai in magazin (stoc) ca sunt interesat de multe piese si de altele si sigur vor fi si mai multi colegi care au nevoie , stima si respect va astept cu ofertele , si va multumesc stii cam cum suna citatul de mai sus ? e ca si cum te-ai intilni cu un individ oarecare pe strada , pe care il abordezi , zicindu-i ... hai noroc ! ce mai faci , mai prostule ? bla-bla-bla , etc , etc ...iar la finalul discutiei de complezenta , dupa stringerea de mina de rigoare , ii zici ... sa stii ca eu te apreciez si te respect ff mult ... daca ai nevoie de mine , cauta-ma , poti conta pe mine . in concluzie , unde naiba vezi tu reclama ? eu doar i-am recomandat CE sa cumpere , nicidecum DE UNDE ... pentru stiinta matale , afla ca am pe stoc toate cele 3 telecomenzi recomandate , insa nici prin cap nu-mi trece sa m-apuc sa stau la coada la posta romana cu coletul in brate , pentru o telecomanda prapadita . la final , te anunt ca nu ma intereseaza citusi de putin colaborarea cu indivizi certati rau cu gramatica limbii romane ... indiferent de eventualele sume puse in joc . Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 26, 2017 Partajează Postat Iunie 26, 2017 (editat) stii cam cum suna citatul de mai sus ? e ca si cum te-ai intilni cu un individ oarecare pe strada , pe care il abordezi , zicindu-i ... hai noroc ! ce mai faci , mai prostule ? bla-bla-bla , etc , etc ...iar la finalul discutiei de complezenta , dupa stringerea de mina de rigoare , ii zici ... sa stii ca eu te apreciez si te respect ff mult ... daca ai nevoie de mine , cauta-ma , poti conta pe mine . in concluzie , unde naiba vezi tu reclama ? eu doar i-am recomandat CE sa cumpere , nicidecum DE UNDE ... pentru stiinta matale , afla ca am pe stoc toate cele 3 telecomenzi recomandate , insa nici prin cap nu-mi trece sa m-apuc sa stau la coada la posta romana cu coletul in brate , pentru o telecomanda prapadita . la final , te anunt ca nu ma intereseaza citusi de putin colaborarea cu indivizi certati rau cu gramatica limbii romane ... indiferent de eventualele sume puse in joc . Pai asta nui reclama ca daca sui ca ai pe stoc trafuri acum spui ca ai si telecomenzi , am si eu ceva pe stoc dar niciodata nu mam laudat cale am , daca ai magazin atunci fa macar ceva si ajuta prieteni de pe forum cu componente bune si nu stifturi si atunci vei fi apreciat , eu astept ofertele tale ca sigur am sa cumpar citeva componente de la tine Editat Iunie 26, 2017 de Harhas Florin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum