Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

unde e mai ieftin un "pic"?

Vizitator n0r1s

Postări Recomandate

Vizitator n0r1s

ma uitam la preturi pt pic-urile mai noi. cele mai mici erau la comet si capodimonte (la conex costau aproape de 2x, la e-piese era cam 1.5x).insa surpriza, comanda minima s-a facut 100ron la capodimonte, fusese 20 pina acum (ceea ce era f ok). cum sa nu iubesti felul in care se conduce o afacere in .ro......

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• andiy

2

• bogdan_

1

• MifTy

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Vasile

Nu poti sa zici ca sunt neseriosi ca nu au facut nimic care sa-i faca asaPoate ei tind spre alt target... cine stie ?Nu cred ca fac acestu lucru, eu odata am vrut sa comand ceva dar aveau o cantitate ceva de genul minim 50 bucati cu care nu aveam ce face dar m-au ignorat cand le-am scris

Link spre comentariu
Vizitator n0r1s

din ce am vazut pe site trebuia sa cumperi un produs de x ori sa faca cel putin 10 lei, adica daca era un led de 1 leu trebuia sa iei minim 10 leduri.ei au acolo un fel de en-gros. cu schimbarea asta de la 20 la 100 ron eu ramin la ce se gaseste aici in bucuresti.

Link spre comentariu

e si motivul pentru care nu prea cumpar de la ei...preturi bune, dar ce dracu sa fac eu, care n-am magazin, cu 3000 de rezistente de 1 kohm (de exemplu)???salata?? :smt005

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Ei sunt distribuitorii celor de la http://www.tme.pl care am vazut ca nu au cantitati minime si sunt cam asa la numarul de bucati comandabile 1-5-10-etc

la capodimonte e cam asa 9-201-309 niste cantitati cat se poate de ciudate

Eu am am comandat cam de 1 luna 1.001 de condensatori de 100nf pentru ca cantitatea minima era de 1.000 dar dupa aia puteai sa comanzi unitar deci eu al dracului i-am pus sa desfaca pachetul de 1.000 pentru 1 bucata si fac destul de des acest lucru pentru ca,cum am zis mai sus ma enerveaza numarul cuidat pentru o cantitate de piese, nu se incadreaza in nimic standard

Link spre comentariu

Eu de la ei am primit niste raspunsuri de genul:

Fiind depozit de componente electronice si nu magazin, distribuitorul nostru de produse ne impune la majoritatea produselor care nu depasesc suma de 10RON fara tva/buc niste cantitati minime de comanda de care suntem nevoiti sa tinem cont, mai putin produsele pe care le tinem si pe stoc local.

si

Domeniul nostru de activitate este electronica industriala in 75% iar restul de 25% este "de umplutura".

Prin urmare, astia "de umplutura" trebuie sa se impace cu statutul care le-a fost rezervat firma.
Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Fiind depozit de componente electronice si nu magazin, distribuitorul nostru de produse ne impune la majoritatea produselor care nu depasesc suma de 10RON fara tva/buc niste cantitati minime de comanda de care suntem nevoiti sa tinem cont, mai putin produsele pe care le tinem si pe stoc local.

Aia e vrajeala toata ziua din ce data pe situl TME se poate cumpara la bucata
Link spre comentariu

Aia e vrajeala toata ziua din ce data pe situl TME se poate cumpara la bucata
Poate nu ar strica sa se initieze si la noi niste group buy (cum fac unii pe afara) cand sunt mai multi doritori de ceva. Singura problema ar fi seriozitatea. :smt006
Link spre comentariu
Vizitator n0r1s

si de ce nu luam de la tme direct? vad ca au site-u si in romana iar la transport zice 13pln care vine ~12 ron si comanda minima 70pln care e ~60ronedit: a da astia n-au plata online ceva, doar in banca si n-au banca in .ro deci nu merita pt ca transferul bancar e v 25 euro.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări