pauly Postat Iunie 23, 2017 Partajează Postat Iunie 23, 2017 Buna ziua. Am o camera wireles cu IR careia i sau ars cateva leduri. Am cautat peste tot, dar nu am gasit schema elctrica si nici prea multe date cu privire la ledurile folosite. As vrea sa le inlocuiesc pe cele arse, dar nu stiu ce leduri sa procur. Mai exact, nu stiu puterea ledurilor mW, unghiul . Am gasit aceste tipuri de leduri: Care dintre ele ar fi mai eficiente? Cele de 15mW ? Cele de 100 mW ? Sau cele de 160 mW ? Pot face un astfel de iluminator fara tranzistori? Doar cu rezistente? Cel original, are in componenta sa si trei tranzistori SMD care nu stiu ce tipuri sunt, nu stiu cu ce ii pot inlocui. Acesta este iluminatorul IR respeciv si poate fi gasit; https://www.aliexpress.com/store/product/30-LEDs-IR-Board-for-CCTV-Camera-infrared-lamp-board-48-18mm-Free-shipping/713084_1945688001.html LL-503SIRC2V-1BD Emiţător IR; 5mm; 850nm; transparentă; 15mW; 30°; THT; 20mA; 1÷1,65V | INFO | PDF Producator: LUCKY LIGHT Denumire producător: LL-503SIRC2V-1BD LL-503SIRC2E-1BD Emiţător IR; 5mm; 850nm; transparentă; 100mW; 30°; THT | INFO | PDF Producator: LUCKY LIGHT Denumire producător: LL-503SIRC2E-1BD LL-503SIRC2H-1BE Emiţător IR; 5mm; 850nm; transparentă; 165mW; 45°; THT | INFO | PDF Producator: LUCKY LIGHT Denumire producător: LL-503SIRC2H-1BE Link spre comentariu
validae Postat Iunie 23, 2017 Partajează Postat Iunie 23, 2017 Iluminatorul original are nevoie de tranzistori doar pentru a putea funcționa numai noaptea, poate ați observat că are o fotorezistență care sesizează pragul de iluminare. De altfel, se pare că limitarea curentului este făcută tot cu rezistențe..... Link spre comentariu
pauly Postat Iunie 23, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2017 OK. Asa este. In cazul acesta, obligat trebuie sa fie inclusi in montaj si tranzistorii, altfel ledurile ar functiona in permanenta, atat ziua cat si noaptea ceea ce ar reduce durata lor de functionare la mai mult de jumatate, s-ar arde mult mai repede. O schema cu ceva tranzistori pentru inlocuirea celor existenti? Iar ledurile care sunt mai bune? Cele de 15 mW ? Cele de 100 mW ? Cele de 160 mW ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum