Stefan Postat Iulie 10, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2017 Pai tocmai asta e problema, nu stii ce are in interior inainte sa o cumperi. De ex; TENMA 72-2540 cum e fata de KORAD KA3005D ? La exterior arata identic. Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 10, 2017 Partajează Postat Iulie 10, 2017 Pentru mine ca si pentru multi alti DIY-eri carcasa este cea mai mare problema. Eu as cumpara-o pe cea mai ieftina dar la care imi place carcasa si eventualele butoane / facilitati si apoi ii voi imbunatati schema iar daca nu prea ai cum sa o imbunatatesti i-as schimba complet placa interna urmind sa utilizez numai carcasa si ceva componente recuperate din interior, eventual modulul de afisare daca se poate utiliza si separat. Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 10, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2017 Pentru mine 100 de euro nu sunt chiar bani de aruncat pe o carcasa frumoasa. Mai bine pun inca pe atat si cumpar un produs aproape decent. Nu stiu cum e acum sursa ka3005d dat primele versiuni se puteau incadra la rebuturi date spre comercializare. Link spre comentariu
MifTy Postat Iulie 10, 2017 Partajează Postat Iulie 10, 2017 ... m-a enervat atitudinea asta dintotdeauna...sesebe, dacă tu ai la dispoziţie aparate de măsură performante, nu înseamnă că le are toată lumea!sper că nu ai pretenţii să obţii aceleaşi reglaje la un montaj oarecare şi cu un voltmetru HP cu 15 cifre, şi cu un 830, ce naiba!pusese Ştefan la un moment dat nişte capturi de ecran de osciloscop digital, unul bunişor, deşi nu "ultimul muget"... un Atten, parcă, şi-am zâmbit când mi-am adus aminte cum ofta după unul, acum "câţiva" ani, când era încă elev/student... Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 10, 2017 Partajează Postat Iulie 10, 2017 ... m-a enervat atitudinea asta dintotdeauna... sesebe, dacă tu ai la dispoziţie aparate de măsură performante, nu înseamnă că le are toată lumea! sper că nu ai pretenţii să obţii aceleaşi reglaje la un montaj oarecare şi cu un voltmetru HP cu 15 cifre, şi cu un 830, ce naiba! pusese Ştefan la un moment dat nişte capturi de ecran de osciloscop digital, unul bunişor, deşi nu "ultimul muget"... un Atten, parcă, şi-am zâmbit când mi-am adus aminte cum ofta după unul, acum "câţiva" ani, când era încă elev/student... Nu prea inteleg care este problema.... Cind nu ai la dispozitie decit citena instrumente "bazic", de obicei te multumesti si cu surse mai putin performante pt ca de multe ori nici nu ai cu ce sa verifici la singe comportamentul. Chiar si cu un multimetru simplu se poate regla destul de ok o sursa avind in vedere ca oricum o sursa este mult mai putin precisa si decit un 830. Nu am la dispozitie HP de 15 cifre (nici nu exista). Am la sevici de 6.5 digiti iar acasa de 4 digiti (dar nu m-as baza 100% pe cei 4 digiti de acasa). Si apoi nu trebuie sa arunci tot continutul pt ca de cele mai multe ori se poate imbunatati exact ceea ce este inauntru, trebuie numai sa-ti dai silinta si sa stii cum. Link spre comentariu
MifTy Postat Iulie 10, 2017 Partajează Postat Iulie 10, 2017 o fi, dar sunteţi prea convinşi că aparatele de măsură performante sunt la îndemâna oricui... nu sunt!de fapt, mulţi, dacă le-ar avea la dispoziţie, s-ar uita pierduţi, sau ar face măsurători greşite, pentru că nu au habar cum să le folosească... "practice makes perfect", vorba vecinilor din sud ai lui thunderer! iar cele "accesibile, pentru tot creştinul", sunt... să zicem... nu foarte de încredere. Link spre comentariu
alcon Postat Iulie 11, 2017 Partajează Postat Iulie 11, 2017 Toate chinezariile la interior sunt la fel, la exterior difera putin gama cromatica si numele ca sa fie pentru toate gusturile.take a screenshottake a screenshottake a screenshottake a screenshot Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 11, 2017 Partajează Postat Iulie 11, 2017 Una din asta am vandut acum 3 saptamani cu 60 de lei functionala . Link spre comentariu
dorofteius Postat Iulie 11, 2017 Partajează Postat Iulie 11, 2017 Apai cam 60 de lei face. A mea tahoxin a tinut fix 1 luna. Acum bazaie de o ia benga intre 12 si 13 volti. Fix unde am nevoie de ea. Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 11, 2017 Partajează Postat Iulie 11, 2017 (editat) E SMPS sau e liniara? Editat Iulie 11, 2017 de sesebe Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 11, 2017 Partajează Postat Iulie 11, 2017 Liniara.Mai am una care stă dar sunt luate de vreo 10 ani când încă se făceau ok. De altfel nu îmi plac sursele SMPS de laborator.Nu îmi trebuie deloc. Link spre comentariu
orgasmo Postat Iulie 12, 2017 Partajează Postat Iulie 12, 2017 Acestea seamana sau nu ? Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 22, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2017 Asta seamana cu ceva? Orgasmo stie, doar ca nu-i sursa de alimentare. l.e: Stiam ca utilizatorul Orgasmo are o sursa de alimentare Twintex identica ca aspect cu sarcina electronica Axiomet, chiar am zis ca urmatoare sursa de laborator (mai potenta) o sa fie ca lui. Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 22, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2017 Nu am nimic personal cu utilizatorul Orgasmo doar ca uneori ma enerveaza la culmea postarile sale "criptografice". Nu cred ca l-am insultat / denigrat undeva cu ceva, nici macar nu-l cunosc ca om. l.e: Sunt sigur ca Orgasmo este o persoana reala (om) si probabail un bun electronist doar ca pe forum are un stil extrem de enervant. Daca toti utilizatorii ar post doar link-uri sau poze ce am intelege din acest forum? formernc cand iti citesc postarile de aici inevitabil ma duc cu gandul la Sigmund Freud Link spre comentariu
Postări Recomandate