orgasmo Postat Iunie 27, 2017 Partajează Postat Iunie 27, 2017 Acestea seamana sau nu ? Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 27, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2017 E o tara libera , domnule moderator Stefan Nicolae . Ma bucur ca am putut posta in topicul deschis de dumneavoastra . Cred ca on - topic . E un loc public , deschis accesului ... cu responsabilitati , conform ultimelor hotarari ale autoritatilor privind spatiul virtual . Eventual , sa acord si like - uri ... de ce nu ? Poate sant ( si ) cu mesaj ... Bineinteles , in limitele si cadrul regulamentului . Fata de ce grozavii am vazut comise de aparatorii linistii si ordinii pe elf ... , cu atributii , dar fara urmari ( postarile ) , dati - mi voie sa nu consider ca sant pericol public . N - as mai fi intervenit ... e hotarare personala generala privind privilegiul de a posta pe elforum . Ma rog , s - a facut vorbire de persoana mea . M - am justificat , astept sanctiunile . Din postura de vizitator ... nu voi replica . Altfel , numai de bine ! Un comentariu acid si fara un motiv real de rautate! Ce treaba are tara libera cu mesajele de pe acest forum? Trebuie sa va reamintesc: Acest forum NU este un loc public si accesul NU este deschis! Forumul(continutul de date) este proprietatea domnului Petreus Vasile. Din partea mea puteti astepta sanctiunile mult si bine, nu acord sanctiuni pentru like-uri date total aiurea. Link spre comentariu
lutza2 Postat Iunie 27, 2017 Partajează Postat Iunie 27, 2017 Cum adica nu e deschis ? Oricine isi face cont. Nici cu public nu sunt prea sigur. Oricine il poate vedea. Pe site-ul cia sau fbi nu pot sa intru, alea nu-s publice, cu toate ca au si pagina publica. Poate ma insel. Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 27, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2017 Pai din acest motiv am spus ca nu este deschis, trebuie sa ai cont pentru a posta. Si in casa te poate vedea oricine daca nu tragi jaluzelele dar nu e un loc public, acest forum are un proprietar. Link spre comentariu
dorofteius Postat Iunie 27, 2017 Partajează Postat Iunie 27, 2017 si pe gri https://www.eevblog.com/forum/beginners/new-multimeter/?action=dlattach;attach=30980;image si am vazut si fratii gemeni ai lui nu stiu care Fluke. Maine va fac poza la unul identic pe gri. Voltcraft. Link spre comentariu
orgasmo Postat Iunie 28, 2017 Partajează Postat Iunie 28, 2017 Acestea seamana sau nu ? Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 28, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2017 Seamana doar la culoarea solder mask-ului. Link spre comentariu
validae Postat Iunie 28, 2017 Partajează Postat Iunie 28, 2017 Cablajele au exact aceeași schemă, iar cablajele diferă foarte puțin, probabil au modificat ușor pe ici pe colo să nu fie chiar identic.... E la modă copiatul, mai ales chinezii sunt experți, deși toți se ,,inspiră,, la un moment dat de la alții. Link spre comentariu
orgasmo Postat Iulie 9, 2017 Partajează Postat Iulie 9, 2017 Acestea seamana sau nu ? Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 10, 2017 Partajează Postat Iulie 10, 2017 Bine cred ca se poate merge la nesfarsit ci aceste comparatii. Link spre comentariu
puriu Postat Iulie 10, 2017 Partajează Postat Iulie 10, 2017 Exista producatori specializati in carcase de aparate, multe si ieftine. Producatorii de aparatura nu-si bat capul sa faca matrite pentru carcase, aleg una potrivita si se descurca. La componente electronice capsulele sunt standardizate, e normal sa semene intre ele. Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 10, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2017 Problema e ca foarte multe seama sunt indentice si la interior. Ex: Sursa KORAD KA3005D si Velleman PS3005D. Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 10, 2017 Partajează Postat Iulie 10, 2017 Problema e ca foarte multe seama sunt indentice si la interior. Ex: Sursa KORAD KA3005D si Velleman PS3005D. Si atunci care-i problema? O cumperi pe cea mai ieftina. Link spre comentariu
Postări Recomandate