Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Seamana sau ba ?

Postări Recomandate

E o tara libera , domnule moderator Stefan Nicolae . Ma bucur ca am putut posta in topicul deschis de dumneavoastra . Cred ca on - topic . E un loc public , deschis accesului ... cu responsabilitati , conform ultimelor hotarari ale autoritatilor privind spatiul virtual . Eventual , sa acord si like - uri ... de ce nu ? Poate sant ( si ) cu mesaj ... Bineinteles , in limitele si cadrul regulamentului . Fata de ce grozavii am vazut comise de aparatorii linistii si ordinii pe elf ... , cu atributii , dar fara urmari ( postarile ) , dati - mi voie sa nu consider ca sant pericol public . N - as mai fi intervenit ... e hotarare personala generala privind privilegiul de a posta pe elforum . Ma rog , s - a facut vorbire de persoana mea . M - am justificat , astept sanctiunile . Din postura de vizitator ... nu voi replica . Altfel , numai de bine !

Un comentariu acid si fara un motiv real de rautate! Ce treaba are tara libera cu mesajele de pe acest forum? :rade:

Trebuie sa va reamintesc: Acest forum NU este un loc public si accesul NU este deschis! Forumul(continutul de date) este proprietatea domnului Petreus Vasile.

Din partea mea puteti astepta sanctiunile mult si bine, nu acord sanctiuni pentru like-uri date total aiurea.

Link spre comentariu

Cablajele au exact aceeași schemă, iar cablajele diferă foarte puțin, probabil au modificat ușor pe ici pe colo să nu fie chiar identic....

E la modă copiatul, mai ales chinezii sunt experți, deși toți se ,,inspiră,, la un moment dat de la alții.

Link spre comentariu

Exista producatori specializati in carcase de aparate, multe si ieftine. Producatorii de aparatura nu-si bat capul sa faca matrite pentru carcase, aleg una potrivita si se descurca.

La componente electronice capsulele sunt standardizate, e normal sa semene intre ele.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări