Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Se mai fabrica PC-uri desktop de performanta ?

VAX

Postări Recomandate

Ne invartim in jurul cozii degeaba.

Bineinteles ca comparatiile se fac cu sisteme asemanatoare. Asa ca unde se poate folosim aceleasi componete si le scoatem din discutii.

Link spre comentariu

Buna intreabre, ar trebui sa produca doar cu R, restul ce rost are ?

O fi ceva de siguranta circulatiei, cand mergi noaptea pe intuneric sa nu te impiedici de calculator si sa cauzezi un accident grav.

Link spre comentariu

Blink blink-uri useless, ca sa ia ochii.

E avantajos cind mai schimbu un fan pe alta iesire sau citesti ceva pe MB, in rest nu-i var dostul decit la debug led.

Link spre comentariu

Parerea mea: AMD pt multimedia si jocuri, Intel pt treburi serioase. Acum si invers se poate dar asta este recomandarea mea. Dece toate firmele (ok aproape toate) folosesc numai PC-uri pe baza de Intel?

Asta e clar! Asa a fost din vremuri stravechi si va fi intotddeauna la fel.AMD exceleaza in gaming dar munca murdara tot intel o face,avand putere de calcul net superioara

Link spre comentariu

AMD a excelat doar la tepuit lumea, niciodata, nici macar o singura data nu a fost in fata intel la performante adevarate, si da, aici includ si jocurile care, supriza, chiar au nevoie de putere de procesare, nu doar aplicatiile serioase. Puterea de calcul este cel putin la fel de necesara si in jocuri.

Dar legenda cu ieftinaturile de 70grade de la amd "super bune in jocuri" continua sa se propage fie ca mereu au fost cu minim 10% in spatele intelului.

Link spre comentariu

Eu cred ca AMD a dat o lovitura buna cu procesoarele alea Ryzen. Parca mai e vorba sa apara si niste placi video periculoase care sa dea peste nas alora de la nvidia mai ales la pret

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Ca procesoare o sa apara Ryzen 2, revizia la primul Ryzen.

Il sfatuiesc daca vrea gaming exclusive, sa isi faca un sistem asemenator cu ce am postat eu mai sus, bazat pe Intel 7700K si o placa cu Z270 sau macar Z170.

Platforma este matura, foarte stabila si ii confera overclock, oricum si default (4500MHz turbo), in gaming exclusive, AMD Ryzen este batut de i7 7700K, la acelasi pret procesoarele (ryzen 1700x).

la placa video, ii recomand GARANTAT Nvidia, minim GTX1080 preferabil GTX1080Ti.

Edward Alexander nu are nevoie de sfaturile tale , pentru ca el si eu nu ne băgăm in seama cu tine , asa ca nu ne mai cita , nu ti-am cerut tie parerea , am cerut altcuiva , priceput in IT .

De cite ori sa-ti mai spun , comunic , ca eu nu am chef sa comunic , sa discut cu tine , deja ma agasezi cind te bagi in seama cu mine .

Editat de viobio
Link spre comentariu

Raspunsul este "generalizat", sint si alti colegi de forum care pot fi interesati de sfat.

Forumul este PUBLIC, deci oricine isi poate exprima parerea, mai ales ca intrebarea a fost pusa PUBLIC, nu cuiva anume.

De priceput in IT, ma cam pricep, am fost o perioada configurator hardware sisteme gaming, pentru cineva.

Poza de mai sus a sistemului meu de gaming cit si printscreenul cu componentele hardware, spun multe unui cunoscator in IT.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Iar incepeti sa va intepati pe un forum public?

Nu puteti sa va "intepati" in privat?

Eu l-am intrebat ceva pe dany_cta , nu pe ..lego , ce tot ma citeaza pe mine ?

Daca vroia sa posteze la general ,trebuia sa nu ma citeze pe mine .

Pe tine nu te agaseaza unii cu care nu ai ce discuta si se baga in seama cu tine ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări