Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Se mai fabrica PC-uri desktop de performanta ?

VAX

Postări Recomandate

Dupa parerea mea cel mai bun raspuns , nu prea am vazut pc-uri din seria business cu procesoare Amd ,

sau poate nu prea stiu fabricantii astia de la hp , dell, fujitsu , ibm ( lenovo ) ce e bun.

Eu am spus asta de acum 2-3 zile dar nimeni nu m-a ascultat.

Link spre comentariu

eu comanica de la rromanika ma bag in seama ca musca la rahat.

Cam asta e situatia, exista si ranchiunosi, si cocalari, e imposibil sa-ti spui o parere pe un forum din rrromanika, ca se gaseste un rahat cu ochi care si-a tras net cu 45lei/luna, si se kk pe tine si pe tot ce reprezinti tu, care aveai acces la internet in 1997, si conturi pe forumuri din UK si SUA, unde ceilalti useri isi incheiau mesajele cu "Regards".

Fanaticii Intel din SUA nu trec la jigniri personale contra fanilor AMD, mai ales ca ar iesi "sifonati", fanii AMD le-ar reaminti de Pentium 4 pe socket 423, de acel Pentium 2 care nu putea efectua corect o inmultire, si alte catastrofe epocale ale Intelului, si i-ar linisti rapid....foarte rapid.

Editat de Spitfire
Link spre comentariu

Intamplator internetul a fost creat de aia din SUA, si nu impusca pe nimeni, stai tu linistit, nu-s ortohoti amatori de exorcism- precum unii sud-est europeni. E clar ca aici mai sunt necesare vreo doua secole de educatie, asta caut eu pe "forumurile romanesti", contribui la reeducarea unui popor de nefericiti care au lins cizma muscalului, si acum crapa de rusine ca au facut asta, si se dau "valori nationale". Se aprinde cam... prea tare tarata nationalista in unii care stau cu windows piratat, si au PC-uri non-brand, ansamblate "din bucati".Zau asa, si hoti si increzuti -Dracnea insusi. :85

Romania's piracy rate is twice that of the EU average, where illegal software is used on 31 percent of machines, and 50 percent higher than the global average of 43 percent.

"In 2007, it was 68 percent, so we have had a six percent drop in the last six years," says Magda Popescu, outside counsel for the anti-piracy Business Software Alliance (BSA). "Nevertheless, in 1996, the year when the new copyright law was adopted [including provisions applying to software], inspired by the EU and international laws, the software piracy rates in Romania reached 86 percent."

Editat de Spitfire
Link spre comentariu

contribui la reeducarea unui popor de nefericiti care au lins cizma muscalului, si acum crapa de rusine ca au facut asta, si se dau "valori nationale".Ghinion!

Si cand ai de gand sa incepi? Nu vreau sa lipsesc la prima lectie.

Zici ca internetul a fost inventat de americani? Pfoi stiam eu ca astia nu am facut nimic bun. :rade:

Link spre comentariu

Nici eu nu cred ca americanii au facut vreun lucru bun, pana la capat... Ca dovada mai exista inca germani, austrieci, etc, etc., in 2017, desi razboiul pe care ei, americanii, l-au castigat acum mai bine de 6 decenii s-a incheiat cu victoria lor indiscutabila.Umani, prea umani.

Revenind on-topic, iata un alt motiv de "mandrie":

https://blogs.microsoft.com/microsoftsecure/2013/05/29/european-union-check-up-romania-still-tops-the-list-of-most-infected-in-the-eu/

Link spre comentariu

Nici eu nu cred ca americanii au facut vreun lucru bun, pana la capat... Ca dovada mai exista inca germani, austrieci, etc, etc., in 2017, desi razboiul pe care ei, americanii, l-au castigat acum mai bine de 6 decenii s-a incheiat cu victoria lor indiscutabila.Umani, prea umani.

Revenind on-topic, iata un alt motiv de "mandrie":

https://blogs.microsoft.com/microsoftsecure/2013/05/29/european-union-check-up-romania-still-tops-the-list-of-most-infected-in-the-eu/

să-ţi aduc aminte că şi tu eşti un lingător de cizmă de muscal, şi părinţii tăi la fel, şi bunicii, asemenea?

pentru că dacă ei nu lingeau "cizma muscalului", n-ar fi rămas în viaţă, şi tu n-ai fi avut cum să apari pe lume, să ne dai lecţii şi să "ne reeduci"... veche obsesie comunisto-muscălească asta cu "reeducarea".

şi io, unul, mă cac cu boltă pe ce rage micromoale: fără IBM şi fără refuzul proprietarului CP/M de a scrie el sistemul de operare al nou-născutului IBM-PC, nu ar fi auzit nici dracu de ei, şi biluţă poartă ar fi murit de foame pe sub un pod.

nu mai zic că nici MS-DOS nu a fost scris de micromoale. nici atâta lucru nu au fost în stare.

ce le reproşez eu americanilor e că n-au stat blânzi să-l termine Hitler pe schizofrenicul ăla de stalin, cu tot cu gaşca lui criminali de drept comun, botezată pompos "uniunea sovietică".

abia după aia puteau să-l toace pe Hitler în voie.

Link spre comentariu

Nu chiar, Mifty, de fapt, muscalii au fost sclavii stramosilor mei-desigur, dupa ce a trecut vremea cand purtau coif cu coarne-tocmai de aceea nu-i dispretuiesc pe muscali, pentru ca la origine era totusi ceva de capul lor-macar coiful ala-,dar ai dreptate ca Microsoftul s-a purtat cu manusi din cauza incapacitatii lor de crea ceva imposibil de furgasit, abia acum, cu Windoza 10 au reusit sa stopeze fenomenul pirateriei, degeaba iti activezi windoza cu product key pe naspa, ca-i dezactivezi celui ce a cumparat windoza "pe bune", si ala normal ca si-o reactiveaza iar, etc, etc pana ce suna la Microsoft si ii dau aia alta cheie pe care hotul n-o mai stie, etc-un intreg circ, cand puteau crea o cheie hardware pe USB, n-o ai, salutare-de spart-imposibil- cu un cod gen SLE4406, utilizat in domeniul bancar, nici o sansa de furaciune-dar, neah, zgarcenia Microsoftului+pofta de vanzari masive au limitat sansele de a enerva inutil utilizatorii.urmatorul pas va fi desigur ca windoza sa fie exclusiv in cloud, pe servere Microsoft, si utilizatorul sa primeasca doar un carton sau un SMS cu codul de acces.Ar fi stat cuminti americanii cu Stalin, dar pierdeau fabricile din bazinul Ruhr.De aia nici nu le-au bombardat :rade:

Link spre comentariu

Nu chiar, Mifty, de fapt, muscalii au fost sclavii stramosilor mei-desigur, dupa ce a trecut vremea cand purtau coif cu coarne-tocmai de aceea nu-i dispretuiesc pe muscali, pentru ca la origine era totusi ceva de capul lor-macar coiful ala-,dar ai dreptate ca Microsoftul s-a purtat cu manusi din cauza incapacitatii lor de crea ceva imposibil de furgasit, abia acum, cu Windoza 10 au reusit sa stopeze fenomenul pirateriei, degeaba iti activezi windoza cu product key pe naspa, ca-i dezactivezi celui ce a cumparat windoza "pe bune", si ala normal ca si-o reactiveaza iar, etc, etc pana ce suna la Microsoft si ii dau aia alta cheie pe care hotul n-o mai stie, etc-un intreg circ, cand puteau crea o cheie hardware pe USB, n-o ai, salutare-de spart-imposibil- cu un cod gen SLE4406, utilizat in domeniul bancar, nici o sansa de furaciune-dar, neah, zgarcenia Microsoftului+pofta de vanzari masive au limitat sansele de a enerva inutil utilizatorii.urmatorul pas va fi desigur ca windoza sa fie exclusiv in cloud, pe servere Microsoft, si utilizatorul sa primeasca doar un carton sau un SMS cu codul de acces.Ar fi stat cuminti americanii cu Stalin, dar pierdeau fabricile din bazinul Ruhr.De aia nici nu le-au bombardat :rade:

şi uite-aşa toată lumea trece calmă pe linux, iar producătorii de aplicaţii windoz-only ori urmează trendul, ori dau faliment. nu că ar fi mare pierdere.

de-aia s-a rupt micromoale cu "legalbios"-ul... ce să spun... monopolul e legal, se ştieeeee!

stai liniştiti că şi pentru "genialele" chei hardware s-a găsit leac, fii pe pace, şi asta demult! :d

era să uit... şi tu duci lipsă de xanax??? :)))))))))

Link spre comentariu
Vizitator davidgrun

Vezi ce spui ca se face verde!

Forumurile straine sunt mai linistite pentru ca in acele tari de unde ne-au provenit internetul si pc-urile, oamenii au mai putin timp liber sa invete istoria Universului.Nici designerii actuali de la Intel nu stiu toata istoria Intel si AMD pentru ca nu sunt platiti sa stea sa citeasca istorie ci sunt platiti sa o faca.

Link spre comentariu

Parere personala:

La ora actuala, AMD au produse mai performante decat INTEL.

Am in familie un Gamer impatimit, si pe mine m-a comvins.

Eu totusi prefer INTEL, pentru ca sunt old style, si m-am invatat ca INTEL ar fi the best. se pare ca in realitate lucrurile nu mai sunt asa....

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Vizitator davidgrun

Totusi forumurile sunt pentru industria electronica ceea ce galeriile sunt pentru fotbal.Oricate seminte spargem pe margine si oricat de tare urlam la Goool, tot Mutu ia banii , femeile si gloria.

Link spre comentariu

Totusi forumurile sunt pentru industria electronica ceea ce galeriile sunt pentru fotbal.Oricate seminte spargem pe margine si oricat de tare urlam la Goool, tot Mutu ia banii , femeile si gloria.

Asta cam asa e!

Deh, fiecare cu vocatia lui.

Sa aveti o zi buna si spor la mesterit dracovenii!

Link spre comentariu
Vizitator davidgrun

Eu o singura curiozitate de ordin tehnic am pe tema asta si o prezint in doua intrebari:

1

Cand intel scoate un nou procesor , mai bun decat predecesoarele, isi echipeaza automat propriile statii de lucru pe care lucreaza designerii cu acele procesoare sau se foloseste mai intai de piata care-i testeaza produsele cativa ani si abia apoi isi reutileaza propriile centre cu ceea ce piata a aratat ca fiind mai bun?

In virtutea acestei idei este posibil ca designerii de la intel sa proiecteze procesoarele de astazi pe calculatoare din 2010?

2

Oare designerii de la Intel lucreaza pe calculatoare AMD ori designerii de la AMD lucreaza pe platforme intel?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări