Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Memorie de ferită I.C.E. Felix?

feri.visky

Postări Recomandate

Am intrat în posesia unei plăci de memorie cu ferită fabricat în 1971. Piesele sunt de provenienţă diversă. Conţine şi piese româneşti şi de la Texas Instruments.

Tranzistoarele sunt de tipul 2N1304 (marcate 1971 săptămâna 50) de la TI şi EFT38S (romîneşti?).

Rezistoarele sunt româneşti.

Condensatoarele sunt germane dar respectivul, de la care am placa, a spus că a desfăcut asemenea plăci şi cu condensatoare electrolitice românesti marcate cu anul1971!

Ce părere aveţi?

attachicon.gifmemorie ferita 1.jpgattachicon.gifmemorie ferita 2.jpg

Placa pe care o am este perfect identica cu cea din fotografie. Lipsesc citiva tranzistori si citeva rezistente. Am vazut pe dosul placii, semne ca s-au dezlipit ceva piese printre care tranzistori EFT38S si alti tranzistori cu capsula TO39, uitindu-ma la placa din poza. Condensatorii electrolitici, sint romanesti. Pe dosul placii este inscriptionat Holland. S-ar putea ca placa sa fie fabricata-n Olanda,iar plantarea pieselor sa fie facuta-n Romania. Banuiesc doar.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Placa pe care o am este perfect identica cu cea din fotografie. Lipsesc citiva tranzistori si citeva rezistente. Am vazut pe dosul placii, semne ca s-au dezlipit ceva piese printre care tranzistori EFT38S si alti tranzistori cu capsula TO39, uitindu-ma la placa din poza. Condensatorii electrolitici, sint romanesti. Pe dosul placii este inscriptionat Holland. S-ar putea ca placa sa fie fabricata-n Olanda,iar plantarea pieselor sa fie facuta-n Romania. Banuiesc doar.

Eu cred că placa cu memoria de ferită a fost livrată de Olanda restul fiind echipat de I. C. E. Felix Bucureşti cu piese româneşti... bănuiesc doar :)

Link spre comentariu

Eu cred că placa cu memoria de ferită a fost livrată de Olanda restul fiind echipat de I. C. E. Felix Bucureşti cu piese româneşti... bănuiesc doar :)

Tot ce-i posibil.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări