morarul Postat Iunie 25, 2017 Partajează Postat Iunie 25, 2017 și eu mă simt bine azi, de ziua mea, am început acum cu o cafea; săptămîna viitoare fiind în concediu, chiar dacă nu plec nicăieri, mă relaxez, îmi dă așa un sentiment pozitiv. Pfuu, mai schimbai și prefixu. La mulți ani și sănătate tuturor sărbătoriților. La multi ani, mai tinere coleg! Sa fi sanatos si sa te bucuri alaturi de cei dragi tie! P.S. spor la mestesiugit, fieratanii, electronice si alte dracovenii. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iunie 25, 2017 Partajează Postat Iunie 25, 2017 și eu mă simt bine azi, de ziua mea, La multi ani cu sanatate si bucurii! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iunie 26, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2017 și eu mă simt bine azi, de ziua mea, am început acum cu o cafea; săptămîna viitoare fiind în concediu, chiar dacă nu plec nicăieri, mă relaxez, îmi dă așa un sentiment pozitiv. Pfuu, mai schimbai și prefixu. La mulți ani și sănătate tuturor sărbătoriților. Multa, multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi! Link spre comentariu
XAN77 Postat Iunie 26, 2017 Partajează Postat Iunie 26, 2017 mulțumesc pentru urări și gîndurile bune, gata a trecut și ziua mea. Azi e prima zi din restul vieții noastre Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iunie 26, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2017 Azi e prima zi din restul vieții noastre Asa am zis si eu dupa ce m-am cununat la sfat lunea! Link spre comentariu
florinellll Postat Iunie 27, 2017 Partajează Postat Iunie 27, 2017 Azi e prima zi din restul vieții noastre Asa am zis si eu dupa ce m-am cununat la sfat lunea! Asta este memorabila,felicitari Link spre comentariu
gica70 Postat Iunie 27, 2017 Partajează Postat Iunie 27, 2017 Esti bucuros sa-ti petreci cea mai lunga zi din an! La multi ani si multe inceputuri de vara! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iunie 28, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2017 De ziua mea, pe 21 iunie 2017, am primit un frumos cadou: mi s-a nascut o nepotica! Inca un motiv serios de sarbatorit! Link spre comentariu
gica70 Postat Iunie 28, 2017 Partajează Postat Iunie 28, 2017 Incet, incet spui tot! Inc-odata la multi ani bunicule! Link spre comentariu
orgasmo Postat Iulie 4, 2017 Partajează Postat Iulie 4, 2017 Azi, de ziua mea, ma simt facand ocolul anului si Pamantului in 24 ore din cele 365 zile folosind doar "good vibrations". Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iulie 4, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2017 Azi, de ziua mea, ma simt facand ocolul anului si Pamantului in 24 ore din cele 365 zile folosind doar "good vibrations". Sa fi sanatos si sa nu imbatranesti niciodata! Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Iulie 4, 2017 Partajează Postat Iulie 4, 2017 De ziua mea, pe 21 iunie 2017, am primit un frumos cadou: mi s-a nascut o nepotica! Inca un motiv serios de sarbatorit! Bunicule! Sa-ti traiasca nepotica ,sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iulie 4, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2017 Bunicule! Sa-ti traiasca nepotica ,sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii. Multumesc boierule! Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Iulie 4, 2017 Partajează Postat Iulie 4, 2017 mulțumesc pentru urări și gîndurile bune, gata a trecut și ziua mea. Azi e prima zi din restul vieții noastre La multi ani cu sanatate si sa mai prinzi inca vreo suta de aniversari. Link spre comentariu
orgasmo Postat Iulie 8, 2017 Partajează Postat Iulie 8, 2017 Sa fi sanatos si sa nu imbatranesti niciodata! 不滅 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum