Toni Marginean Postat Iunie 21, 2017 Partajează Postat Iunie 21, 2017 Daca esti bagat in seama si macar tu iti amintesti ca e ziua ta atunci este foarte bine! Azi fiind ziua mea afirm ca ma simt, deja, foarte bine! Totusi cred ca maine dimineata voi avea ceva probleme de stabilitate! Link spre comentariu
iod2 Postat Iunie 21, 2017 Partajează Postat Iunie 21, 2017 la multi ani nea toni! Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Iunie 21, 2017 Partajează Postat Iunie 21, 2017 La Multi ANI....si in special ....multa sanatate !!! Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iunie 21, 2017 Partajează Postat Iunie 21, 2017 La multi ani cu sanatate! Grig Link spre comentariu
orgasmo Postat Iunie 21, 2017 Partajează Postat Iunie 21, 2017 Totusi cred ca maine dimineata voi avea ceva probleme de stabilitate! La Multi Ani! Link spre comentariu
surubarila Postat Iunie 21, 2017 Partajează Postat Iunie 21, 2017 La multi ani , toate bune si sanatate permanenta !!! Va trimit ceva umbra si un pic de racoare de prin zona....Completez si eu cu o intrebare : e bine sau nu sa ne gandim intr-o zi onomastica "Doamne , azi am implinit xx ani , ce repede trece timpul.... Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iunie 22, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2017 Multumesc tuturor de urari si astept sa va felicit si eu de ziua dumneavoastra! Uite ca ma simt bine si a doua zi! Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Iunie 22, 2017 Partajează Postat Iunie 22, 2017 (editat) https://www.youtube.com/watch?v=XAd_mLuVbQo La multi ani ! Editat Iunie 22, 2017 de Florian Ciobanu Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Iunie 22, 2017 Partajează Postat Iunie 22, 2017 La multi,multi ani si multa sanatate. Link spre comentariu
orgasmo Postat Iunie 22, 2017 Partajează Postat Iunie 22, 2017 Uite ca ma simt bine si a doua zi! Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 23, 2017 Partajează Postat Iunie 23, 2017 LA MULTI ANI! Scuze că acum.am văzut. Link spre comentariu
MifTy Postat Iunie 23, 2017 Partajează Postat Iunie 23, 2017 Daca esti bagat in seama si macar tu iti amintesti ca e ziua ta atunci este foarte bine! Azi fiind ziua mea afirm ca ma simt, deja, foarte bine! Totusi cred ca maine dimineata voi avea ceva probleme de stabilitate! alea sunt uşor rezolvabile... la mulţi ani, şi ficat de bronz! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iunie 24, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2017 La multi ani , toate bune si sanatate permanenta !!! Va trimit ceva umbra si un pic de racoare de prin zona....Completez si eu cu o intrebare : e bine sau nu sa ne gandim intr-o zi onomastica "Doamne , azi am implinit xx ani , ce repede trece timpul.... Multumesc de urari! Sa nu ne gandim la ce a fost ca este tardiv. Sa privim cu zambetul pe buze cat de mult putem ceea ce ne rezerva viitorul! Sa stiti ca cel mai repede au trecut anii intre varsta de 40 si 50 de ani. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum