Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Defect TV Hitachi model 32H6C02

ym_dx21

Postări Recomandate

Salutare ! TV-ul este Hitachi 32H6C02 si ce am vazut un cod pe sursa de alimentare ..VESTEL E 300226. Defectul se manifesta printr-o dunga verticala alba lata de vreo 20 cm ...in rest ecranul este foarte intunecat.

Am verificat sursa si scoate tensiunile, invertor ok (se aprind toate lampile) , are sunet , pe placa de baza am doar doi condensatori in zona regulatoarelor de tensiune care si ele au 5 si 3 volti (defapt cam 2,5 volti )...nu gasesc defectul.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ym_dx21

6

• catalin004

2

• stefank

1

• BUGHIU

1

Top autori în acest subiect

sursa trebuie sa fie ceva de genul 17IPS.... sau 17PW...... , mainboard ceva de genul 17MB..... , dupa manifestare defect display sau t-con , puteti pune ceva poze cu manifestarea si modulele

Link spre comentariu

Ceva tensiuni pe t-con ati masurat? Cum spunea si colegul mai sus.....display ....t-con !! Daca muta canalele si regleaza sunetul nu as crede sa fie soft corupt,dar orice se poate!!

Editat de BUGHIU
Link spre comentariu

25 V ? Nu am mai intâlnit T-Con să se alimenteze cu așa tensiune

Nu cred că este problemă de soft .

Trage semnal prin SCART de la acest TV la altul functional , să vezi dacă partea video este in regulă .

Cum s-a scris si mai sus , problema pare să fie la T-Con sau display .

Link spre comentariu

Imi cer mii de scuze ...rectific , sunt aproape 15 volti pe F1 nu 25 ...am masurat din nou ...mi se paruse si mie ciudat....in rest are aproape 4 volti pe alimentarea stabilizatorului si acesta scoate 2,5 volti ( de pe T-Con)

Editat de ym_dx21
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări