Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfat achizitie multimetru digital

Nita20

Postări Recomandate

Daca formatul este 6x25 mm ca la al meu ut61d eu nu am gasit decat la comanda, pe stoc nu avea nimeni in Craiova.

Oricum spectacolul a fost fabulos cand l-am uitat pe ampermetru si l-am bagat in priza.

Link spre comentariu

Poate ai nevoie sa masori la 400v curentul pe o faza si tocmai atunci ai norocul sa il arzi. Daca stiam link-ul tau poate luam atunci mai multe. Au un pret bun. Daca ii pui siguranta la 250v deja limitezi aparatul. Eu in al meu nu am facut compromisuri. Desigur, aveam de sticla 7 sau 8 A, 250V, in casa era, stiam ca merge si asa...

Link spre comentariu

Mda, personal nu am curajul sa masor cu UNI-T-ul pe fazele in sistem trifazat, pentru asta mi-am luat acum cativa ani un clampmetru APPA de pe forum.

De la farnell poti aduce printr-o firma din RO, cred ca o stii, si mereu am ramas placut impresionat de comunicare, rapiditate si cost transport.

Link spre comentariu

Nu o stiu pe firma. Tot cu clestele masor si eu dar ipotetic ai putea masura direct curentul. E de incepatori sa masori direct, chiar in ac unde e si ieftina scula.

Link spre comentariu

Stiam de alea dar eu nu vroiam decat o siguranta si nu mi-a convenit sa dau 30 lei transport pentru o componenta de 4 lei.

Tot comanda locala la adelaida a fost mai rentabila.

Ideea era ca daca magazinul de unde il cumpara are pe stoc sa ia si doua sigurante de rezerva ca nu se stie niciodata.

Eu am pocnit-o la 3 zile decand l-am luat.

Link spre comentariu

Am trimis mail la O'Boyle si Vitacom sa intreb despre stoc si sigurante pentru UT139C. Se pare ca nici unii nu au asa ceva.

La Vitacom e afisat pretul iar la O'Boyle, cica ar fi 225 de lei cu transportul inclus.

Link spre comentariu

Eu am avut un UT-70b. L-am folosit pana a crapat tot. La propriu.

Automatizari. A incercat sa zboare de multe ori. Nu i-a iesit. Sunt ok astea de la UNI-T, daca nu ai pretentii de avioane.

Am si acum un uni-t , dar dedicat auto. Negru. Nu mai stiu modelul. Asta rezista de 10 ani.

Dupa cum spuneam. Sunt ok .

Vrei rachete, treci minim la alea galbene.

Link spre comentariu

Cand ai un ceas,stii totdeauna cat e ora...cand ai mai multe ceasuri,nu vei sti niciodata cu certitudine.

Asa si cu aceste subiecte care apar periodic,si din care nu stiu cati s-au lamurit,pt ca fiecare face recomandarea prin prisma lucrarilor abordate personal. Sunt atatea tipodimensiuni de aparate de masura,incat a devenit o problema sa alegi,mai ales cand nici nu stii la ce-l vei folosi.In momentul in care afli,in mod sigur vei sti si ce aparat iti trebuie,fara sa mai ceri parerea cuiva.De asta si eu sunt de aceeasi parere cu cei care sustin ca primul aparat trebuie sa fie in primul rand ieftin.Dupa ce afli ce iti trebuie,faci investitia in cunostinta de cauza.Daca nici dupa folosirea unui aparat ieftin n-ai aflat,inseamna ca nu-ti trebuie unul scump/performant.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări