Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfat achizitie multimetru digital

Nita20

Postări Recomandate

Aaa scuze, nu am observat ca si la sos pretul este tot fara TVA.

Ma cam enerveaza astia de afiseaza preturile fara TVA, trebuia sa seteze platforma asa: toata lumea vede pret cu TVA daca nu e logat si preturile cu sau fara TVA pe conturile logate in functie de forma juridica PF/PJ.

Link spre comentariu

Sunt seriosi (vitacom). Poti sa ii suni inainte sa tatonezi terenul. Intrebi daca au in stoc, cum comanzi, etc...

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Majoritatea firmelor 0n-line nu tin pe stoc produse ,se bazeaza pe furnizori!(sa nu mai spun ca detin documentatie veche,neactualizata)

Editat de q_acdc
Link spre comentariu

Pe oboyle, când aflu pretul cu tot cu TVA? Dupa ce plasez comanda?
L-am mai gasit si aici dar nu stiu cat or fi de seriosi...

Vad ca la tine problema arzatoare este cat de seriose sunt magazinele online , nu daca stii sa lucrezi sau nu cu produsul respectiv !!

Stai linistit , cine vinde asemenea produse nu-i convine sa-ti trimita cutii goale prin curier . Paguba pentru ei ar fi mult mai mare .

Link spre comentariu

In ultimul timp am incercat sa comand un produs de la 2 magazine online diferite. La primul, mi-au zis ca imi trimite produsul respectiv si dupa o asteptare de 5 zile, am zis sa-i sun sa vad care-i treaba...mi-au zis ca nu a plecat comanda deoarece produsul respectiv nu mai e la oferta care era si mi-l pot vinde la pretul normal (aproape dublu). La celalalt, am plasat comandat si dupa o saptamana de asteptari am sunat la ei. Mi-au zis ca la ei, produsul nu se vinde cu accesoriile care trebuia sa se vanda si revin ei cu unu telefon sa-mi spuna care-i treaba. A trecut o saptamana, comanda e in asteptare si ei nu au mai revenit cu acel telefon.

Am mai citit pe un forum ca cineva a primit altceva in cutie de la un alt magazin online. A facut plangere la OPC si tot nu a rezolvat nimic.

De-asta tot intreb daca sunt seriosi.

Link spre comentariu

Vad ca la tine problema arzatoare este cat de seriose sunt magazinele online , nu daca stii sa lucrezi sau nu cu produsul respectiv !!

ti se pare atat de greu sa folosesti un multimetru sau arzi de mandrie si tu pe aici?

ontopic eu as alege UNI-T pe mine m-au incantat oarecum modelele de la ei.

prefer cu autoscalare. ai timp sa inveti de pe net ce si cum, dar o sa-ti para rau sa tot invarti de roata daca e manual.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Aw Genetix si totusi nu e chiar asa usor, drept dovada multi le pocnesc. :rade: Personal doar de cateva ori am reusit sa ard sigurantele de 200mA/ 500mA dar i-am impumutat cuiva un 830B (10lei bucata cu tot cu baterie) si la adus nefunctional.

Link spre comentariu

Ai fost mai hotarat :rade: Bine ca nu ai FLUKE ca dadeai pe siguranta originala cat ai dat pe UNI-T. (am exagerat putin... mai mult)

Cred ca cel putin 7-8E este siguranta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări