Vizitator Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Vai si amar. Malin Bot tot timpul provoaca si agreseaza si tot el "plange" ca este agresat inapoi? Pe mine, fratele lui, incearca de 2 ani sa ma scoata din casa in care mama mea a bagat bani o viata intreaga si ma hartuieste sa ii platesc partea de impozit "ca el nu are", si acum el se smiorcaie cand a dat de cineva care nu se teme de el. Vai ce ipocrit si escroc! Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Astept reactii la postul 1371.Sau........o sa astept,ca si la celalalte?Sau veti veni iar cu diversiuni,ca sa nu trebuiasca sa raspundeti la intrebarile care nu va convin?Ati putea avea nitica verticalitate..............sper sa nu va banuiesc de asa ceva de pomana.................. Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 (editat) https://www.youtube.com/watch?v=xWqS1RnrcSY Incidentul din fata ICCJ https://www.youtube.com/watch?v=K2OrLHftcyU Incidentul cu mosul comunist. Tovarasi...........din pacate iecsista internet,spre marele vostru regret. Deci,tov. prim. Gauss...........niscaiva iecsplicatii? Recititi postarea mea 1379 . Cu atentie . Nu astept prea mult ... Editat Decembrie 17, 2017 de gauss Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Postarea cu amenintarea semi-voalata,tov. prim. Gauss?Oare de ce nu ma mira? Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 (editat) Nu pot ameninta necunoscuti . Nu o fac nici cu cunoscuti . V - am rugat sa va cereti scuze . Am inteles , acesta este raspunsul . Va multumesc pentru el . Cam atat ... Editat Decembrie 17, 2017 de gauss Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Deci.........revenim la postul 1371?Sau la cel cu Malin Bot?Oricare va convine. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Hai și mai lăsați politica pe forum, că nu-i forumul politicienilor de colțu străzii....de acum orice deviere de genul ăsta va duce la blocarea topicului.Deschideți altu, no problemo.....deviați discuția, închidem topicul. Nu pot sta nici eu la curul fiecăruia, să șterg toată ziua postări neconforme sau să penalizez, că atunci e mai rău.... Link spre comentariu
Postări Recomandate