hpavictor Postat Decembrie 17, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2017 (editat) Cu alte cuvinte "care este"... Se vad cei 7 ani ai tai, am 3 postari de-ale tale la bazar care ii "dovedesc". Propunere "legislativa" pentru Vasile ( daca o citi ), pentru ca troli puturosi, cersetori si bagatori de seama la orice topic, isi fac de cap la bodega, transformand in circ orice topic, propun ca activitatea aici sa fi conditionata de contributii reale pe sectiunile tehnice, in fiecare zi sa poti posta aici doar dupa ce ai postat de x ori pe sectiuni tehnice, si nu merge cu vanatoarea de postari pentru ca bataia de campii poate fi usor si mult mai eficient sanctionata acolo. Sau altfel, la bodega sa nu se poata face decat un anumit numar de postari pe zi, habar n-am daca e posbila o asemenea distinctie insa gasesc ca ar mai limita mizeria de aici... Sunt constient ca asa ar fi afectati si oameni seriosi, si-mi pare rau pentru asta insa sunt anumite personaje care afiseaza atat de multa prostie aici incat ceva trebuie facut, alta ocupatie nu au decat sa se bage in seama la bodega in absolut orice topic, electronica pentru ei este atunci cand mai zici cuiva pe forum, ca piesa cutare e rezistenta, becul cutare e ars, si pentru "sacrificiile" astea li se pare cuvenit sa... pai sa faca ce se vede pe aici PS: Poate vede si careva cu drepturi pe aci si inchide circu asta. Ce are una cu alta ?Subiectul tratează ceva serios , dar unii încalcă regulamentul . Cine e de vina ? Subiectul sau un user mai impulsiv ? Dacă un medic chirurg greșește la o operatie , e de vina medicul sau medicina ? Eeeee :) ? Editat Decembrie 17, 2017 de Victor Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 (editat) e de vina popa Editat Decembrie 17, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 ..Are proces la ICCJ . Dupa standardul lucrului " bine facut " , ar trebui sa intre direct la recluziune , paine si apa , la intuneric 24 din 24 . Asa este, si poate se va si intampla, daca o merita, nu vad de ce ar scapa. La fel mi-as dori si pentru un personaj cu mustata de stim noi de unde, care ispaseste o pedeapsa cu suspendare si totusi este "carmaciul" aliantei de guvernare. Si ar mai fi multi altii din ambele tabere, n-am simpatii cand vine vorba de coruptie, vreau doar sa-i tratam pe toti in egala masura. A ...că ție nu-ți plac unele comentarii...și că unii ”preteni” de-ai tăi sunt făcuți arșice ...e treaba lor frate! Nici 5 ca tine n-ar cumula suficienta cultura generala sa-l faca "arsice" pe Thunderer, dar devreme ce e libertate deplina aici pe forum, esti liber sa incerci. Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Hai sa pastram limita bunului-simt.......app. de Orban.........unii useri de pe aici,respectiv Victor si Gauss,cel putin,fiind tipi culti si cititi stiu in mod cert de ce a procedat gasca Dragnea asa cum a facut-o,in iarna.Au mizat pe precedentele infaptuite in Polonia si Ungaria,care au facut si fac cam la fel si nimeni nu a reactionat............surpriza a fost imensa pt. gasca cand s-au trezit cu o mare de oameni in strada........culmea ca si gasca poloneza si si cea maghiara au aceeasi consultanti.Diferenta dintre cele 3 gasti este una destul de importanta......................polonezii si ungurii au implementat unele masuri bune pt. economie si nu numai si printre ele au strecurat si legile care-i pune la adapost pe penali. Asa ca revin la Victor si Gauss.............astept reactiile voastre. Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 (editat) http://www.flux24.ro/malin-bot-nou-scandal-in-piata-victoriei/ https://www.bugetul.ro/surprinzator-unde-lucrat-protestatarul-care-l-lovit-pe-batranul-de-71-de-ani-si-ce-varsta-avea-cand-s-pensionat-doar-5-ani-si-jumatate-campul-muncii/ Sa fie clar ... am mai scris . Nu pledez pentru nici o tabara . Am mai scris asta . Nu e asa greu de inteles . Daca asta e democratie , un penal cu zeci de amenzi penale , instabil psihic , care a muncit 5 ( cinci ) ani in toata viata , loveste oamenii pe strada cu boxul metalic ... Daca asta e democratie, n - avem decat sa me bucuram de ea . Noi si copiii nostri . Eventual si nepotii . Vreti sa tot postez link - uri ? ... Nu vreau sa demonstrez nimic . Nu - mi foloseste . Apropo , exista o lege a manifestatiilor publice . N - ar fi bine cineva sa - si asume si exprimarea in strada a convingerilor ? Se pare ca nu . Cine stie un pic de legislatie ... intelege si de ce . Nu dezvolt . Doar ca blocarea cailor rutiere si alte kestii sant PENALE . Ma rog , dupa stiinta mea . Editat Decembrie 17, 2017 de gauss Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Ce are una cu alta ? Subiectul tratează ceva serios , dar unii încalcă regulamentul . Da, si fac asta pe fiecare topic, fac circ din fiecare subiect si totusi nu patesc nimic. Deci are, pentru ca ceva trebuie facut. LE: Gauss, orice astfel de manifestatie din asta publica prezinta riscul prezentei unor mitocani, dar nu trebuie generalizat, sunt destui indivizi cu probleme de comportament care incearca sa se faca remacati la astfel de manifestatii, sunt si personaje care profita de ocazie sa starneasca scandal pentru a oferi material stim noi cui, insa majoritatea oamenilor din strada sunt seriosi. Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 (editat) Nici 5 ca tine n-ar cumula suficienta cultura generala sa-l faca "arsice" pe Thunderer, dar devreme ce e libertate deplina aici pe forum, esti liber sa incerci. Deci recunoști că acea ”propunere” e de fapt ...o înceracare de a-i apăra c*ru... Și dacă mă gândesc bine...cred că v-ați sfătuit cum să puneți la cale soarta forumului!(probabil că doriți să-l transformați într-un forum personal...unde au voie să scrie doar cei ”întrebați” de tine sau de el) Editat Decembrie 17, 2017 de elmar Link spre comentariu
Alin_cj Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 http://www.flux24.ro/malin-bot-nou-scandal-in-piata-victoriei/ https://www.bugetul.ro/surprinzator-unde-lucrat-protestatarul-care-l-lovit-pe-batranul-de-71-de-ani-si-ce-varsta-avea-cand-s-pensionat-doar-5-ani-si-jumatate-campul-muncii/ Nu mai manipula! Pune toata filmarea, aia cand batranul i-a dat protestatarului cu ghiozdanul in cap Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 toata lumea poate concura cu franta la vinuri. nu pot toti folosi denumirile lor, dar asta e altceva. Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Mai exact toata lumea poate incerca sa concureze, ca nu le si iese e altceva. Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 (editat) Tov. prim. Gauss.........te stii cu manipularile,trebuie sa recunosc.Pana acum avusesem o parere buna despre tine.Un tip destupat,simpatizant de stanga.Da' se pare ca esti activist de extrema stanga.Daca nu ti-as fi urmarit activitatea pe forum,poate puteam sa cred ca ai gresit.Dar sunt convins ca nu ai gresit.Deci.............drum bun spre Vietnam! P.S.:Malin Bot a devenit inamicul public nr. 1 pt. Dragnea..............asa ca s-a dat ordin de zi pe unitate. Editat Decembrie 17, 2017 de alex.cselenyi Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 (editat) Nu mai manipula! Pune toata filmarea, aia cand batranul i-a dat protestatarului cu ghiozdanul in cap Nu te consuma cu mine . Nu pentru asta ti - ai facut cont . Tov. prim. Gauss.........te stii cu manipularile,trebuie sa recunosc.Pana acum avusesem o parere buna despre tine.Un tip destupat,simpatizant de stanga.Da' se pare ca esti activist de extrema stanga.Daca nu ti-as fi urmarit activitatea pe forum,poate puteam sa cred ca ai gresit.Dar sunt convins ca nu ai gresit.Deci.............drum bun spre Vietnam! P.S.:Malin Bot a devenit inamicul public nr. 1 pt. Dragnea..............asa ca s-a dat ordin de zi pe unitate. Chiar asa ? Multumesc pentru catalogari . De ce as fi de extrema stanga ? Activist ? ... sper ca stapaniti notiunea . Chiar nu se poate ca cei care prezinta niste fapte sa nu fie afiliati politic ? ... E valabila logica " cine nu e cu noi , e impotriva noastra ! " ... parca asta era de stanga , aia clasica ? ... Sfatul meu ar fi sa renuntati sa dati destinatii userilor . Personal am una deja ... pentru sarbatori . Am mai scris . Ce ziceti ? ... cunosc si eu geografie . Si ceva istorie . La un loc , aduc a geopolitica . Numai ca le tin pentru mine ... nu plantez userii prin ea . Apropo , astept niste scuze de la dumneavoastra . Repejor . sau mintenas ... cum doriti . Pot fi si eu contondent . Dar nu aici , unde exista regulament si nu ne cunoastem . Editat Decembrie 17, 2017 de gauss Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Tov. prim. Gauss.........te stii cu manipularile,trebuie sa recunosc.Pana acum avusesem o parere buna despre tine.Un tip destupat,simpatizant de stanga.Da' se pare ca esti activist de extrema stanga.Daca nu ti-as fi urmarit activitatea pe forum,poate puteam sa cred ca ai gresit.Dar sunt convins ca nu ai gresit.Deci.............drum bun spre Vietnam! P.S.:Malin Bot a devenit inamicul public nr. 1 pt. Dragnea..............asa ca s-a dat ordin de zi pe unitate. Da!?? Așa se vede de la Arad!? Nu știu dacă știi dar tu folosești o practică stalinistă...”cine nu e cu noi, e împotriva noastră!” Fratee...lasă-te de bancurile astea! Link spre comentariu
Alin_cj Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Tu nu prezinti fapte, tu folosesti tehnica jumatatilor de adevaruri. Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 (editat) https://www.youtube.com/watch?v=xWqS1RnrcSY Incidentul din fata ICCJ https://www.youtube.com/watch?v=K2OrLHftcyU Incidentul cu mosul comunist. Tovarasi...........din pacate iecsista internet,spre marele vostru regret. Deci,tov. prim. Gauss...........niscaiva iecsplicatii? Editat Decembrie 17, 2017 de alex.cselenyi Link spre comentariu
Postări Recomandate