alex.cselenyi Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Inteleg ca inca n-ati gasit o farmacie...........foarte naspa.......... Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Nu era o suma incredibila , eu câștigam puțin mai mult ...Si nu erai nici proaspat finisant de scoli. @trolii de viţă nou aparuta pe Elforum Cata vreme cei care castiga un pic mai mult o "fac" in detrimentul alora fara sansa... cam spune totul despre ce frustrari aveti. Vremurile alea unde "avutul" se distribuia egal indiferent de munca depusa s-au dus dracului. Continuati sa visati la cai verzi pe pereti! Cum e aici si cum e acolo se vede din nivelul postarilor voastre (tu si prietenul clonelor proletare). Imi pierd vremea cu oameni care nu stiu pe ce lume traiesc. Spor la p®ostari, macar aici sa aveti satisfactie. In viata reala... ăăă... Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Da...se vede cu câtă greață te exprimi...ești un ”geniu neînțeles”! Și frustrarea ta e că nu poți convinge pe nimeni ... Link spre comentariu
Alin_cj Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Nu trebuie sa urmaresti antenele sau un anumit post Tv, trebuie sa urmaresti ce spun cei indreptatiti sa spuna ceva, de ex. asociatiile de magistrati, analisti etc. Restul e cancan. Stii ceva? Daca nu ai chef si nu te informezi de ce arunci cu vorbe aiurea?Lasa ca o sa-ti faca cei din strada dreptate, recte #. Care asociatii de magistrati? unjr? Cati membri are unjr si cine sunt acestia? Care analisti? Slugile lui Voiculescu si Ghita, certati grav cu legea pentru sute de milioane de lei furati de la stat? De ce nu au dreptate # din strada? Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 (editat) Unii dintre aia din strada , sant atat de penali ... daca ar da sange pentru transfuzii la colegi , s - ar incolona toti direct spre Jilava si Poarta Alba , cu viza colectiva de la domnishoara K ... Putini ... restul , sant ce are mai bun tara aceasta . Pacat ca se irosesc acum , pe zapada asta ... Editat Decembrie 17, 2017 de gauss Link spre comentariu
-Atlas- Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Si nu erai nici proaspat finisant de scoli. @trolii de viţă nou aparuta pe Elforum Cata vreme cei care castiga un pic mai mult o "fac" in detrimentul alora fara sansa... cam spune totul despre ce frustrari aveti. Vremurile alea unde "avutul" se distribuia egal indiferent de munca depusa s-au dus dracului. Continuati sa visati la cai verzi pe pereti! Cum e aici si cum e acolo se vede din nivelul postarilor voastre (tu si prietenul clonelor proletare). Imi pierd vremea cu oameni care nu stiu pe ce lume traiesc. Spor la p®ostari, macar aici sa aveti satisfactie. In viata reala... ăăă... Da-ti doua palme. Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Pt. colegul gauss...........de unde stii ca unii dintre cei din strada sunt penali?Ai acces la asemenea informatii?Sau doar le arunci asa,..... Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 ...Asa cu banii mei care-i am macar am cei 7 ani de acasa si nu ma iau aiurea de oameni... Cu alte cuvinte "care este"... Se vad cei 7 ani ai tai, am 3 postari de-ale tale la bazar care ii "dovedesc". Propunere "legislativa" pentru Vasile ( daca o citi ), pentru ca troli puturosi, cersetori si bagatori de seama la orice topic, isi fac de cap la bodega, transformand in circ orice topic, propun ca activitatea aici sa fi conditionata de contributii reale pe sectiunile tehnice, in fiecare zi sa poti posta aici doar dupa ce ai postat de x ori pe sectiuni tehnice, si nu merge cu vanatoarea de postari pentru ca bataia de campii poate fi usor si mult mai eficient sanctionata acolo. Sau altfel, la bodega sa nu se poata face decat un anumit numar de postari pe zi, habar n-am daca e posbila o asemenea distinctie insa gasesc ca ar mai limita mizeria de aici... Sunt constient ca asa ar fi afectati si oameni seriosi, si-mi pare rau pentru asta insa sunt anumite personaje care afiseaza atat de multa prostie aici incat ceva trebuie facut, alta ocupatie nu au decat sa se bage in seama la bodega in absolut orice topic, electronica pentru ei este atunci cand mai zici cuiva pe forum, ca piesa cutare e rezistenta, becul cutare e ars, si pentru "sacrificiile" astea li se pare cuvenit sa... pai sa faca ce se vede pe aici PS: Poate vede si careva cu drepturi pe aci si inchide circu asta. Link spre comentariu
-Atlas- Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 (editat) Cu alte cuvinte "care este"... Se vad cei 7 ani ai tai, am 3 postari de-ale tale la bazar care ii "dovedesc". Propunere "legislativa" pentru Vasile ( daca o citi ), pentru ca troli puturosi, cersetori si bagatori de seama la orice topic, isi fac de cap la bodega, transformand in circ orice topic, propun ca activitatea aici sa fi conditionata de contributii reale pe sectiunile tehnice, in fiecare zi sa poti posta aici doar dupa ce ai postat de x ori pe sectiuni tehnice, si nu merge cu vanatoarea de postari pentru ca bataia de campii poate fi usor si mult mai eficient sanctionata acolo. Sau altfel, la bodega sa nu se poata face decat un anumit numar de postari pe zi, habar n-am daca e posbila o asemenea distinctie insa gasesc ca ar mai limita mizeria de aici... Sunt constient ca asa ar fi afectati si oameni seriosi, si-mi pare rau pentru asta insa sunt anumite personaje care afiseaza atat de multa prostie aici incat ceva trebuie facut, alta ocupatie nu au decat sa se bage in seama la bodega in absolut orice topic, electronica pentru ei este atunci cand mai zici cuiva pe forum, ca piesa cutare e rezistenta, becul cutare e ars, si pentru "sacrificiile" astea li se pare cuvenit sa... pai sa faca ce se vede pe aici PS: Poate vede si careva cu drepturi pe aci si inchide circu asta. Nu se poate altfel. Like. Cu exceptia P.S. Editat Decembrie 17, 2017 de -Atlas- Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 (editat) Nu . Nu le arunc . Ma uitam la cei cu incidentul cu moshulica la piata , atunci , cu demontarea targului de craciun . Nu pun link-uri . Cred ca e evident . Cazierul lor e mai lung decat actele mele de studii ... alea cu timbru sec . Mai nou , am vazut si un mare sef de partid , artist popular din fire ... s - a atasat si el . Are proces la ICCJ . Dupa standardul lucrului " bine facut " , ar trebui sa intre direct la recluziune , paine si apa , la intuneric 24 din 24 . http://stiri.tvr.ro/pre-edintele-pnl-ludovic-orban-la-curtea-suprema_824670.html#view https://www.youtube.com/watch?v=TQvqMpx01ak Nu vreau sa incarc topicul ... n - am pareri politice . Dar nici ochelari de cal . Sant alte sute de penali , unii cu infractiuni d' astea de ciorditori , mardeiasi , suporteri de galerii de fotbal , cunoscuti de organe si legate la ochi si cu spatele . A se vedea si ultimele ispravi de la portile parlamentului . Altfel , " strada " este si in Ploiesti . Mai exact a fost . Traiesc in orasul acesta de mai mult de o juma' de secol . Mai cunosc una - alta , ca orasu' e mic . De provinciali ... P .S . - pentru postul 1357 , al colegului din Cluj . Apropo , ce va indreptateste sa spuneti ca le arunc asa ... ? Aveti ceva precedente in vedere in ceea ce ma priveste ? Editat Decembrie 17, 2017 de gauss Link spre comentariu
Alin_cj Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 (editat) Unii dintre aia din strada , sant atat de penali ... daca ar da sange pentru transfuzii la colegi , s - ar incolona toti direct spre Jilava si Poarta Alba , cu viza colectiva de la domnishoara K ... Putini ... restul , sant ce are mai bun tara aceasta . Pacat ca se irosesc acum , pe zapada asta ... Domnule Gauss , la cine te referi mai exact si ce condamnari au de zici ca sunt atat de penali? Mai penali decat cealalta tabara, ce-si fac legi? Edit: Fii serios, Ludovic ala nu reprezinta majoritatea din strada. Pune filmuletul intreg, sa vedem ce face asa-zisul batranel nevinovat. Editat Decembrie 17, 2017 de Alin_cj Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 (editat) Stai sa inteleg,Gauss...........ziceai ca cei care demostreaza au cazier..........acuma vii si spui de cei care au demontat ceva ce oficial (cu acte in regula) nu a existat..........urmarindu-ti postarile,mi-am dat seama ca esti un tip inteligent si citit..........nu ma dezamagi,rogu-te.........faptul ca ai inclinatii de stanga e ok.N-am nici o treaba cu nimeni.Dar.............hai sa incercam sa fim obiectivi. Edit:cei care demostreaza sunt penali.Scuze pt. greseala de exprimare. Editat Decembrie 17, 2017 de alex.cselenyi Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Propunere "legislativa" pentru Vasile ( daca o citi ), pentru ca troli puturosi, cersetori si bagatori de seama la orice topic, isi fac de cap la bodega, transformand in circ orice topic, propun ca activitatea aici sa fi conditionata de contributii reale pe sectiunile tehnice, in fiecare zi sa poti posta aici doar dupa ce ai postat de x ori pe sectiuni tehnice, si nu merge cu vanatoarea de postari pentru ca bataia de campii poate fi usor si mult mai eficient sanctionata acolo. Sau altfel, la bodega sa nu se poata face decat un anumit numar de postari pe zi, habar n-am daca e posbila o asemenea distinctie insa gasesc ca ar mai limita mizeria de aici... Cred că ți-ai muncit mintea toată ziua cum să scapi de unii care nu-ți convin... Și scuză-mă dar,”mizeria” e doar în capul tău...eu nu văd dece n-am putea discuta într-un climat normal fără insulte? (insulte,de care și tu te faci vinovat...) A ...că ție nu-ți plac unele comentarii...și că unii ”preteni” de-ai tăi sunt făcuți arșice ...e treaba lor frate! Dacă nu sunt niște oameni maturi, care să-și poarte de grijă ...să stea ”acasă”! Nu să se bage în discuții pe forum...ca pe urmă să se plângă (ca niște copii) lui ”mămica”! Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 este bun ORBAN ar merge ca primministru iar alteta sa Duda ca monarh - doar asa ROMANIA ar avea crestere economica din doua in doua ore . Toate marile puterii ar veni la noi sa le dam lectii de monarhocapitalism . Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 ..... tu ai si activitate tehnica, prin urmare sa zicem doar ca logica ta e defecta ( defecta rau ). AI numarat tu vreodata semintele dintr-un pepene de...sa zicem 3kg? Daca da, esti tare si te aplaud, si atunci inmulteste acel numar cu cateva zeci de pepeni, crezi ca obtii samanta destula incat sa nu se piarda? Pai cine naiba a zis sa se elimine complet cultivarea de pepeni? Pe bune acuma... Una e sa ramai captiv intr-un cerc vicios pentru ca nu vrei sa evoluezi, si alta e sa pastrezi o cultura redusa doar pentru uz propriu din care poti pastra samanta fara dificultati, si o poti chiar optimiza ( daca ai chef ), si restul sa-l reorintezi catre culturi care dau un profit mai bun. Nu exista nu se poate in agricultura, exista doar nu vreau sau nu am chef, si ma crezi sau nu, chiar stiu ce spun. Nu am amintit aloe vera, si nici nu este singura cultura alternativa, dar asa e omul, cand nu are argumente dar vrea sa-si impuna un punct de vedere, inventeaza afirmatii din partea celuilalt. Apoi de cand Republica Moldova poate concura cu Franta la capitolul vinuri? Adica da, Romanii de peste Prut produc si vand ieftin, si din auzite si foarte bun, insa nu pot concura cu Franta la nivel inalt, asa cum Dacia Logan nu poate concura cu Citroen ( spre exemplu ). Link spre comentariu
Postări Recomandate