Mircea Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 daca imi raspundeti sincer la intrebare - in 89 fost revolutie sau lovitura de stat cu ajutorul celor din afara?? Ce mai conteaza ce a fost si cum. Este ceea ce o tara avea nevoie ca sa revina la normalitate. Evident, nu este normalitatea putorilor care-si plang de mila pe forumuri (se stiu eu, nu-i mai numesc). Este normalitatea de care toti va bucurati azi: va puteti spune liber opinia, indiferent cat de inepta este. cum ati fi trait voi astia care umpleti forumurile de opinii, scenarii si alte soparlite daca regimul va tinea pumnul in gura? Aia de au murit atunci v-au garantat dreptul sa va milogiti astazi pe unde puteti. Daca va intreb de ce nu va depasiti conditia imi spuneti ca munca e grea si prost platita. Adevarul este ca primesti exact cat dai. Greu de inghitit, nu?! Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 Daca va intreb de ce nu va depasiti conditia imi spuneti ca munca e grea si prost platita. Adevarul este ca primesti exact cat dai. Greu de inghitit, nu?! Nu...pe bune!?? Dece nu vii și tu în Ro să primești atât cât dai!? Greu de înghițit ...nu!?? E mișto să ne dai lecții din țările ”calde”! Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 Nu voiam sa-ti raspund, caci esti din gasca milogilor, dar sa-ti dau un pic de lumina si tie, poate te trezesti. Daca-ti zic ca eu faceam peste 400Euro in mana in 2000 (pe cartea de munca), tu imi spui cat faci astazi? Tot pe cartea de munca (adica verificabil). Link spre comentariu
Vizitator aldamar Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 Nu voiam sa-ti raspund, caci esti din gasca milogilor, dar sa-ti dau un pic de lumina si tie, poate te trezesti. Daca-ti zic ca eu faceam peste 400Euro in mana in 2000 (pe cartea de munca), tu imi spui cat faci astazi? Tot pe cartea de munca (adica verificabil). Asta este o insulta,sa te iei de cati bani face fiecare.Cine munceste cinstit 8 ore pe zi nu invarte banii cu lopata. Nu banii il fac pe om ci caracterul,omenia si bunul simt. Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 Nu banii il fac, ci omul face banul. Multi muncesc cele 8 ore (eu muncesc 7) si fac suficient bani cat sa nu se milogeasca ca nu le da cineva (statul, americanii, UE) ce au "nevoie". Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Dnul Ungureanu are dreptatea lui . Vezi de treaba, bate campii cu gratie si in loc sa fie combatut este incurajat. Este personificarea aproape perfecta a spalarii pe creier infaptuita zilnic de latrina3. Ma gandeam la ce replica as putea sa-i dau simtindu-ma revoltat de propaganda cretinoida ce o promova tocmai ieri, insa unui personaj total rupt de realitate, nu prea ai ce replica sa-i dai. Toate cele bune. Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 (editat) Nu banii il fac, ci omul face banul. Multi muncesc cele 8 ore (eu muncesc 7) si fac suficient bani cat sa nu se milogeasca ca nu le da cineva (statul, americanii, UE) ce au "nevoie". Eu îți zic că...”banii n-aduc fericirea!” că altfel ți-ai vedea de banii tăi și n-ai mai pribegi pe forumuri unde omenii își mai ”plâng de milă”!E în firea lucrurilor să facă asta... Tu ..ca mare barosan, ce faci!? Îți permiți să ne dai lecții de moralitate și să ne înveți ce ar fi bine pentru noi ...sau ce ar fi bine pentru tine și anturajul tău!? Să-ți spun ceva (care te-ar putea surprinde) eu nu mă milogesc la nimeni!Pur și simplu nu pot accepta nedreptatea ...de orice fel! ȘI dacă tu luai 400 de euro în 2000(în Ro??) ...tot nedreptate e !Chiar dacă ție nu ți se pare așa...tu luai banii ăia din spatele nostru a ”fraierilor” care muncea pe salarii de mizerie să țină în spate vre-o câțiva profitori ai momentului! Orice bogăție adunată undeva... are echivalentul în sărăcie în altă parte!Ăsta e capitalismul...și tu nu înțelegi asta...odată ce te-ai văzut cocoțat pe sacul de bani! Dar, sigur ...te consideri buricul pământului ...și tot ce ți se întâmplă, ți se cuvine,NU!? Și ai tupeul să te uiți la ”fraierii” care muncesc pentru ceva bănuți...ca la niște milogi!? Dacă ție ti-a surâs viața ...crezi că ai dreptul să judeci pe alții care n-au avut norocul tău!?Eu zic că ar trebui s-o lași mai moale cu astfel de aroganțe inutile! Probabil că vorbesc la pereți...pe unul ca ține (cu nasul pe sus) nimeni nu nu-l mai poate convinge de nimic! Tu ai făcut,tu ai muncit,tu ai răsturnat pământul ...deci, totul, ți se cuvine! Da...”alții stau pe forum și se vaită!” Asta e în mintea ta,nu!?? Editat Decembrie 17, 2017 de elmar Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 17, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Cred că v-ați înspăimânta dacă ați afla ce zvonuri circula despre fosta monarhie și complicitatea cu unii dintre conducătorii vremelnici aflați încă la capu' la țară ( spațiul dintre ultimele cuvinte îl mutați după cum credeți de cuviință ) . Acele zvonuri le voi dezvălui peste ceva timp , acum nu este politicos și nici important . Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 (editat) Vezi de treaba, bate campii cu gratie si in loc sa fie combatut este incurajat. Este personificarea aproape perfecta a spalarii pe creier infaptuita zilnic de latrina3. Ma gandeam la ce replica as putea sa-i dau simtindu-ma revoltat de propaganda cretinoida ce o promova tocmai ieri, insa unui personaj total rupt de realitate, nu prea ai ce replica sa-i dai. Toate cele bune. domn marian de ce nu plecati unde sunt regi , doar esti liber sa faci ce vrei . si mai lasati propaganda comunistii sunt de vina, ei au spalat creiere . poza nu minte Editat Decembrie 17, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Iar e inchis la farmacie...........of-off............ Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 iar începi cu ”porcăielile”!?? Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=CzqI3iwZjg8 Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 ...Orice bogăție adunată undeva... are echivalentul în sărăcie în altă parte!Ăsta e capitalismul... Capitalismul a chestia aia cand ai ambitie si vointa sa muncesti si sa inveti ca sa te perfectionezi si sa-ti depasesti conditia, si astfel sa eviti saracia. Daca o strategie nu merge, apelezi la altceva, te documentezi cercetezi... Vorba lui Smiley "daca vezi o usa inchisa, te uiti in alta parte sa vezi geamul deschis". Din pacate multi nu au vointa sa faca schimbari semnificative in viata lor, se complac intr-o stare de fapt care ii tin captivi la limita subzistentei, sau apeleaza la alcool fie in ideea ca gasesc o evadare din cotidian si problemele lui, fie spunandu-si "dupa o zi e munca, oi merita si eu sa beau ceva", uitand ca alcoolul este cea mai perversa tentatie, pentru el faci compromis dupa compromis si nu-ti dai seama ca ai devenit deja alcoolic dependent. Uita-te la situatia de la Lunguletu, la marii legumicultori de acolo, desi Varza da rateu dupa rateu vanzadu-se la preturi mizerabile, totusi cei de acolo nu renunta la cultivarea ei ( aceeasi situatie cu pepenii la Dabuleni ), investesc atata munca si bani si in final ajung sa nici n-o mai recolteze pentru ca e prea ieftina. In schimb altii se reorienteaza, cauta strategii de ridicare a valorii, ori de schimbare, unii o pun la murat si apoi o ambalaza si o vand supermarket-urilor la preturi mult mai decente. Altii prin alte parti vazand ca agricultura clasica nu da roade, apeleaza a alte culturi, chiar daca recoltarea se face chiar dupa 2-3 ani, profitul este net superior. Exemple in stilul asta sunt nenumarate, unii inteleg capitalismul ca fiind atunci cand statul este obligat sa-ti dea bani gratis ca sa te tina in bodega, iar altii inteleg capitalismul ca fiind atunci cand muncesti cu cap si nu faci foamea Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=dfGfmf77weY Sa moara de ciuda capitalistii........ Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Fh5pItSqtRE Link spre comentariu
Postări Recomandate