Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Istoria recentă - o alta abordare partea 2-a

Postări Recomandate

Dnul Ungureanu are dreptatea lui .

Dar , la fel că și restul partenerilor de dialog , voi vedeți doar o parte de adevăr , in funcție de nivelul de cunoaștere sau sensibilitățile personale .

Gata , Mișu 01 nu mai e un pericol pentru iliescu bârlădeanu sau marțian .

Este o pagina de istorie , cu bune și rele .

Eu personal nu îl iert pentru declarația de la Budapesta 1989 http://basarabialiterara.com.md/?p=15055 .

Nu pot .

N-are cum .

In rest , foaie verde loboda , gura lumii slobodă :) .

Posteritatea va judeca , nu noi .

Suntem prea afectați de partizanat ...

Editat de Victor
Link spre comentariu

Am o mare nedumerire........ma tot straduiesc sa inteleg de ce nu emigreaza unii in Venezuela sau Vietnam.Ala de nord.........acolo ar putea redeveni ce-au fost odata.

mai bine mergem la partenerii nostri strategici , ne primesc imediat

Link spre comentariu

Te referi la plata haraciului către partenerul strategic și transatlantic , susținătorul binomului in frunte cu imaculata sufrageristă , a reptilienilor și Uniunii soros România , adica a susținătorii poponărelii și lesbianismului pe plaiurile mioritice ???

Sau credeți că unii pot respira aerul de Belina fără " deranj " ?

Nu , nimic nu e gratis .

Link spre comentariu

Cred că ție ti-ar prinde bine să-l vezi de mai multe ori pe ceșcă...așa, poate, vei scăpa de fantomele trecutului!

Și când spun asta ...îmi aduce aminte de Crăciun și de Ebenezer Scrooge!

Ăla era un crăciun capitalist...până să-l bântuiască(pe zgârcă ăla) cei 3 ingeri!

Editat de elmar
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări