Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Istoria recentă - o alta abordare partea 2-a

Postări Recomandate

Să sperăm că noul ambasador SUA va înțelege destul de repede că nu trebuie să existe nici anticorupție și nici corupție .

Cum e cu corupția , știu ei mai bine , că Microsoft nu e o firma româneasca !

Globalistul prădător soros a nenorocit Brazilia , acum e rândul Macedoniei , de estimează că după 2020 ne vine și nouă rândul .

Asta dacă nu vine valul cel mare :) .

Link spre comentariu

Să sperăm că noul ambasador SUA va înțelege destul de repede că nu trebuie să existe nici anticorupție și nici corupție .

Cum e cu corupția , știu ei mai bine , că Microsoft nu e o firma româneasca !

Globalistul prădător soros a nenorocit Brazilia , acum e rândul Macedoniei , de estimează că după 2020 ne vine și nouă rândul .

Am vazut in tinerete la video un film cu Charles Bronson, se lupta el cu ceva street gangs, si cand i-a tras sefului in cap un proiectil de AG, banda in mod automat a devenit muci, terci, inofensiva.

Asa va fi si cu Soros, la momentul decisiv toate ONG-urile toxice vor fi istorie.

Link spre comentariu

Am vazut aici multi hastagisti vorbind despre comunism. Dar oare ei nu stiu (nu vor sa stie) cine a dat liber la comunism in toata lumea?

Incepand cu revolutia bolsevica din Rusia, finantata in intregime de Germania, adunat de prin gunoaie Lenin a fost trimis de urgenta in Rusia ca sa o slabeasca - si a slabit-o : de aici a inceput totul.

Germania a fost intotdeauna ghimpele europei - de la revolutia bolsevica, la nazismul hitlerist, si pana la infiintarea UE.

Germania ar fi trebuit desfiintata ca natiune inca de la sfarsitul ww2, si impartita ca teritorii intre Franta, Polonia, Cehia, si Austria (pro-rusa acum).

Acum vorbim de Soros, un biet oligofren, care-si face veacul prin lumea aceasta, isi cheltuie banii pe diverse prostii, imbrobodind diversi (si muulti) prosti.

Va veni vremea si lipsei de Soros. Si atunci sa vedem cine-l va mai stimula pe hastag? - cel mai probabil Putin, va intra pe fir, pe un teren plin cu prosti gata pregatiti prealabil.

Si tot pentru hastag:

https://glasul.info/2017/07/07/digi-24-postul-propagandei-marxiste-aproape-sa-fie-preluat-de-rusi/

Nu de alta, dar un colos de 2 miliarde de euro (este vorba de intregul trust, si nu numai de digi24) cu datorii de 1,4 miliarde de euro (din ce in ce mai greu de refinantat), nu se mai poate descurca in continuare fara ajutorul rusilor "binevoitori"

http://www.capital.ro/abonati-din-tara-atentie-rcs-rds-pregateste-ceva-de-amploare-sunt-vizati-bani-multi.html

https://www.bugetul.ro/cum-reusit-rcsrds-sa-se-refinanteze-datorii-de-un-miliard-de-euro/

Asa se ajuta "tovarasii" intre ei :

http://www.digi24.ro/stiri/economie/companii/digi-communication-anunta-cumpararea-operatorului-cheie-de-telecomunicatii-din-ungaria-765066

Editat de cristiand02
Link spre comentariu

revolutia bolsevica din Rusia, finantata in intregime de Germania,

Cea mai mare parte a banilor au venit din partea bancherilor (evrei) americani. Am pus cu alte ocazii link-uri spre documente si articole din presa acelor vremuri. Finantele Germaniei au cam fost epuizate cu razboiul.

Cât despre desfiintarea Germaniei, s-a intentionat acest lucru la sfârsitul razboiului. Dar natiunile pomenite nu s-au dovedit prea bune pentru munca. Asa ca s-a recurs tot la nemti pentru a stabiliza situatia economica a Europei. Si pentru a le explica celorlalti tehnologia.

Editat de franzm
Link spre comentariu

Totusi eu nu inteleg o treaba cu Soros asta. El e un mos care maine - poimaine da coltu si cu el o sa se duca toata ''conspiratia'' asta ata de daunatoare planetei.

Mie mi se pare ca bogatu asta e un fel de tap ispasitor, adica atunci cand ceva nu e ok din diferite motive, Soros e de vina !!!. Eu nu spun ca asta e un sfant, dar oare chiar sa fie el de vina pentru toate conspiratiile astea de care se tot propaga pe la tv si in diverse oficine ?

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Totusi eu nu inteleg o treaba cu Soros asta. El e un mos care maine - poimaine da coltu si cu el o sa se duca toata ''conspiratia'' asta ata de daunatoare planetei.

Mie mi se pare ca bogatu asta e un fel de tap ispasitor, adica atunci cand ceva nu e ok din diferite motive, Soros e de vina !!!. Eu nu spun ca asta e un sfant, dar oare chiar sa fie el de vina pentru toate conspiratiile astea de care se tot propaga pe la tv si in diverse oficine ?

Eu ma mir de ce unii postaci politici de pe aici nu isi fac un partid , sa intre cu adevarat in politica , citiva le stiu pe toate si sunt mai informați decit serviciile secrete .

Topicele astea gen Poiana lui Iocan au prins la citiva analisti politici Elforum , ma repet sa-si faca un partid , o organizatie , " o biscuite " ceva...sa salveze tara , in ei trebuie sa ne punem baza , sunt singurii care pot lupta cu Soros si alte organizatii secrete ostile tarii care a dat Miorita si fratia cu codrul ....

Link spre comentariu

Cand vine vorba de Soros si rusi, hastag sare de cur in sus.

Pentru cei care au indoieli despre nocivitatea lui Soros si organizatiile sale malefice, le spun ca nu este bine vazut nici in tara lui de bastina (Ungaria) nici in tara lui etnica (Israelul), ca sa nu mai vorbesc de Rusia unde a fost interzis total. Milioanele aruncate de el pentru imbrobodirea prostilor, sunt mai eficace la indoctrinare (chiar mai mult decat cea islamista) decat propaganda comunista din timpul stalinismului.

(poate pentru unii berbecuti chiar si indoctrinarea comunisto-stalinista nu a fost un lucru atat de rau si acuza ca tot se incearca gasirea unui vinovat - dar pe atunci nu exista James Bond)

Acum ca sunt unii care nu vad deloc nimic rau in asta, consider ca este doar miopie.

Si mai rau, ca sunt unii care nu vad nimic rau ca rusii au destabilizat deja Europa (chiar si SUA este pusa pe jar de alegerea lui Trump cu "ajutorul rusilor" - vanatoarea de vrajitoare din anii 50''parca revine) prin toate mijloacele neconventionale chiar si Crimeea si-au luat-o tot neconventional, deja este dovada de infantilism (ca sa nu spun intarziere mintala)

Atat Soros cat si evidenta ruseasca, fac parte din istoria noastra recenta, dar unii trec pe langa istorie, sau istoria pe langa ei.

P.S.

Si ca tot veni vorba de superioritatea rasei nemtesti, DA, nemtii, rusii, si chinezii, au strategii nationale care se intind pe multe zeci de ani inainte. Spre deosebire de americani care se multumesc cu prezentul si cu toate chiksurile lor din Irak, Siria, Ucraina, si multe alte locuri de pe planeta.

Da, americanii au fost imbroboditi de nemti cu rachetele Apollo, si au scapat de la desfiintare. Mai nou cu VW iar i-au imbrobodit pe americani carora le-au crescut urechi de magar.

Asa sunt nemtii, superiori in psihologie si mai putin in tehnologie.

Editat de cristiand02
Link spre comentariu

Se pare ca Soros e un fel de bau-bau vinovat de tot ce nu ne coafeaza pe noi. N-are importanta ca e cu un picior in groapa si probabil deja il doare la bascheti de orice chestie lumeasca! Dar este un bun tap ispasitor pentru a feri de acuzatii adevaratii vinovati!

presupun ca tot el sau ong-urile sorosiste mi-au ascuns punga cu rezistente de 910 ohmi! Huoo Soros!

Link spre comentariu

Eu ma mir de ce unii postaci politici de pe aici nu isi fac un partid , sa intre cu adevarat in politica , citiva le stiu pe toate si sunt mai informați decit serviciile secrete .

[...]

... poate ca simpatizeaza deja atat de mult cu un partid deja existent incat le este imposibil sa faca altul ca nu cumva astfel sa afecteze negativ pe cel existent. Numai niste nenorociti de Sorosisti, hastagisti sau neomarxisti ar face un asa rau Partidului!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări