Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Istoria recentă - o alta abordare partea 2-a

Postări Recomandate

Nu e cazul , conducerea ELFORUM a ales altceva decat eu am propus .

Pur si simplu acele subiecte au murit , cel putin pentru mine .

Nu uit si nu iert , altfel greselile altora se vor repeta .

Nu le mai ofer ocazia sa mai greseasca si a doua oara , treaba e simpla si clara .

De felul meu , nu negociez niciodata nimic .

Ori , ori pa :) .

Sper ca ati inteles cum sta treaba .

Editat de Victor
Link spre comentariu

V-am spus intr-o postare anterioara ca vor aparea unii cu lacrimi in ochi pe la televizoare sau aiurea, spunand lucruri deosebit de frumoase despre monarhie? Da!!! Cata fatarnicie...

http://docdro.id/3eFM2wD

Pentru noi, cei care n-am apucat monarhia, e greu sa ne inchipuim cum a fost pe vremea monarhiei. Stim cum a fost,doar de la parintii ,bunicii nostrii, care au trait acele vremuri. Istoria invatata-nscoala, ne-a invatat altceva decit ce ne spuneau parintii si bunicii.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Stim cum a fost,doar de la parintii ,bunicii nostrii, care au trait acele vremuri. Istoria invatata-nscoala, ne-a invatat altceva decit ce ne spuneau parintii si bunicii.

Și ăia au fost manipulați de sistemul vremii...să nu crezi că ei știau exact ce se întâmpla !

Nazismul e o consecință a acelor vremuri...și a fost posibil doar cu o manipulare bine pusă la punct de ”artizanii” acelei epoci!

Editat de elmar
Link spre comentariu

Și ăia au fost manipulați de sistemul vremii...să nu crezi că ei știau exact ce se întâmpla !

Nazismul e o consecință a acelor vremuri...și a fost posibil doar cu o manipulare bine pusă la punct de ”artizanii” acelei epoci!

Or fi fost ,nu zic nu,dar din cite ne povesteau, o duceau chiar bine. Spuneau ca si atunci erau destui care n-aveau dupa ce bea apa, dar aceia erau din aia la care le cam plecea sa mearga des la crîșmă,iar cu munca nu se prea omorau. Ce cistigau ziua, seara cheltuiau. Ca-n ziua de azi. Nimic nou sub soare!

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Nu ma pot abtine..........oare cei care vad peste tot doar teorii ale conspiratiei si manipulari,dar ei se pretind imuni la asa ceva,sau chiar deasupra fraierilor manipulati,oare sunt insurati?Nu de alta,da' in momentu' cand "ai jurat,ai semnat,ai belit p.......la" cum bine zice o vorba din batrani.Esti manipulat incontinuu.Si tot acele persoane se bat cu boltaru' in piept ca ei nu au facut niciodata un compromis................oare?

Link spre comentariu

Nu ma pot abtine..........oare cei care vad peste tot doar teorii ale conspiratiei si manipulari

Am mai zis-o: unii sunt atrasi de orice "senzational" caci in viata lor nu e nimic. Spera sa li se intample "senzationalul" ca sa aiba si ei un rost in viata. Editat de thunderer
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări