hpavictor Postat Decembrie 15, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2017 Mda , dar eu nu am nimic de pierdut , dar comunitatea ELFORUM a pierdut doua subiecte destul de interesante : - https://www.elforum.info/topic/79745-cateva-idei-altfel-pentru-scheme-amplificatoare/ - https://www.elforum.info/topic/120328-studiu-amplificator-audio-de-inalta-performanta/ Totul doar din cauza ta . Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 15, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2017 Eu nu am greșit . Hai pa . Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 As zice si eu ceva, dar cand vad atata iubire... imi trece. Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 Ce să mai zici!?? Că nici tu nu dai pe afară de iubire! Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 15, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2017 Mda , unii nu pot înțelege că nu există drum înapoi . Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 Mda , unii nu pot înțelege că nu există drum înapoi .Gresit! Iertarea e o dovada de inţelepciune. La unii vine mai tarziu, mult dupa dintii celebri. Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 15, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2017 (editat) Nu e cazul , conducerea ELFORUM a ales altceva decat eu am propus . Pur si simplu acele subiecte au murit , cel putin pentru mine . Nu uit si nu iert , altfel greselile altora se vor repeta . Nu le mai ofer ocazia sa mai greseasca si a doua oara , treaba e simpla si clara . De felul meu , nu negociez niciodata nimic . Ori , ori pa . Sper ca ati inteles cum sta treaba . Editat Decembrie 15, 2017 de Victor Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 15, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2017 Se găsește orice , inclusiv ficați . Link spre comentariu
alcon Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 V-am spus intr-o postare anterioara ca vor aparea unii cu lacrimi in ochi pe la televizoare sau aiurea, spunand lucruri deosebit de frumoase despre monarhie? Da!!! Cata fatarnicie...http://docdro.id/3eFM2wD Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 (editat) V-am spus intr-o postare anterioara ca vor aparea unii cu lacrimi in ochi pe la televizoare sau aiurea, spunand lucruri deosebit de frumoase despre monarhie? Da!!! Cata fatarnicie... http://docdro.id/3eFM2wD Pentru noi, cei care n-am apucat monarhia, e greu sa ne inchipuim cum a fost pe vremea monarhiei. Stim cum a fost,doar de la parintii ,bunicii nostrii, care au trait acele vremuri. Istoria invatata-nscoala, ne-a invatat altceva decit ce ne spuneau parintii si bunicii. Editat Decembrie 16, 2017 de GEO 53 BN Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 (editat) Stim cum a fost,doar de la parintii ,bunicii nostrii, care au trait acele vremuri. Istoria invatata-nscoala, ne-a invatat altceva decit ce ne spuneau parintii si bunicii. Și ăia au fost manipulați de sistemul vremii...să nu crezi că ei știau exact ce se întâmpla ! Nazismul e o consecință a acelor vremuri...și a fost posibil doar cu o manipulare bine pusă la punct de ”artizanii” acelei epoci! Editat Decembrie 16, 2017 de elmar Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 (editat) Și ăia au fost manipulați de sistemul vremii...să nu crezi că ei știau exact ce se întâmpla ! Nazismul e o consecință a acelor vremuri...și a fost posibil doar cu o manipulare bine pusă la punct de ”artizanii” acelei epoci! Or fi fost ,nu zic nu,dar din cite ne povesteau, o duceau chiar bine. Spuneau ca si atunci erau destui care n-aveau dupa ce bea apa, dar aceia erau din aia la care le cam plecea sa mearga des la crîșmă,iar cu munca nu se prea omorau. Ce cistigau ziua, seara cheltuiau. Ca-n ziua de azi. Nimic nou sub soare! Editat Decembrie 16, 2017 de GEO 53 BN Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 Nu ma pot abtine..........oare cei care vad peste tot doar teorii ale conspiratiei si manipulari,dar ei se pretind imuni la asa ceva,sau chiar deasupra fraierilor manipulati,oare sunt insurati?Nu de alta,da' in momentu' cand "ai jurat,ai semnat,ai belit p.......la" cum bine zice o vorba din batrani.Esti manipulat incontinuu.Si tot acele persoane se bat cu boltaru' in piept ca ei nu au facut niciodata un compromis................oare? Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 Dragi tovarasi si prietini.Agenturili straine............nu raspundeti la intrebarea din postul anterior? Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 (editat) Nu ma pot abtine..........oare cei care vad peste tot doar teorii ale conspiratiei si manipulariAm mai zis-o: unii sunt atrasi de orice "senzational" caci in viata lor nu e nimic. Spera sa li se intample "senzationalul" ca sa aiba si ei un rost in viata. Editat Decembrie 16, 2017 de thunderer Link spre comentariu
Postări Recomandate