Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Istoria recentă - o alta abordare partea 2-a

Postări Recomandate

asa era si democratia ...

Unde ? La Moldavia , pa ulitza ... sau in G.B. ? Maestre , ati gresit adresa ! ... Rog observati ca am scris " adresa " , si nu ciupercile , dupa cum s - a procedat de alti useri , carora nu le faceti onoarea sa - i citati , precum mie . Nu va bizuiti ca va fi o stare permanenta .

Editat de gauss
Link spre comentariu

Aveti un pic de rabdare ... personal am pe - aici prieteni useri care - si fac un titlu de glorie in a nega orice chestie pe care o postez . Ma rog , unele nu s - a gandit nimeni ( pana aici ) sa le conteste ... sant de domeniul evidentei acceptata comun . Doar daca nu s - au schimbat intre timp ( foarte probabil ) . Nu ca as fi vreo persoana importanta ( ma rog , n - am nazuit niciodata la asa ceva ) sa merit o bruma de atentie din partea cuiva , probabil le face placere si nu se pot abtine . Era si o zicala cu gusturile ... Ma gandesc daca sa - i incalc perceptele . Daca da ... anunt public . Nu ca n - o sa fie evident , dar asa e politicos si de bon - ton .

Editat de gauss
Link spre comentariu

Mai era si criteriul: dormit in cort in padure.

Auzi tu: daca n-ai bani de buzunar sau nu esti conectat la internet si alte recreative... esti sarac.

Mai ramanea sa zica sa ai bani de benzina pana la alimentara din colt sa cumperi whisky pentru bairamul saptamanal.

Link spre comentariu

Sa intervina deneau' vietii , sa stranga mascatii ruteniul cu plasa de prins fluturii !

Tinerii frumosi si liberi sa protesteze impotriva legii ruteniului pe banii lui soros si a reptilienilor etc .

Dacopatii se vor gandi la tunelul energetic de sub Sfinx , iar monarhistii la familia duda .

Vesnicia s-a nascut la sat , cu sau fara radiatii tot in fundu' curtii este cutia de lemn de deasupra gropii cu kk .

images_1.jpg

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări