Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Istoria recentă - o alta abordare partea 2-a

Postări Recomandate

Am zis sa mai destind lumea cu o gluma .

Cat despre cearceaf , ar fi bine sa-ti faci un mic bagaj cu cele strict necesare pentru igiena intima : pulover , caciula , manusi , chiloti , maieuri , izmene , ciorapi , cana , lingurita , oglinda , pieptan , papuci , periuta plus pasta de dinti , sapun , ac si ata etc si sa le ai la indemana .

Epoca stalinista a apus sau nu :) :) :) ?

Nu poti stii de unde sare iepurele ...

Link spre comentariu

La mulți ani România !

La mulți ani dragi români !

Hai să fim mai buni unii cu ceilalți , să ne respectam mai mult între noi și când vom reuși asta cu siguranță vom fi pregătiți sa-i primim acasă și pe frații noștri care suferă de mai bine de 80 de ani sub stăpânire / influența rusească , ucrainiană , ungurească și sârbească .

PS : nu știu de ce doar de 1 Decembrie suntem mândri că suntem români .

Mai avem 364 de ocazii pe an .

Hai că se poate !

Hora româneasca cu strigaturi :

https://youtu.be/gZ7LOy6ghZA

Link spre comentariu

La multi ani tuturor!

Cat priveste dorinta ta, de bun gust de altfel, de ce nu incepi tu prin a fi exemplul a ceea ce ceri?

Pentru mine se implineste un an de cand am decis sa accept unii colegi de forum asa cum sunt, si sunt mai zen decat oricand. Va doresc la toti acelasi zen.

Link spre comentariu

Ziua Drapelului – 29 iunie , vara , nu e zi liberă .

Ziua de naștere a lui Mihai Eminescu – 15 ianuarie , nu e zi liberă .

Una din astea doua zile iar nu e zi liberă :

Pe 9 ( stil vechi ) / 21 mai ( stil nou ) 1877 , Mihail Kogălniceanu a proclamat independența României .

A doua zi , 10 (stil vechi ) / 22 mai (stil nou ) , actul a căpătat putere de lege prin semnarea lui de către principele Carol I .

9 mai e și Ziua Europei , dar nu e zi liberă .

Cine e pervers ( sunt destui in parlament ) poate declara 9 și 10 mai zile libere , una pe post de ziua Europei și cealaltă ca zi a independentei , când a semnat-o Carol I.

Dar e bine că pe 18 decembrie avem ziua minoritaților :) , fiindca minoritațile – din care cele mai semnificative sunt ungurii si țiganii , conteaza mai mult decât independența , drapelul sau Eminescu ?

Nu sunt de acord să se renunte la data de 18 decembrie , minoritațile or fi ele minoritați , dar sunt români http://m.jurnalul.ro/stiri/observator/ziua-minoritatilor-nationale-din-romania-instituita-ca-sarbatoare-nationala-pe-18-decembrie-755475.html

Dar de ce să nu sărbătorim adevăratele simboluri ale României ?

Evident , putem renunța la multe alte sărbători , unele chiar nesemnificative , părerea mea .

Link spre comentariu

Constati si ce a facut Falca in Arad.... sau Robu in Timisoara cu retrocedarile alea dubioase fix catre tiganii cu bani etc. Eu zic sa stai linistit ca exista dosare pt. fiecare si daca tu ai impresia in continuare ca tara asta e condusa de Duie Mragnea & asociatii atunci inseamna ca "statul paralel" isi face bine treaba.

Nu Robu a facut cele mai multe retrocedari, ci Ciuhandru. Daca-r fi sa fie luat cineva de ''cagula'' pentru retrocedarile facute abuziv, atunci acela ar fi Ciuhandru,nu ca Robu ar fi mai cu moț sau mai neprihanit decit Ciuhandru.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Demnitatea de mareşal al României s-a născut ca un rang onorific, devenind în timp un rang militar de-sine-stătător ; toţi regii României au primit această demnitate în calitatea lor de capi ai oştirii, demnitate ce a reprezentat însemne ale puterii militare ; Constantin Prezan, Alexandru Averescu şi Ion Antonescu au fost investiţi cu această demnitate pentru servicii aduse ţării pe câmpurile de bătălie, ultimul fiind singurul ofiţer activ ce a purtat această demnitate ; o dată cu dispariţia sa a murit de fapt şi demnitatea de mareşal

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări