Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Istoria recentă - o alta abordare partea 2-a

Postări Recomandate

faptul ca tu ai timp sa controlezi perioadele cand intra pe forum,cat sta si in ce perioade,imi aduce aminte cu greata de baietii cu ochi albastri,infiltrati in toate colectivele,inainte de 89,si care semnau statul de plata formal

Ce te face sa crezi ca imi pierd timpul cu asa ceva? Ia cauta tu sa vezi cate postari are elmar la bodega si cate am eu. Eu il combat pe elmar din cand in cand, dar nu-mi pierd timpul sa-i raspund de fiecare data cand el posteaza ceva la bodega.

In 1989 eram minor => deci nu prea inteleg cei cu aluzia la baietii cu ochi albastri. Cei care au avut tangenta cu asa ceva sunt bugetari pe posturi caldute (pcr-ul nu-i mort nici astazi).

Link spre comentariu

Ia cauta tu sa vezi cate postari are elmar la bodega si cate am eu.

De ce as face asta? Ce ma intereseaza pe mine de x sau y cat si unde stau in cadrul forumului? Dar pe tine?

Te-ai exprimat exact ca si cand elmar ar fi angajatul tau si trebuie sa-ti dea socoteala cum si de ce...daca era asistat social,erai mai indreptatit.Tu platesti taxe la stat,la fel cum plateste si elmar din venitul care i se cuvine conform fisei postului. Ca statul nu e cel mai bun gestionar,nu cred ca ii poti scoate ochii lui elmar.Eu ma gandesc ca fiecare e major si vaccinat,ca sa stie ce trebuie sa faca,si oricum nu sunt eu in masura sa judec. Tu esti?

Tot ca fapt divers,am lucrat in fabrica si aveam echipa de intretinere,electricieni,mecanici,frigotehnisti,care aveau timpi morti,efectiv nu aveau un timp activitate si atunci erau liberi sa intre chiar si pe forum.De mediul privat vorbesc,si care e problema? De ce intr-un job la stat,n-ar putea exista asemenea situatii? In functie de activitatea fiecaruia poate avea timp sau nu sa intre unde si cand vrea. Cine sunt eu sa judec? Dar tu?

.domnu' Doru.........nu de dragu' de a te contrazice,da'..............cazul Teldrum si cazul Belina au la origine vreun privat?

Eu zic ca n-ai intrebat pe cine trebuie...sau poate crezi ca L.D. o fi facut alea pe persoana juridica,si averea pe salariu de bugetar.Mai ai rabdare,si daca avem noroc,ne spune DNA-ul ce si cum a fost acolo,dar ma indoiesc sa fi fost furt de stat de la stat,pt ca nu mai era nimeni pagubit.

Link spre comentariu

Evident ca nu îmi voi pierde vremea cu explicații legate de statele paralele :

Biserica , structurile de forță , ANAF , ong-uri ( aici intra si soros ) etc pot face abuzuri incredibile .

Când interese lor se unesc împotriva statului mafiot , se cheama porcojustitie .

Când statul mafiot acționează conform mandatului oferit prin votul inocent al populimii , se încalcă democrația , libertatea , drepturile omului , tratatul de alianță cu partenerul strategic si transatlantic etc .

Dar la omul de rand nu se gândește nimeni ?

Nici statul paralel , nici statul mafiot .

Aștept răspuns .

Link spre comentariu

Tu ti-ai permis luxul ca in 4 luni sa slabesti de la 92-93kg la 79kg? (cred ca ghicesti de ce).

Tu ti-ai permis luxul ca intr-un an sa nu iti iei nici macar o zi de concediu?

Tu ti-ai permis luxul sa dormi noaptea sub birou la job?

Tu ti-ai permis luxul sa faci pitiriazis rozat? (eu am scapat usor, fata de altul care s-a alez cu psoriazis pentru tot restul vietii).

Tu ti-ai permis luxul sa primesti o pizza la poarta, duminica, cand toti bugetarii o ard cu p... in mana? Si fi atent, pizza aia a fost facuta duminica tot de smecheri care o ard in lux! (nu era reincalzita)

Intradevar, eu si altii, fata de tine o cam ardem in lux.

Tu de ce nu alegi calea luxului (sectorul privat)?

Scuza-ma, nu prea am inteles... Prin ce ai scris mai sus, tu te lauzi sau te plangi?

Link spre comentariu

In zilele noastre s-a indeplinit un vis de veacuri al omului: robotii lucreaza cu drag, devotament, rafinament si precizie, inlocuind munca omului.

Cum dracu' se face ca taman acum ne pierdem mai mult timp muncind...pe din ce in ce mai putin. In plus...."asa ceva nu se intampla doar in Romania"- ca sa parafrazez o expresie contemporana.

Suntem mai stresati, avem timp liber mai putin, muncim mai mult...ptr cine oare? ;)

Intreb si eu ca opinia publica...

Link spre comentariu

Păi roboții ăia lucrează pentru unii (foarte puțini și bogați) ca să le umple conturile cu zeci sute de milioane de dolari...nu pentru a ne face viața mai ușoară nouă !(cei mulți...)

Din păcate, ăsta e viitorul ...care va fi roz doar pentru puțini ...restul,se vor ruga la ei ca la Dumnezeu să le mai arunce câte-o ciosvârtă!

Link spre comentariu

Deci,domnilor Elmar si Victor............mai concret,va rog.Fara dume lansate pe linie de partid.Se poate?Sunteti capabili de asa ceva?

P.S.:Pt. domnul Doru- L.D. a facut toate alea din postura de presedinte al consiliului judetean Teleorman (Teldrum),respectiv cealalta prin ordin de ministru (Belina)..........ce-i drept,cea de-a doua nu cu manuta lui,ci cu mana lui dreapta,madam Sevil.

P.P.S.:Recomand adeptilor celor 3 trandafiri sa nu sara de cur in sus,ca toti,din toate partidele au facut asemenea manarii............dar cazul Zdragnea e acum cel mai important,fiindca domnia lui,cu toata intelepciunea si profesionalismul de care a dat dovada pe vremea cand conducea un judet si l-a bagat in gard,acum conduce Romania..............si mi-e teama ca o face cu acelasi profesionalism.

Editat de alex.cselenyi
Link spre comentariu

a facut toate alea din postura de presedinte al consiliului judetean Teleorman (Teldrum),respectiv cealalta prin ordin de ministru (Belina)..........ce-i drept,cea de-a doua nu cu manuta lui,ci cu mana lui dreapta,madam Sevil.

Nu...serios!?Ai dovezi?Sau sursa e ...realitatea tv!?

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări