Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Istoria recentă - o alta abordare partea 2-a

Postări Recomandate

Când ajungi la una numit statut social...îți permiți să faci astfel de fițe!Dar, din păcate pe meleagurile astea sunt prea puțini ăia care își permit...luxul ăsta!Nu e vorba de prostie aici ...ci de șantaj!

Tu ti-ai permis luxul ca in 4 luni sa slabesti de la 92-93kg la 79kg? (cred ca ghicesti de ce).

Tu ti-ai permis luxul ca intr-un an sa nu iti iei nici macar o zi de concediu?

Tu ti-ai permis luxul sa dormi noaptea sub birou la job?

Tu ti-ai permis luxul sa faci pitiriazis rozat? (eu am scapat usor, fata de altul care s-a alez cu psoriazis pentru tot restul vietii).

Tu ti-ai permis luxul sa primesti o pizza la poarta, duminica, cand toti bugetarii o ard cu p... in mana? Si fi atent, pizza aia a fost facuta duminica tot de smecheri care o ard in lux! (nu era reincalzita)

Intradevar, eu si altii, fata de tine o cam ardem in lux.

Tu de ce nu alegi calea luxului (sectorul privat)?

Link spre comentariu

@elmar: asa ai inteles dumneata "luxul" despre care amintea @adrian?

Si ar trebui sa mai scapam de etapa de aparare a saraciei, sa mai ne aparam si bogatia(intre timp ar trebui sa o castigam). Acel mult laudat presedinte sarac si cinstit a cam anesteziat pt inca 20 ani (prevazuti de SB) pe saracii naivi care asteptau in continuare sa aibe cineva grija de ei. Si asa au avut grija prietenii saracului cinstit incat cei ce asteptau minuni s-au trezit usor jefuiti si de putinul pe care-l mai aveau.

Link spre comentariu

Fratee nu mai induce lumea în eroare...te rog!

Tu cum faci!? Că și tu ești omniprezent pe aici...oare ai învoire de la patron!?Ești responsabil cu propaganda pe unitate!?? :rade:

Hai că nu mai aștept răspuns...mă multumesc cu ce-mi imaginez!Nu vreau să mai poluez topicul ...scuze!

Editat de elmar
Link spre comentariu

Fratee nu mai induce lumea în eroare...te rog!

Tu cum faci!? Că și tu ești omniprezent pe aici...oare ai învoire de la patron!?Ești responsabil cu propaganda pe unitate!?? :rade:

Hai că nu mai aștept răspuns...mă multumesc cu ce-mi imaginez!Nu vreau să mai poluez topicul ...scuze!

Cum induc eu lumea in eroare??? Tu ca bugetar, in orele de lucru, nu ai ce cauta pe elforum pentru ca tu pleci cu leafa integrala acasa. La voi norma pentru care iti este calculata leafa nu include timp liber decat la pauza de pranz (ori se vede de la o posta ca tu de dimineata semnezi condica pe elforum). Nu m-ar deranja daca ai fi la patron si ai face acest lucru (ATUNCI CHIAR AR TREBUI SA-TI STRANG MANA pentru ca il f... tu pe patron si nu el pe tine). Dar, repet, cat timp esti bugetar si eu platesc taxe la buget => eu fac parte din patronii tai si vad ca freci menta pe banii mei!

Invoire de la patron nu am (nici nu-i prezent, insa este ofticant ca nu-i pot zice de mama ca nu stiu cum dar romaneste nu stie insa injuraturile noastre le-a bagat la bibilica :rade: ) deci cand pisica nu-i acasa soarecii joaca pe masa! Parca ii infierai pe aia care sug sangele angajatilor si acum vrei sa te erijezi in aparatorul lor? Cand ei sug sangele angajatilor nu-i bine <=> exploatare, cand angajatii se inteleg intre ei si nu dau cu ciocu' la patron ca s-a indeplinit planul cincinal in 4 ani, deci patronul ajunge sa suga .... iar nu-i bine <=> furam patronul.

Link spre comentariu

Cum induc eu lumea in eroare??? Tu ca bugetar, in orele de lucru, nu ai ce cauta pe elforum pentru ca tu pleci cu leafa integrala acasa.

Cainele moare de drum lung...

Azi bugetarii au liber,ba chiar si multi de la privat au liber,asa ca nu mai tine tu socoteala cui ce si cum munceste.Poti fi sigur ca si fara grija ta,majoritatea isi fac treaba pt care sunt platiti...exceptii sunt in ambele tabere.Daca n-as fi fost in ambele,nu mai vorbeam.

Link spre comentariu

doru3160 in mesajul meu nu am vazut sa fac vorbire de ziua de astazi sau cea de maine dar daca ma uit dupa zilele cand posteaza elmar as zice ca mai tot timpul este sarbatoare . De fapt unii bugetari o tin din sarbatoare in sarbatoare. Eu am explicat clar ca din moment ce el este bugetar si freaca menta sau sta pe elforum in timpul programului cand din taxele mele i se plateste salarul => ma fura pe mine. Daca eu care nu sunt bugetar frec menta sau stau pe elforum nu-i aduc lui elmar nici un prejudiciu (nu-l fur). Daca el ar fi fost patronul meu si eu frecam menta sau stateam pe elforum crezi ca imi mai dadea leafa? El cand sta si freaca menta sau scrie pe elforum in timpul programului isi ia salarul intreg? DA! Pai si atunci, cum ramane?

P.S. La stat cand un bugetar greseste se acopera greseala, la patron cand ai gresit ai platit .... cateodata chiar cu demisia. Deci putem pune semnul de egalitate?

Link spre comentariu

Eu ma intreb (asa in drum spre munca) daca toti sunt platiti pentru propaganda facuta sau e doar convingerea lor?

E de inteles ca cel putin o persoana e agent dublu. Stiti voi de glume, nu?! Dar altii, o fac consensual?

Sintagma "Stiti voi de glume, nu?!", nu-si are rostul, toata lumea este cel putin un agent dublu, partea nasoala este ca unii o fac din constrangere iar altii consensual, eu am mai spus-o in diferite ocazii...

Link spre comentariu

Eu ma intreb (asa in drum spre munca) daca toti sunt platiti pentru propaganda facuta sau e doar convingerea lor?

Toti o fac din interes. Unii primesc banu' pentru propaganda facuta pe forum iar altii sunt intr-un loc caldut si nu doresc schimbari deci incearca sa convinga cat mai multe personaje ca este bine asa cum este acum zicandu-le: "Tovarăşi, aşezaţi-vă liniştiţi la locurile voastre".

Link spre comentariu

doru3160 in mesajul meu nu am vazut sa fac vorbire de ziua de astazi sau cea de maine dar daca ma uit dupa zilele cand posteaza elmar as zice ca mai tot timpul este sarbatoare . De fapt unii bugetari o tin din sarbatoare in sarbatoare. Eu am explicat clar ca din moment ce el este bugetar si freaca menta sau sta pe elforum in timpul programului cand din taxele mele i se plateste salarul => ma fura pe mine. Daca eu care nu sunt bugetar frec menta sau stau pe elforum nu-i aduc lui elmar nici un prejudiciu (nu-l fur). Daca el ar fi fost patronul meu si eu frecam menta sau stateam pe elforum crezi ca imi mai dadea leafa? El cand sta si freaca menta sau scrie pe elforum in timpul programului isi ia salarul intreg? DA! Pai si atunci, cum ramane?

P.S. La stat cand un bugetar greseste se acopera greseala, la patron cand ai gresit ai platit .... cateodata chiar cu demisia. Deci putem pune semnul de egalitate?

Cu atat mai mult imi provoaca scarba asemenea interventii.Las la o parte cazul particular,se stie ca elmar nu e chiar prietenul meu cel mai bun,dar faptul ca tu ai timp sa controlezi perioadele cand intra pe forum,cat sta si in ce perioade,imi aduce aminte cu greata de baietii cu ochi albastri,infiltrati in toate colectivele,inainte de 89,si care semnau statul de plata formal,pt ca nu aveau in fisa postului alta obligatie decat sa observe la ce ora a venit ala,la ce ora a plecat ala,cu cine vorbeste ala,ce vorbeste ala,cat sta la buda,si alte tampenii care ne faceau viata ''frumoasa''.Multumita lor,ne uitam cu banuiala la toti colegii,pt ca rar erau depistati si atunci normal ca erau detasati in alte colective.Ce treaba ai tu cat si cand intra careva pe forum,nu pot sti,doar daca nu cumva e o tara ramasa in sange si acum nu te poti abtine.Te tot bati cu caramida in piept ca esti la privat,si in aceasta idee as putea sa-ti reprosez ca marile tunuri din buget au fost date de privati,nu de amarati angajati pe un salariu de mizerie la buget...sa facem diferenta intre cei ordinari si cei de lux.Si pt asta ce-ar trebui,sa te arate elmar cu degetul si sa te faca hot,pt ca cei din privat au devalizat tara asta in propriul interes.

Sa fii tu sanatos cate gafe fac si astia la privat si ce nivel de pregatire au...din pacate am avut ocazia sa vad si asa ceva,asa ca mai slabeste-ma cu texte din astea.Prind doar la cei care nu stiu despre ce e vorba,dar cea mai mare greseala este sa generalizam,si tu asta faci.Te crezi privatul care plateste bugetarul,si pt asta ai dreptul de control asupra lui.Ia sa-i faci un program de la ce ora are dreptul sa intre pe forum si cat are voie de la tine sa stea logat,ca sa fie treaba buna pana la capat.

Link spre comentariu

In mod sigur o sa-mi sara in cap o gramada de lume,da' asta este............domnu' Doru.........nu de dragu' de a te contrazice,da'..............cazul Teldrum si cazul Belina au la origine vreun privat?Si as putea continua cu asemenea exemple mult si bine.

Alex

P.S. Remarca de mai sus este on-topic.Tine de istoria recenta.

Editat de alex.cselenyi
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări