Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Istoria recentă - o alta abordare partea 2-a

Postări Recomandate

"Victor Ponta aruncă BOMBA despre Liviu Dragnea, care e INTERZIS în SUA: 'Nu are viză de America'"

Acum inteleg de ce e putin suparat omul pe Trump & Co.

Sper ca are viza de Crimeea.

Cat de mandri am fi oricare dintre noi, inclusiv Elmar, daca ne-am pute' lauda cu un sechestru pe avere de 127 de milioane de lei noi...

Asa da succesuri, din munca cinstita, la stat, tataaa! :rade:

Da stanga, 100%.

Editat de lukeme
Link spre comentariu

"Victor Ponta aruncă BOMBA despre Liviu Dragnea, care e INTERZIS în SUA: 'Nu are viză de America'"

Acum inteleg de ce e putin suparat omul pe Trump & Co.

Sper ca are viza de Crimeea.

...

http://stirileprotv.ro/stiri/politic/liviu-dragnea-a-fost-invitat-la-ceremonia-de-investire-a-presedintelui-sua-donald-trump.html

Ce draku castiga unii daca arunca cu tot felul de kkt-uri in eter... sau aici pe forum.

Manipulare si minciuni.

Ca place sau nu unora L.D. a stat atunci la masa cu Trump. Restul e cancan, tipic mioritic.

Editat de dan pin
Link spre comentariu

Uite asta nu înțeleg eu ...cum dracu îl vedeți voi numai pe ăla că s-a înbogățit de la stat...și pe ăia care ,vezi doamne , li se încalcă independența nu-i vedeți...pe ăia cine-i verifică cum și-au făcut averea!?Și mai sunt mulți alții care au aceleași averi (poate mai mari) dar nu ”e la modă” să vorbim despre ei...e un subiect tabu!Vorbim despre ce vor unii ...pentru că ăsta e interesul lor!

Televiziunile aservite vă dau tonul ...și voi,le țineți hangul!

Dar, niciodată nu vă puneți înrebarea ...oare ce interese au ăștia ?!Credeți că nu mai pot ei de justiție și dreptate!?Aiurea....sunt și ei niște câini ,care vor un os de ros!Și nu e vorba de un os gol...e vorba de mulți bani care le umplu buzunarele...numai să zică ce vor unii!

Editat de elmar
Link spre comentariu

În mod normal n-ar trebui să aibă frică...dacă și-n partea cealaltă ar fi doar oameni nepătați!

Dar ...banul e ochiul dracului! Și face cu ochiul oricui...

Cum unul ajunge undeva sus( asta însemnând:sus în politică,sus în afaceri...s.a.m.d) ...se găsește unul să-i ”afle” niște chestii ...pentru a-l șantja și a-l face să fure/”contribuie”!

Din păcate, eu așa văd că stau lucrurile...poate mă înșel!?

Eu nu vad padurea din cauza copacului. Sa ma lamureasca cineva, daca politrucii nosti ar fi cinstiti, ar mai avea frica de DNA, stat paralel, soros sau mai stiu eu ce institutie? Pacat ca foarte multi dintre noi stau prost cu logica.

Editat de elmar
Link spre comentariu

Uite asta nu înțeleg eu ...cum dracu îl vedeți voi numai pe ăla că s-a înbogățit de la stat...

Cand ai sa intelegi odata ca cei care nu se imbogatesc de pe urma statului (deci nu lucreaza la stat si nici nu face afaceri cu statul) sunt liberi sa faca cata avere poftesc, respectand legile tarii. Exista un salar minim pe economie pe care este obligat sa-l plateasca fiecarui angajat (daca angajatii sunt fraieri si accepta putin nu-i vina patronului frate!) si cu asta basta.

Am mai scris intr-un post ca in vest daca esti prost poti fi taxat si cu 1000 de euro doar pentru un schimb de ulei si ti se da bon fiscal sau factura si totul este legal!!! Cat timp exista prosti pe lumea asta automat vor exista si smecheri care se vor imbogati pe spatele lor.

Pe noi ne doare de smecherii cara baga mana in bugetul statului si se servesc dupa bunul plac.

Cum unul ajunge undeva sus( asta însemnând:sus în politică,sus în afaceri...s.a.m.d) ...se găsește unul să-i ”afle” niște chestii ...pentru a-l șantja și a-l face să fure/”contribuie”!

Din păcate, eu așa văd că stau lucrurile...poate mă înșel!?

Pai tu crezi ca poti ajunge sus in politica sau in afaceri (doar cu statul) si sa fii imaculat??? Esti asa naiv?

Link spre comentariu

Când ajungi la una numit statut social...îți permiți să faci astfel de fițe!Dar, din păcate pe meleagurile astea sunt prea puțini ăia care își permit...luxul ăsta!Nu e vorba de prostie aici ...ci de șantaj!

Nu-s naiv deloc!Și asta e lumea în care trăim...iar între lupta care se dă acum...nu ar trebui să intervenim!

Trebuie să-și scoată ochii reciproc!De aia sunt puteri în stat!Să se lupte ...iar al treilea (adică noi) v-a câștiga!

Nu avem dreptul să luăm partea cuiva...noi(cel puțin eu) nu facem parte din acele puteri!

Cine se bagă în luptă, se mânjește cu rahat...fie el de o parte sau alta!

Editat de elmar
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări