Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Istoria recentă - o alta abordare partea 2-a

Postări Recomandate

Cine e Rares Bogdan ? ... ca alalalt , alde Oreste ... parca era cu paranormalu' ... reptilieni et comp . L - am vazut odata noaptea , accidental , la TV , am ascultat un pic si mi s - a facut pielea gainii . Era transfigurat , cu ochii stralucind cam straniu , cu o pigmentatie ciudata a fetei ... vorbea , dar nu el ! Eu sant sperios cu d' astea ... sant om cu frica de al' de sus !

Editat de gauss
Link spre comentariu

Oreste și cu Mircea Badea circulau la un moment dat prin București cu o mașină, iar ultimul stătea cu curul gol pe geam, arătându-l trecătorilor. Acum Oreste și Mircea Badea ne dau lecții de moralitate......eu cred că unele posturi TV sunt disperate să găsească orice papagal în stare să articuleze ceva pe ecran, dacă au ajuns să-i pună și pe ăștia doi mari moraliști....

Link spre comentariu

Sperietura cu " vin rusii peste noi " este tipica manipularii populimii vestice , in epoca Cortinei de Fier .

Handicapatii de americani cred ca mai merge cu aceeasi vrajeala , tocmai la noi , unde rusii chiar au fost la putere !

Pai americanii le-au spalat creierii nemtilor , la fel cum si rusii au incercat la noi , dar noi am iesit intariti din asta , iar nemtii , ramasi fara circumvolutiuni pe creiere , au halit pe nerasuflate mosmoanda cu negri si arapeti , care urmau sa munceasca pe branci ca sa le plateasca pensiile la batranete !

Sa facem un mic execitiu de imaginatie :

Consideram ca o mare putere , vrea sa atace Romania .

Costul unei zile de razboi este de peste 2 milioane de dolari , iar operatiunile militare ar dura cam 100 de zile .

Se va pierde echipament militar cam de aceeasi valoare .

Culmea , Romania nu mai are nimic de oferit , practic totul este deja al marilor puteri , iar forta de munca este imbatranita , a emigrat sau are creierul haștagizat , deci nu pot munci .

In opinia mea , e mai simplu sa corupi clasa politica si sa conduci statul mafiot prin intermediul unui stat paralel , decat sa incepi un razboi clasic .

Numesti un asasin economic in functia de ambasador in Romania si gata , aveti tabloul complet al ultimilor 27 de ani .

Link spre comentariu

Statul mafiot si statul paralel fac parte din Marele Joc , papusarii numesc un asasin economic in functia de ambasador in Romania , si gata .

Resursele subsolului si sclavizarea populatiei ( prin modificarea codului muncii in detrimentul muncitorilor si agricultorilor ) , totul in favoarea marilor puteri .

Da , acum ati putut constata singuri ca Departamentul de Stat al SUA se adreseaza Romaniei exact ca un stapan de negri .

Sper sa isi revizuiasca cat mai grabnic limbajul , altfel partenerul strategic si tranatlantic va primi o mare flegma in fata din partea poporului roman suveran .

Sper sa nu uite ca exista sindromul numit 23.08.1944 , pe noi au mai incercat si alti mari smecheri calare pe cai mari sa ne arda , dar s-a ales praful de ei .

Ne pricepem si noi la ceva , cand ii e mai greu dusmanului , punem si noi umarul ca sa-l dam cu burta-n sus definitiv :) .

Oare o intelege amerlocul ca noi suntem altfel ?

Otravim fantanile , ardem granele , ascundem femeile in mijlocul padurilor si la sfarsit murim , dar cu ei de gat .

Ploiestiul este o piatra tare pentru amerloci , bunicii nostri au dat cu ei de relief .

Oare chiar au uitat ca noi nu halim sefia strainilor ?

Link spre comentariu

Ma refer la cei care controleaza Parlamentul, Guvernul si Curtea Constitutionala... cu exceptia Justitiei.

Dar nu ar fi exclus sa o scoata Florinel cu suturi in c... in afara legii pe fetita aia legata la ochi... boarfa drecu'.

Eu cred că fetița aia legată la ochi ...a devenit cam rebelă(ca să nu spun un cuvânt mai tare)!Știu că asta place unora ...dar eu aș vrea ca justiția să fie corectă ...în nici un caz controlată...din păcate, unii din voi vreți să o feriți de ”penalii”politici și le faceți jocurile celor care nu vor deveni penali în veci...pentru că ei au sforile care controlează marioneta numită ”justiție”!

Deci...mai slăbiți-mă cu astfel de chestii răsuflate...

Editat de elmar
Link spre comentariu

Romania nu s-a constituit de capul ei, atunci francezii fiind cei care au hotarat sa se faca Romania mare. Apoi aproape in continuu am fost sub tutela cuiva. Nu stiu de ce va mirati acum ca americanii, rusii si europenii se impung intre ei care sa puna labutza pe noi. Cata vreme suntem o tara relativ mica si deloc puternica, dar destul de apetisanta, vor aparea si marile puteri care sa ne controleze la buzunare. Important este care dintre ele ne scoate la restaurant sa ne dea o masa inainte sa ne-o traga si evident, care foloseste si putina vaselina si mila atunci cand ne-o impinge. :)

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări