hpavictor Postat August 13, 2017 Autor Partajează Postat August 13, 2017 Te invit respectuos să îți vezi de drum . Eu nu dau socoteala nimănui , cu atât mai puțin unora ca tine . Cât despre acel Februarie , treaba este pe cai mari . Doar că nimeni nu-ți spune ție ce și cum ! Link spre comentariu
gauss Postat August 13, 2017 Partajează Postat August 13, 2017 (editat) http://www.express.co.uk/news/world/840215/North-Korea-v-USA-news-war-threats-Donald-Trump-threatens-Kim-Jong-un-attacks-live Povestea merge mai departe ... n - are cum sa nu aiba si final , ca orice lucru din istoria omenirii ... Editat August 13, 2017 de gauss Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat August 13, 2017 Partajează Postat August 13, 2017 (editat) Evident ca va avea un final. Cel mai probabil se vor potoli (asa sper). Kim Jong e doar un derbedeu international, incearca sa ... "pluseze". N-are curajul sa apese pe buton. E doar golan, nu si tampit. Stie foarte bine ca N.Koreea nu e URSS sau China. Diferenta mare de "calibru". Nici Trumpescu n-ar apasa primul, ar fi facut-o pana acum, la cate provocari obraznice a emanat liderul cu ochii oblici. Banuiesc ca intreaga tevatura se va rezuma la o retorica contondenta, manevre de intimidare reciproca si ... atat. ............................................................................................................ Ar putea fi si un final nefericit (mai putin probabil). Un Kim Jong complet nebun, sau ... ... vorbeati mai devreme de o posibila "solutie" la gestionarea situatiei din USA, din ce in ce mai nefavorabila liderului american. Una in stil argentinian, cu steaguri infipte pe alte meleaguri. Sa fie ... N.Koreea ? ... ... refuz sa cred ! Raman la ideea ca retorica agresiva nu e un indicator concludent, pentru ceea ce urmeaza sa se intample. Amintiti-va, pe vremea razboiului rece, cand batea Hrusciov cu pantoful in tribuna de la ONU, strigand : "am sa va ingrop in rachete !". Parea iresponsabil, dar ... a fost o impresie falsa. Editat August 13, 2017 de +_Florin_+ Link spre comentariu
hpavictor Postat August 13, 2017 Autor Partajează Postat August 13, 2017 Americanii au fost adepții atacului preemptiv : Hiroșima, Nagasaki , Golful Tonkin vă spune ceva ? Contextul internațional și raportul de forțe combatante era asemănător cu cel din NK . Nu cred că SUA își pot permite să pățească încă o rușine asemănătoare cu cea pățită în Vietnam și probabil că doresc să încheie și cu armistițiul de pe paralela 38 , treaba " aia" nerezolvată din anii"50 , secolul trecut . Pe de alta parte , cei ce l-au pus la putere pe Trumpescu , adică liderii complexului militaro-industrial au lansat în anii "60 teoria că industria și finanțele se refac si se dezvoltă în timpul unui conflict militar dar și post conflict , lucru agreat și de finanțiști . Spre norocul nostru , Clintoneasa nu a iesit în cărți deoarece vroia ca acest conflict să fie tot aici , în EU . Exact ca în WW1 și WW2 . Link spre comentariu
Mircea Postat August 13, 2017 Partajează Postat August 13, 2017 Sa fie dupa Octombrie, nu mi-ar displace nici Februarie 2018, ca sa mai apuc o aniversare. Pui tu o vorba intre aia marii, ca suntem colegi de forum? Si nu numai. Cu tot respectul, "unul ca mine". Link spre comentariu
hpavictor Postat August 13, 2017 Autor Partajează Postat August 13, 2017 E clar , nu ai văzut la TV mișcările hashtag din Februarie ... Te-am suspectat și te suspectez în continuare de rea voința , dar în cazul Februarie se pare ca ești total nevinovat . O fi de vina cenzura de la TV ? In Canada nu recepționați posturile TV din România ? Link spre comentariu
Mircea Postat August 13, 2017 Partajează Postat August 13, 2017 Victore, tu si compania sunteti ceea ce stiu eu despre Romania. Acuma, nu ma mai dojeniti si voi... cand votez imi spuneti ca de ce. Cand nu votez, imi spuneti ca de ce. Eu nu am rea vointa. Dar cine sa va mai inteleaga?! NB: eu n-am mai votat pentru Romania de mai bine de XX ani. O fi bine, o fi rau?! LE: Crezi ca mai are rost sa urmaresc posturile romanesti? Nu-mi sta bine zen-ul actual? Link spre comentariu
hpavictor Postat August 13, 2017 Autor Partajează Postat August 13, 2017 Eu nu votez , nu mă reprezintă nicio " personalitate " din lumea politică . Nu dau lecții , nu ofer consultanță despre activitatea electorală . Link spre comentariu
Mircea Postat August 13, 2017 Partajează Postat August 13, 2017 Iar cu hashtag-ul... nici in clin, nici in maneca. Asa cum ziceam: imi e prea bine cum sunt ca sa imi complic viata cu lupte de culise. Ceea ce va recomand si dvs, tuturor. Totusi, Februarie l-am ratat daca a insemnat intradevar ceva. D-aia ceream ceva scris (nu de cine stie ce tanar agramat, dar blogger profesionist). Daca nu e nimic scris, adica descrise actiunile si consecintele, eu trag concluzia ca nu a fost nimic. Link spre comentariu
hpavictor Postat August 13, 2017 Autor Partajează Postat August 13, 2017 (editat) Treaba cu " Februarie " a trecut , e confirmată oficial , deja am bifat-o . http://mcdn.elefant.ro/mnresize/780/780/images/59/370559/rezist-proteste-impotriva-oug-132017_3_fullsize.jpg Rămâne să se confirme cea cu " Octombrie " . Să ne întoarcem la Venezuela și NK . Editat August 13, 2017 de Victor Link spre comentariu
Mircea Postat August 14, 2017 Partajează Postat August 14, 2017 Am inteles unde bati cu Februarie. Din pacate, in afara de bravada in ger si viscol, n-a adus nimic Romaniei (nici bun, nici rau). Retrag afirmatia ca nu s-a intamplat nimic in Februarie, s-a intamplat ceva, e adevarat. Link spre comentariu
hpavictor Postat August 14, 2017 Autor Partajează Postat August 14, 2017 Nu se poate schimba nimic , Trumpescu este pe scaunul cel mare din sala tronului . Să revenim la Venezuela și NK . Link spre comentariu
gauss Postat August 14, 2017 Partajează Postat August 14, 2017 (editat) Pana la urma , USA sa - si rezolve problema . Sau problemele ... Ca ei sant amenintati , poate o merita . Au aburit - o 2 mandate ale primului presedinte de culoare , cand s - au intamplat lucruri grave . Unele ne - au afectat si pe noi . O implicare 25 la suta la timpul potrivit e mai eficienta si productiva decat 200 la suta cand nu se mai poate face mare lucru . Si nu e vorba (numai ) de chestiuni ce pot fi transate cu sabia ... Ma rog , daca vrei sa fii mare putere credibila , statut afectat grav si care se va recapata cu cheltuieli 2000 la suta . Si nu e vorba numai de bani ... Asta daca doresc sa faca ceva . Daca nu ... lucrurile au dinamica lor , puternic accelerate astazi de ceea ce s - a intamplat ieri , si cu mari semne de intrebare pentru maine . In istorie au mai fost conjuncturi , cand pasivitatea , concesiile si jumatatile de masura au dus la prabusiri , milioane de morti , criza economica si de incredere , rescrierea granitelor si a ierarhiilor . Exista si principiul dominoului ( nu numai filmul ... ) . Oare va urma o perioada de genul ... ? Personal am ceva banuieli ( sa nu zic altfel ) ... , pana la urma nu ne intreaba nimeni ce si cum ! Editat August 14, 2017 de gauss Link spre comentariu
hpavictor Postat August 14, 2017 Autor Partajează Postat August 14, 2017 De când Trumpescu locuiește la Coliba Văruită și a evacuat forțat un negru familist dintr-o locuință socială în urma unor acțiuni electorale legitime , totul se așează pe drumul cel bun , indiferent de părerea unora sau a altora . Sper să apară sâmburii democrației începand cu această generație , chiar dacă în România actuală , viitorul poate fi ascuns privirii din punct de vedere democratic și nu putem estima nimic despre binele din viitor ! Nu doresc să explic online de ce lgbt sau anumite minorități ( inclusiv cel naționale ) nu pot fi discriminate pozitiv în detrimentul majorității familiste și ortodoxe , chestie cumva trăită 100% pe viu și de noi , tocmai aici , fix în România , deci discutăm despre asistații sociali , despre infractorii dovediți etc , adică cu cei ce-au mai multe drepturi decât majoritatea care îi susține pe minoritari ... fix pe motive fake , invocate de avocații ONG-urilor lui Soros , dar acele " drepturi " sunt plătite evident , din banii populimii , nu a bugetarilor . Adică fix a celor care participă la #resist , #insist , #etc . Culmea , cei ce au interese financiare , adică in special multinaționalele și partea politică care nu e la putere din motive electorale , sunt trup și suflet cu asemenea " mișcări " contras . Nu doresc și nu e cazul să explic că de pierdut nu pierd cei ce organizează așa ceva , dar populimea e în cădere libere ... Link spre comentariu
franzm Postat August 14, 2017 Partajează Postat August 14, 2017 Apoi, negrului oricum i-a expirat dreptul la locuinta sociala, asa ca... Link spre comentariu
Postări Recomandate