gauss Postat Noiembrie 18, 2017 Partajează Postat Noiembrie 18, 2017 (editat) Eeeee ... cand eram tanar , cu mai multi muschi decat minte ... faceam concursuri la aeroclub , la pregatire fizica . Am " bagat " la final , dupa alte probe , 25 de tractiuni la bara ... corecte , fara balans , gatul deasupra barei etc . Entuziasm general ... ma rog , tot tacamul . A venit o fetiscana ... dintre incepatori ... 40 " bucati " , trase la indigo ... si ar mai fi prestat ... dar incepuse o ploicica , d' aia de vara ... Bineinteles ca am dezbatut ( impreuna ) ce si cum la cofetarie ... si multe zile dupa aceea , alaturi de alte subiecte . Colegial , in spiritul epocii ... Editat Noiembrie 18, 2017 de gauss Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 18, 2017 Partajează Postat Noiembrie 18, 2017 (editat) Credeți că autorităţile ştiu de fătăciune? Da . Stiu , dupa cum am scris . Acum a aparut . Ma rog ... unii stiau mai de mult , dar nu se poate scrie orice ... http://mobile.hotnews.ro/stire/22117971 Ar fi bine sa apara o lege cu " stirile false " . Dar am iesi din U.E. , cred ca si din Europa , la cati ar avea domiciliu altul decat cel de pe cartea de identitate . Editat Noiembrie 18, 2017 de gauss Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 18, 2017 Partajează Postat Noiembrie 18, 2017 (editat) Ma doare undeva de U.E. . Vreau sa vad la puscarie zvonerii si raspandacii autohtoni ... si pentru piata autohtona . In puscariile romanesti , astea unde devii " fetitza " mintenas ! ... la tot palieru' ... si cu vocalize ! Editat Noiembrie 18, 2017 de gauss Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 18, 2017 Partajează Postat Noiembrie 18, 2017 Nu vreau multe puscarii ... vreau multi ocupanti . D' astia cu " preocupari " informationale inchipuite si retribuite . Dupa sejurul la " facultate " , si mult aport bucal , vor fi mult mai atenti la ce " dau pe gura " . Nimic incorect ... legea compensatiei si autoreglarea naturala ! Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 18, 2017 Partajează Postat Noiembrie 18, 2017 Aia cu datu' pe gura nu sant VIP - uri ... are grija cine trebuie sa ajunga UNDE trebuie ... prospaturi ! Oricum , memorialistica beletristica nu mai are efect . Scrii pentru prestigiul propriu , cantece de ocna ... si Emanuelle masculin , episoadele 50 - 500 , sezonul 1 , 2 , 3 ... la mai mare ! ( si multa ) . Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 18, 2017 Partajează Postat Noiembrie 18, 2017 C' o moarte toti santem datori ... totul e sa fie cu demnitate . Eu ma pregatesc in acest sens de cand m - am nascut ... Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 18, 2017 Partajează Postat Noiembrie 18, 2017 Are vreo importanta ? ... Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 18, 2017 Partajează Postat Noiembrie 18, 2017 Tocmai ... nu ma ajuta ajutorul . E o chestie personala , intre persoana si cugetul sau , mai greu de inteles pentru cine nu rezoneaza la astfel de percepte . Chestie de educatie , formatie , parcurs si altele . Apropo , inteleg ca nu marsezi la ... n - are rost sa te irosesti , sant si altele de facut ! Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 18, 2017 Partajează Postat Noiembrie 18, 2017 (editat) . ... ce - ti bati capu' cu mine ? Apropo de frustrari , intreaba si pe altii , nu te arunca in diagnostice la adresa altora ... asa , din prima ... Mai ales ca s - ar putea sa nu inteleaga ce le spui , sa nu - i intereseze , sa - ti recomande vreo oglinda , sa - ti dea de inteles ca nu e treaba ta ... sau alte versiuni . Sincer ... ti - am spus ca sant lucruri de facut ... te irosesti ! Mai ales sambata seara , la ora asta ... show - ul ar putea sa inceapa ... poate te asteapta , si nu stii ! ... Ia verifica ... P .S . - fii consecvent ... ai taiat cinci sesimi din postare , dar ea tot e undeva ... vrei s - o revezi ? Editat Noiembrie 18, 2017 de gauss Link spre comentariu
alcon Postat Noiembrie 18, 2017 Partajează Postat Noiembrie 18, 2017 Eu încă sunt curios să aflu cum se pozitioneaza CSAT-ului şi Iohannis (Werner) în raport de fătăciune.https://www.youtube.com/watch?v=Najt53ZuDBI Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 18, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2017 Nu mai face misto , gata ! Munitia cu " depleted uranium " nu emite radiatii , nu face explozie etc . Se foloseste ca element perforant antiblindaj , datorita masei foarte mari si alte cateva amanunte ( autoascutire dupa trecerea prin diverse straturi alternative de blindaj stratificat si produce picaturi de blindaj cu o temperatura imensa , ce incendiaza tancul lovit) etc . Pentru asa numitele bombe murdare cu efect radiologic , se folosesc suspensii de deseuri rezultate din aparatele radiologice sau deseuri din centrale nucleare . Da , acelea au un efect poluant pe termen lung , dau nu poate fi vorba de poluare in cazul proiectilelor tip sabot cu miez de uraniu saracit . Eu pun problema altfel : Oare cine se teme de proiectilele americane antitanc cu miez de uraniu ? Pe cine deranjeaza ? Eee ? Sper ca e evident ca manipularea ruseasca a facut tot posibilul ca opinia publica sa inteleaga gresit rolul si efectul unor munitii ce nu pot exploda sau iradia mediul inconjurator , dar sunt imbatabile in lupta cu hoardele de tancuri rusesti . Ca fapt divers , inclusiv rusii folosesc asemenea munitie perforanta cu miez de uraniu saracit . Link spre comentariu
alcon Postat Noiembrie 19, 2017 Partajează Postat Noiembrie 19, 2017 http://www.digi24.ro/stiri/externe/sua/armata-sua-poate-refuza-ordinul-unui-atac-nuclear-831278 Link spre comentariu
yo9hrb Postat Noiembrie 19, 2017 Partajează Postat Noiembrie 19, 2017 Tot informativ, uraniul saracit se foloseste la confectionarea containerelor care contin substante radioactive. Se folosesc in examinarea nedistructiva cu radiatii penetrante. Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 19, 2017 Partajează Postat Noiembrie 19, 2017 (editat) http://www.digi24.ro/stiri/externe/sua/armata-sua-poate-refuza-ordinul-unui-atac-nuclear-831278 Daca e razboi ( declarat de presedinte si aprobat de congres ... sau ambele chestii efectuate de congres ) , neindeplinirea ordinului ( direct order ) aduce arestul imediat si izolarea in celula sau asimilate , paza 24 din 24 pana la intrunirea curtii martiale . Pentru trupele seals , green beret , rangers , si inca vreo cateva de care nu stie nimeni , daca sant in misiune ordonata si in teritoriul inamic , finalul e radical si imediat . De asemenea , personalul de executie din comandamentul strategic al aerului ( SAC ) , bazele de rachete intercontinentale , submarinele strategice , daca sant in cursul indeplinirii ordinului de atac sau declansarea ripostei la un atac in desfasurare . Astea cu declaratii pe diverse site - uri ( sub rezerva ca sant corect preluate , intelese , traduse ) , au valoarea unei postari pe facebook . Adica zero ... Editat Noiembrie 19, 2017 de gauss Link spre comentariu
alcon Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 „Drumul către iad“http://adevarul.ro/locale/timisoara/drumul-iad-tabloidul-britanic-the-sun-misto-intersectie-timisoara-1_5a113f795ab6550cb84ec236/index.html Link spre comentariu
Postări Recomandate