Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Istoria recentă - o alta abordare partea 2-a

Postări Recomandate

Eeeee ... cand eram tanar , cu mai multi muschi decat minte ... faceam concursuri la aeroclub , la pregatire fizica . Am " bagat " la final , dupa alte probe , 25 de tractiuni la bara ... corecte , fara balans , gatul deasupra barei etc . Entuziasm general ... ma rog , tot tacamul . A venit o fetiscana ... dintre incepatori ... 40 " bucati " , trase la indigo ... si ar mai fi prestat ... dar incepuse o ploicica , d' aia de vara ... Bineinteles ca am dezbatut ( impreuna ) ce si cum la cofetarie ... si multe zile dupa aceea , alaturi de alte subiecte . Colegial , in spiritul epocii ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Credeți că autorităţile ştiu de fătăciune?

Da . Stiu , dupa cum am scris . Acum a aparut . Ma rog ... unii stiau mai de mult , dar nu se poate scrie orice ...

http://mobile.hotnews.ro/stire/22117971

Ar fi bine sa apara o lege cu " stirile false " . Dar am iesi din U.E. , cred ca si din Europa , la cati ar avea domiciliu altul decat cel de pe cartea de identitate .

Editat de gauss
Link spre comentariu

Nu vreau multe puscarii ... vreau multi ocupanti . D' astia cu " preocupari " informationale inchipuite si retribuite . Dupa sejurul la " facultate " , si mult aport bucal , vor fi mult mai atenti la ce " dau pe gura " . Nimic incorect ... legea compensatiei si autoreglarea naturala !

Link spre comentariu

Aia cu datu' pe gura nu sant VIP - uri ... are grija cine trebuie sa ajunga UNDE trebuie ... prospaturi ! Oricum , memorialistica beletristica nu mai are efect . Scrii pentru prestigiul propriu , cantece de ocna ... si Emanuelle masculin , episoadele 50 - 500 , sezonul 1 , 2 , 3 ... la mai mare ! ( si multa ) .

Link spre comentariu

Tocmai ... nu ma ajuta ajutorul . E o chestie personala , intre persoana si cugetul sau , mai greu de inteles pentru cine nu rezoneaza la astfel de percepte . Chestie de educatie , formatie , parcurs si altele . Apropo , inteleg ca nu marsezi la ... n - are rost sa te irosesti , sant si altele de facut !

Link spre comentariu

. ... ce - ti bati capu' cu mine ? Apropo de frustrari , intreaba si pe altii , nu te arunca in diagnostice la adresa altora ... asa , din prima ... Mai ales ca s - ar putea sa nu inteleaga ce le spui , sa nu - i intereseze , sa - ti recomande vreo oglinda , sa - ti dea de inteles ca nu e treaba ta ... sau alte versiuni . Sincer ... ti - am spus ca sant lucruri de facut ... te irosesti ! Mai ales sambata seara , la ora asta ... show - ul ar putea sa inceapa ... poate te asteapta , si nu stii ! ... Ia verifica ...

P .S . - fii consecvent ... ai taiat cinci sesimi din postare , dar ea tot e undeva ... vrei s - o revezi ?

Editat de gauss
Link spre comentariu

Nu mai face misto , gata !

Munitia cu " depleted uranium " nu emite radiatii , nu face explozie etc .

Se foloseste ca element perforant antiblindaj , datorita masei foarte mari si alte cateva amanunte ( autoascutire dupa trecerea prin diverse straturi alternative de blindaj stratificat si produce picaturi de blindaj cu o temperatura imensa , ce incendiaza tancul lovit) etc .

Pentru asa numitele bombe murdare cu efect radiologic , se folosesc suspensii de deseuri rezultate din aparatele radiologice sau deseuri din centrale nucleare .

Da , acelea au un efect poluant pe termen lung , dau nu poate fi vorba de poluare in cazul proiectilelor tip sabot cu miez

de uraniu saracit .

Eu pun problema altfel :

Oare cine se teme de proiectilele americane antitanc cu miez de uraniu ?

Pe cine deranjeaza ?

Eee :) ?

Sper ca e evident ca manipularea ruseasca a facut tot posibilul ca opinia publica sa inteleaga gresit rolul si efectul unor munitii ce nu pot exploda sau iradia mediul inconjurator , dar sunt imbatabile in lupta cu hoardele de tancuri rusesti .

Ca fapt divers , inclusiv rusii folosesc asemenea munitie perforanta cu miez de uraniu saracit .

Link spre comentariu

Daca e razboi ( declarat de presedinte si aprobat de congres ... sau ambele chestii efectuate de congres ) , neindeplinirea ordinului ( direct order ) aduce arestul imediat si izolarea in celula sau asimilate , paza 24 din 24 pana la intrunirea curtii martiale . Pentru trupele seals , green beret , rangers , si inca vreo cateva de care nu stie nimeni , daca sant in misiune ordonata si in teritoriul inamic , finalul e radical si imediat . De asemenea , personalul de executie din comandamentul strategic al aerului ( SAC ) , bazele de rachete intercontinentale , submarinele strategice , daca sant in cursul indeplinirii ordinului de atac sau declansarea ripostei la un atac in desfasurare . Astea cu declaratii pe diverse site - uri ( sub rezerva ca sant corect preluate , intelese , traduse ) , au valoarea unei postari pe facebook . Adica zero ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări