Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Istoria recentă - o alta abordare partea 2-a

Postări Recomandate

Nu - i problema ... toti mai glumim , reusit sau nu . Nu sant eu cel chemat sa dau verdicte . Altfel , nu prea as glumi cu lucrurile astea . Indiferent daca nu pui pret pe ele , ai putea leza pe cei care le privesc altfel . Ma rog , nu sant politistul forumului , nu e topicul meu ... doar discutam . Fie si duminica ... e ultima zi inainte de un nou inceput . Sau ... se poate spune si asa !

Editat de gauss
Link spre comentariu

Cei mai " mici " din armata , la ora actuala , sant militarii angajati pe baza de contract . Primesc retributie etc . Un personaj cu background - ul lui Bula nu stiu daca ar putea fi prezent , fie si ipotetic , in randul Fortelor Armate , esenta lui Bula e sa fie nedefinit ( si orice ) , functie de " poanta " bancului . Ma rog , poate or fi bancuri ca cele care le doresti ... dar eu nu am stire . Poate alti colegi , care citesc topicul sant mai " bizuiti " ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări