Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Istoria recentă - o alta abordare partea 2-a

Postări Recomandate

Statie radio atipica , ceas USMC , luneta Trijicon ACOG , lanterna pe teava unei M16 A2 ... prea multe lucruri amestecate .

Persoana cu basmaua neagra e de la CIA !

Mai ales ca nu poarta vesta ... militarii armatei regulate nu apar fara . Sa nu fie ( totusi ) de la vreo chestie paramilitara de paza , gen Blackwater , sau garda de corp privata . Ar explica si echipamentul eterogen . Cei de la CIA poarta AKM - uri , din motive ( oarecum ) mai tehnice . Femeile nu au armament la vedere ( doar Glock sau Beretta ) si poarta val . Vad cumva si a doua arma ? - teava de la spinare ! In fine ...

P .S . - arma nu este M16A2

Editat de gauss
Link spre comentariu

Mai ales ca nu poarta vesta ... militarii armatei regulate nu apar fara . Sa nu fie ( totusi ) de la vreo chestie paramilitara de paza , gen Blackwater , sau garda de corp privata . Ar explica si echipamentul eterogen . Cei de la CIA poarta AKM - uri , din motive ( oarecum ) mai tehnice . Femeile nu au armament la vedere ( doar Glock sau Beretta ) si poarta val . Vad cumva si a doua arma ? - teava de la spinare ! In fine ...

P .S . - arma nu este M16A2

Teava a doua este o antena a unei statii radio .

In partea dreapta a corpului femeii atarna cablul tip " coada de purcel " a microreceptorului ...

Eu as fi jurat ca arma este o M16 A2 ...

Ce presupuneti ca este ?

Link spre comentariu

Pai sant tot felul de hibrizi , dom' Victor . Stiti asta mai bine ca mine . Toate se revendica de la M16 . Ideea e ca sant modulare . Pat . cutia mecanismelor , teava , ulucul mainii . Se pot face zeci de combinatii . Se vand si la persoane private , cu conditia sa nu permita foc automat . Desi , se sare usor peste ... am avut de curand exemplul cu dezaxatul de la Vegas . La ansamblu se pot agauga sisteme de ochire , iluminator - lanterna tactica , aruncator de grenade . De ce zic ca nu e ? Lipseste manerul de transport , ulucul mainii e custom , din polimer perforat , si altele ...

P . S . - nici M4 nu este ... care , dupa cum se stie , a inlocuit aproape total M16 . Militarii americani care au " campat " o zi la Ploiesti aveau numai M4 ... multi nu stiau de M16 . Ma, rog ... soldatii si gradatii aveau 22 - 23 de ani . Ceva asemanator ( dar nu identic , parerea mea ) este in foto postata de dl . Orgasmo .

La foto ... daca e statie radio , n - am identificat - o . Oricum , ciudata antena ... si culoarea si luciul mat ... sa nu zic de terminatie . Ar putea sa fie ... am vazut ceva de genul ... prinsa de harnasament , si cu cablu subtire pana la transceiver . M - as fi asteptat sa aiba vreo Motorola ... walkie - talkie , numai ca antena e prea lunga , si aia se poarta altfel , tocmai din motivul de o proteja ( antena ) . Pentru statie tactica 30-80 , e prea scurta . Si n - as vedea - o la o femeie , e destul de grea . In fine ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Luneta " aia " nu permite montarea manerului de transport , e evident .

Generatia " aia " de luneta a fost de obicei pereche , fix cu A2 dupa 2003 , de aia am presupus ca este M16 A2 , ar fi fost detalii suficiente daca am fi vazut o imagine cu partea stanga a armei .

Cat despre statia radio echivalenta cu R1070 , aveti dreptate , antena pare cam scurta .

Link spre comentariu

Diferente " rapide " sant la patul armei , si la garda - suport a incarcatorului ... cea a femeii are ceva buton suplimentar . Difera si racordarea de la ulucul mainii la cutia mecanismelor , unele au o piesa tronconica de protectie evidenta , cu ceva spatiu liber in spate De aceea n - am putut sa o declar M4 , avand si aceasta cel putin 4 variante " standard " , dupa cum se vede in link - ul de la Colt .

Editat de gauss
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări