Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Istoria recentă - o alta abordare partea 2-a

Postări Recomandate

Doar in sufletul si constiinta unora . Mai putini ca trifoiul cu 4 foi . Diferiti , deci daunatori . Restul , se vede . Si nu deranjeaza , ba chiar e o virtute . No problem , cand va fi nevoie , o sa constatam ( care vor mai fi ... ) ca lipseste . Asa cum lipsesc toate cand avem nevoie ... Ce anume ? Rabdare ... gropile din drum se vad ( deja ) . Daca o ajunge caruta pana la ele ... e un deja vu , care daca nu se repeta , il fortam noi ... Ubi bene , ibi patria . Nu , notiunea de tara e prea sus . La multi nu a disparut , fiindca n - avea ce . N - a existat niciodata , in tot arborele genealogic . Se poate pune in loc un loc in autobuz , sau la coada la stop , vreo functie , ciordeala sa fie . Sau orice altceva , vreo pleasca de orice natura , mai insiropata daca vine din vreun smen ... dovada suprema si blazon de " schmecker " , atat de dorit si urmarit cu obstinatie deja biologic - genetica , cu coeficient tinzand ( previzibil si probabil ) la unitate . Patria ? ..." vrajeli , gagiule , mai pa natural ! "

P .S . - pentru postul 614 .

Editat de gauss
Link spre comentariu

Una dintre explicatiile asa zisei inapoieri a Romaniei este legata de faptul ca am fost la rascrucea drumurilor dintre Est si Vest , iar contactul cu Estul ne-a fortat sa ramanem saraci ...

Atacul si expansiunea tatarilor , turcilor din Evul Mediu a fost greu suportabil pentru noi , dar am depasit momentul .

Vestul Europei au avut si ei probleme , dar nu asa de mari .

In plus , ei s-au dus la furat pe bune , de aia au devent imperii pline de bunastare .

De ce ?

Pentru ca noi i-am temperat pe estici si pe migratori , atat cat am putut .

Unii mai isteti , s-au prins ca popoarele din Europa de Est au temperat acest tip de invazie , asa ca vor sa transfere problema din nou pe capul nostru .

E , de data asta nu au decat sa sufere , Romania nu va mai opri emigrantii din Orientul Mujlociu Extins , asa cum este sintagma folosita de aliatul strategic transatlantic :) ) , a venit randul ca Vestul Europei sa se balcanizeze si sa intre intr-un nou Ev Mediu .

Daca suprapunem interesele pescuitorilor in ape tulburi care insista sa faca bani din orice , gen soros , putem aprecia ca este o mana cereasca pentru ei .

Cine va castiga ?

Greu de spus , viitorul trebuie impartit in domenii : pe termen scurt , mediu si lung .

Pe termen lung cred ca vor castiga pescuitorii in ape tulburi , iar Romania va capata locul real in ierarhia statelor lumii , fara ca Vestul Europei sa ne mai devalorizeze pe orice cale .

Link spre comentariu

Mda , unii vad alt film , cu alti regizori si alti actori .

Doar bugetul filmului este identic ...

AI , Skynet , Echelon etc sunt cat se poate de reale , dar cumva lumea nu vrea sa accepte ca exista .

https://youtu.be/3cfwP-kz49A

Desi aici este un forum de electronisti , mai nimeni :) nu si-a pus intrebarea de ce Romania esre printre tarile ce au implementat o retea de internet de foarte mare viteza , ma refer la o posibila explicatie legata de Skynet & Echelon , dar cat mai aproape de realitate .

Link spre comentariu

Glontul patriei este o onoare pentru tradatori , iar astia trebuie atarnati cu capu' in jos in hazna .

http://www.meritocratia.ro/2015/06/13/codex-aureus-pierdut-de-romania-in-favoarea-ungariei-la-cedo-monica-macovei-pledat-impotriva-statului-roman/

Vad paranoia crescand precum ciupercile dupa ploaie. Sau este propaganda desantata atat de tipica unui anumit colt al lumii?

O fi adevarat ?

http://www.ilovemyamerica.net/2017/10/28/bulgaira/

Lamurire pentru cei cu bunacredinta :

https://www.cocoon.ro/tu-stii-ce-inseamna-miscarea-rezist-te-ai-informat-inainte-sa-pronunti-rezist-in-timpul-protestelor-chiar-crezi-ca-esti-de-acord-cu-ideile-lor-crestinii-intra-in-conflict-direct-cu-aceasta-miscar/

Link spre comentariu

@elmar

In SUA si doar in SUA exista primul amendament, care regleaza lucrurile de la sine.Acolo ai dreptul oferit de constitutie de a te declara nazist asa cum ai dreptul de a te declara comunist.Nici nazistii , nici comunistii nu au voie sa sara calul, adica raspund penal pentru incalcarea drepturilor celorlalti, tot asa cum politia raspunde pentru incalcarea dreptului la libera exprimare.

Știi care e ”primul amendament ” la americanii din SUA ?

Primul care bagă glonțul pe țeavă,ochește și trage! :rade:

Acolo nu-ți permiți prea multe ”libertăți”... pentru că dacă nu ești rapid...e vai de capul tău!

Restul ...e doar hârțogăraie ...pricepută de prea puțini americani!

Editat de elmar
Link spre comentariu

Eu zic că profesorul are dreptate în ceea ce privește portul însemnelor religioase în scoli...

Ar trebui să fie interzise ...pentru orice fel de religie!

Basmaua este mai degraba un însemn cultural decât unul religios. Si se poarta din greu si în tarile crestine.

Oare ce parere are domnul profesor de soborul de preoti prezenti la înfiintarea scolii care-i da de lucru? Dar asa e unii; beau vin si predica apa.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări