Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Istoria recentă - o alta abordare partea 2-a

Postări Recomandate

Nu putem sa - i trimitem , ca acolo n - au de nici unele ... nu e umanitar . Trebuie munca , si nu obisnuiesc . E grea , si n - au timp ... Mai bine aici , la curvasarie , poponarism , prafuri ( si trafic ) , propaganda " sfanta " , si ce mai practicau ei prin tarile de bastina , n' asa , culmi de civilizatie si progres ! Ramane sa vedem , m - as bucura sa n - am dreptate . Oricum , nu ma intreaba nimeni , alte minti ( mult mai ) luminate cumpanesc si iau decizii , dupa ce citesc mutarile in plic de la alte democratii , mai consolidate .

Editat de gauss
Link spre comentariu

Bineinteles ca nu stiu , daca de mine e vorba . Ceva mai multe stiu altii , care slugareau in Siria de ani buni ... la fabricile de gaini, la petrol , in constructii , cadre medicale , la drumuri si sosele etc . Va amintiti de " refugiatii " care au izbucnit in plans , anul trecut , cand au aflat ca sant in Romania ? Intrebati cu binisorul ce si cum , sa nu le lezeze sensibilitatile , au declarat ca romanii sant mai amarasteni ca ei , au slugarit in patria lor mama in vreme ce ei se reculegeau la moscheie , fumat de ... , si alte chestii superioare .

http://www.click.ro/news/national/nu-e-banc-au-plans-hohote-cand-s-au-trezit-romania

P .S . - se pare ca erau sirieni , dar e mai corect politic sa fie declarati afgani , astia - s mai amarati ... macul se cultiva si recolteaza greu !

Editat de gauss
Link spre comentariu

Probabil ca da ( zecile de miliarde ) ... dar tot vom slugari , fiindca banii vor avea ratiuni superioare de a fi cheltuiti , si ramane putin pentru carcasi si palmasi ... traditia va fi reluata , noi cunoaste pe acolo , ce rost are sa se aclimatizeze altii ... s - o ia de la cap cu alte pretentii ! Romanii vor fi cei mai iubiti , la tarif minimal !

P .S . - pe vremea marelui prieten al tarilor arabe ( de care ne vorbea de revelion , cu 10 minute inainte de pragul dintre ani ) , Nicolae din Scornicesti , diurna era de 2 USD pe zi . Restul , lua statul roman ( in ultimii ani , lua mai mult ... dolarii ( aia 2 la zi ) erau depusi la Comturist sau la banca , schimbati pe zahar , ulei , Snagov sau lei ) . Romanii aveau cate 2 slujbe , una la negru , occidentalii , sarbii , si altii stateau la aer conditionat si Fanta dupa program . In fine ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Refugiatii din Europa sunt doar niste pioni pe tabla de sah. Le place sau nu, cand intri in casa cuiva te conformezi cu regulile gazdei! Cat despre romani, atat putem, atat facem. Cred ca doar la noi gasim zicale de genul ,, capu plecat sabia nu-l taie,, desi cu putina logica ne dam seama ca daca stai plecat/capra ti-o ei in dos. Sau alte povete precum ,, desteptul cedeaza primul,, asta fiind un pretext pt. a ne justifica lasitatea, s.a.m.d. Cat despre evrei, au fost sunt si vor fi pregatiti si educati sa domine, controleze si sa exploateze pe cei mai slabi ca ei. Totul tine de educatie iar ei sunt educati din timpuri stravechi ca sunt ,,poporul ales,,

Link spre comentariu

E interesant de vazut ca si " refugiatii " romani din occident sant moneda de schimb ... daca traseul tarii se schimba imprevizibil si nedorit , se transmite ca ar putea reveni " diaspora " , in mod democratic , prin forta legilor ( de la ei ) . Si cum nu prea santem pregatiti sa - i repatriem ... un fleac de 4 milioane de oameni ... se intampla ca in postarea 567 .

Editat de gauss
Link spre comentariu

Dracu ' mai stie ... daca nu , tac' su ... sau alte rude de gradul I . De vreo 30 de ani tot " gandesc " ... mi - au cam iesit pasientele privind marimile zilei , dar , ce folos ? Am dat chix ( aproape total ) la rezultate , parca ar fi ale celor care au ramas repetenti , pentru scutinele urmatoare !

P .S . - derapaje pot insemna si chestii grave , precum absorbtii mai consistente de fonduri europene , ceva pareri divergente in privinta a ce va fi aici in teritoriul strabun ( din orice pdv ) , rezultate electorale diferite de cele din prospectele de prezentare ( persoane neanuntate cu ceva timp inainte ) , si chiar vreo idee in chestiunea viitorilor conationali care se roaga de patru ori pe zi ... ma rog , aiurez si eu .

Editat de gauss
Link spre comentariu

Suna mai bine ... si acoperitor . Inseamna ca supusii lui Allah pe care - i stiam ... sau m - au mintit , sau mai trageau chiulul . Sau amandoua ... ( ca idee , ar merge si de 4 ori ... la noi e clima mai rece , sa te dai jos noaptea din pat , iarna ... ) .

Altfel , tot de pe la ei ... zona bogata si serioasa :

http://www.epochtimes-romania.com/news/urmatorul-cosmar-in-orient-arabia-saudita-se-apuca-de-extras-uraniu-in-scopuri-pasnice---267214

Editat de gauss
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări