Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Istoria recentă - o alta abordare partea 2-a

Postări Recomandate

Cateva citate din "Politice" de H.R. Patapievici, editia 1996.
-------------------------------------------------------------------------------

"Radiografia plaiului mioritic este ca a fecalei: o umbra fara schelet, o inima ca un cur, fara sira spinarii." (din "Politice" de H.R. Patapievici, editia 1996, pag.63)

"23 de milioane de omuleti patibulari (buni de spanzurat)" (din "Politice" de H.R. Patapievici, editia 1996, pag 53)

"Un popor cu substanta tarata. Oriunde te uiti, vezi fete patibulare, ochi mohoriti, maxilare incrincenate, fete urite, guri vulgare, trasaturi rudimentare." (din "Politice" de H.R. Patapievici, editia 1996, pag. 34) -

"Romanii nu pot alcatui un popor pentru ca valoreaza cit o turma: dupa gramada, la semnul fierului rosu." (din "Politice" de H.R. Patapievici, editia 1996, pag. 64)

"Romana este o limba in care trebuie sa incetam sa mai vorbim sau... sa o folosim numai pentru injuraturi..." (din "Politice" de H.R. Patapievici, editia 1996, pag.64)

"Toata istoria, mereu, peste noi a urinat cine a vrut. Cind i-au lasat romanii pe daci in forma hibrida stramoseasca, ne-au luat in urina slavii: se cheama ca ne-am plamadit din aceasta clisa, daco-romano-slava, ma rog. Apoi ne-au luat la urinat la gard turcii: era sa ne inecam, asa temeinic au facut-o. Demnitatea noastra consta in a ridica mereu gura zvintata iar ei reincepeau: ne zvintam gura la Calugareni, ne-o umpleau iar la Razboieni, si asa mai departe, la nesfirsit. Apoi ne-au luat la urina rusii, care timp de un secol si-au incrucisat jetul cu turcii, pe care, in cele din urma, avind o basica a udului mai mare (de, betiile...) i-au dovedit." (din "Politice" de H.R. Patapievici, editia 1996, pag.63)

"Puturosenia abisala a statutului suflet romanesc... spirocheta romaneasca isi urmeaza cursul pina la eruptia tertiara, subreptice, tropaind vesel intr-un trup inconsient, pina ce mintea va fi in sfirsit scobita: inima devine piftie iar creierul un amestec apos." (din "Politice" de H.R. Patapievici, editia 1996, pag 49)

"Cu o educatie pur romaneasca nu poti face nimic." (Din "Politice" de H.R. Patapievici, editia 1996, pag.56)

Link spre comentariu

Păi poti să cauți pe net despre ea ce și cum .

Este o persoană cât se poate de reală , dar " ceva " îmi spune că știe să scrie frumos după dictare .

" Adevărurile " ei pot fi reale , pâna la 100% , dar dupa o primă analiză urmeaza o întrebare întrebatoare : cui îi foloseste această dezvaluire controlată ?

Dna lt col nu scrie nimic de capu' ei .

Link spre comentariu

http://www.aktual24.ro/am-drepturi-este-burkahijab-de-acceptat-in-scoli-experienta-unui-profesor-romania-incepe-sa-se-confrunte-cu-probleme-similare-din-vestul-europei/

..............................................................................................................................................................................................................................................................................

Se intampla la noi , nu aiurea ... Poate ar trebui un topic pe tema , sa ne exprimam parerile . N - are nici o legatura cu religia ... ne putem exprima ca cetateni platitori de taxe si impozite .

Editat de gauss
Link spre comentariu

Da, dar probabil ca daca o studenta venea drapata in calugarita ortodoxa, dom' profesor nu era deranjat... i s-ar fi parut chiar sexi don'soara...

Trebuie putin protejata si sensibiltatea celor care vin din lumea islamica, acolo unde sunnitii decapiteaza siiti si vice-versa, si toata lumea crestini, evrei sau yeziditi...

Editat de lukeme
Link spre comentariu

Cu tot respectul , cei care vin din alte zone geografice , istorice , religioase etc. , primesc un favor prin statutul de refugiati . Sant intretinuti de statul roman , din bani publici , fara sa faca nimic pentru asta . Nu le cere nimeni sa - si schimbe religia , sa nu practice etc . Dar ... exista si un dar ! Nu avem si noi , astia care facem banu ' pentru ei , susceptibilitati ? Pe noi cine ne protejeaza ? Trebuie refugiatii sa se adapteze la tara gazda , sau noi la refugiati ? La sensibilitatile lor ? ... Ma rog , politica strutului n - a dus niciodata la nimic bun , se vede deja in occident . Inteleg ca va fi sanctionat profesorul roman ... poate pleaca si el , si raman sa predea tinerele cu drepturi . Mi - e greu sa cred ca prin Siria tipau la vreun barbat . In cazul de fata profesor , care le transmite cunostiinte ... Universitatea Bucuresti e cumva islamica ? Atunci ...aferim ! ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

De fapt asta e problema, e razboi civil, toti sunt cetateni sirieni, de diferite religii.

Nu se protejeara... din contra, se extermineaza.

Acuma, daca o domnisoara poata batic, suntem tare deranjati... poate ca noi avem pasarici pe creier...

Editat de lukeme
Link spre comentariu

Pai sa - i chemam aici , sa nu mai fie probleme . Totul moka ( inclus ) , si drepturi ! ... In orientul apropiat , toti se tin numai de razboaie , de zeci de ani , si cand se plictisesc sau o iau pe coaja ... devin sensibili , de preferat in alte tari , nu la coreligionarii lor putred de bogati , care stiu ce " valori " sant , din toate pdv , si le zic " pas " in stilul regiunii ... cu ciomagul si catarea . Vin sa ne arate ce inapoiati santem , intoleranti etc . Sant convins ca oricare " tolerant " de la noi ar primi tratament identic la " ei " ... confirmarile sant pe youtube . Cam atat , am spus ce cred ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări