Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Istoria recentă - o alta abordare partea 2-a

Postări Recomandate

Având o sursă de energie proprie , un telefon poate fi folosit și la altceva .

Dacă ne amintim de gara Atocha din Madrid , unde niste telefoane , date pe modul silențios au declanșat explozii .

În locul vibratorului cu excentric folosit pentru avertizarea tipică a faptului că terminalul este apelat , a fost conectată o capsă de inițiere și gata .

Telefoanele au primit un mesaj oarecare tip SMS și au detonat explozivul ...

Ele nu puteau fi detonate accidental de un apel întâmplător , deoarece erau pe modul silențios , deci nu sunau niciodată ...

Desigur, interzicerea telefoanelor mobile in gari, trenuri sau alte mijloace de transport rezulta clar ca necesara din motivele aratate!

iar in lumina recentelor acte de terorism, nimic nu este mai logic precum interzicerea mijloacelor de transport auto pe sosele, pentru ca soferul poate primi o veste proasta la telefon si de suparare poate intra cu masina in multimea de pe trotuar? Sau invers, tinind cont ca nimeni nu vrea sa renunte la cazanul proprietate personala sau ''pa firma'' se poate interzice accesul pietonilor pe trotuare!

Si eu vad un om cu limbaj de baiat de baiat. Imi declin obligatia sa raspund la fel. Nu pot sa ma cobor la nivelul interlocutorului, deci ma retrag.

PS: nici nu trebuie sa am acces la acea lista, e suficient sa vezi ce "adidasi" poarta :rade: ca sa detectezi prezenta romanului.

OK, pa si mai treci pe la noi cind ai timp, ca trebuie sa fiti tare ocupat matale acolo cu munca si nu cred ca aveti prea mult timp de forumuri. Inteleg dupa cuvintele folosite ca nu sinteti roman, dar va asteptam oricind doriti sa ne vizitati, desi se pare ca nu-i aveti pe romani la suflet.

P.S. Azi observat cite persoane carora le pute tot ce-i romanesc isi fac veacul pe forumurile romanesti!?

Link spre comentariu

Nu-mi put romanii sau ce e romanesc, imi put cei care au un limbaj care ii coboara cateva niveluri pe scara umana. Limbaj pe care il folosesc cand nu mai au nimic de spus. Din pacate, cam asta este.

Nu am nesansa sa dau peste straini care sa practice acel limbaj, deci?

Link spre comentariu

Dintr - un motiv destul de prozaic . Unii dintre ei si - au facut asa ceva , d - astea sugestive ... cu diverse chestii in fundal . Apoi , pac ! ... la Facebook ( era sa scriu la Resboiu' ... ) c' asa - i de bonton , sa ia de stire tot mapamondu ( si mai ales gagicile care invidiaza solda conscriptului , gandindu - se cum o vor toca ... ) . Nu d' aia a muncit vizionarul Zuckerberg ? Numai ca mapamondu' carcotas a aflat astfel ca sant militari rusi unde tocmai s - a declarat oficial ca nu' s ... propaganda asta imperialista ! Si nu in escursie , pa persoana fizica , cum s - a mai intamplat ( pretins ) ... ci cu " fiarele " dupa ei , unele cu motor , unele cu aripi , altele ce nu se pot inchiria de la centrele de umbrele de plaja , skiuri si bocanci conformi . Din 2 - 3 selfie - uri , trasezi pe harta traseul " excursiei " , si cu un program de recunoastere faciala afli cine e fericitul , de unde vine , pe unde - a mai fost , si ( in viitor ) ce trasee cu obiective turistice a ales . Mama ei de tehnologie imperialista ...

P . S . - " omuletzii verzi " din Crimeea purtau cagule , haine fara insemne , si nu vorbeau . Mai laconici ca ambientu ' ... numai ca aia erau de la Spetsnaz , alta gasca pe alt platou ... cu garnitura !

Editat de gauss
Link spre comentariu

S-a pozat in 2014 un dobitoc cu ditamai lansatorul de rachete anti-aeriene BUK in estul Ukrainei.

Apoi lansatorul s-a retras in mare viteza, victorios, la patria-mama, cu o racheta lipsa (pozat pe sosele).

De unde imperialistii occidentali au tras unele concluzii... si au inasprit sanctiunile

Da, dar s-ar putea ca toate astea sa fie doar propaganda imperialista rauvoitoare la adresa marii tari iubitoare de pace si intelegere intre popoare...

Editat de lukeme
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări