Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Istoria recentă - o alta abordare partea 2-a

Postări Recomandate

Nu stiu cat calatoresti dta cu avionul, dar oamenii dezactiveaza functiile radio ale telefonului. Ca or mai exista si "haiduci"... aia sunt fie nesimtiti, fie prosti gramada.

Am vazut pe Discovery, astea sunt mituri cu telefoanele in benzinarii sau avioane, un spirit de fronda nu strica.

Link spre comentariu

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-4951812/Spike-airborne-radioactivity-detected-Europe.html

https://www.yahoo.com/news/meeting-military-trump-talks-calm-storm-010913288.html?.tsrc=daily_mail&uh_test=1_14

https://www.yahoo.com/news/trump-says-only-one-thing-north-korea-200257959--finance.html?.tsrc=daily_mail&uh_test=2_08

Probabil se ( vor ) intampla lucruri . Am scris mai de mult , ce nu se stie este cand . Oricum , " time is running out " ! Confruntarea verbala se pare ca s - a incheiat . Altfel ...

https://finance.yahoo.com/news/ap-poll-just-24-percent-184709733.html?.tsrc=daily_mail&uh_test=1_14

Scriam mai de mult ca pe fondul unor evolutii interne proaste ( ma rog , parerea poporului , nu de mult votant ) se pot alege " iesiri " la lumina prin decizii de politica externa . In afara de retorica , pot avea si o componenta de forta militara . Exhibarea verbala si fizica a fost depasita ... singurul crescendo ar putea fi o actiune reala . In fine , sant pareri personale , cu risc mare de a fi incomplete sau gresite .

Editat de gauss
Link spre comentariu

Nu stiu cat calatoresti dta cu avionul, dar oamenii dezactiveaza functiile radio ale telefonului. Ca or mai exista si "haiduci"... aia sunt fie nesimtiti, fie prosti gramada.

Nu, majoritatea nu o mai fac, nu stiu cit calatoresti d.ta cu avionul! oricum, m-ai prins, sint unul dintre nesimtitii prosti facuti gramada! totusi am rugamintea sa nu ma faci de ris si sa mai spui si la altii!

Link spre comentariu

Daca ar fi dupa mine , eu as legifera FARA telefoane mobile ( deschise , adica conectate la reteaua GSM ) la bordul aeronavelor de transport pasageri , curse comerciale . Mai de mult ( parca ) asa era . Ma rog , se poate discuta pe tema ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Având o sursă de energie proprie , un telefon poate fi folosit și la altceva .

Dacă ne amintim de gara Atocha din Madrid , unde niste telefoane , date pe modul silențios au declanșat explozii .

În locul vibratorului cu excentric folosit pentru avertizarea tipică a faptului că terminalul este apelat , a fost conectată o capsă de inițiere și gata .

Telefoanele au primit un mesaj oarecare tip SMS și au detonat explozivul ...

Ele nu puteau fi detonate accidental de un apel întâmplător , deoarece erau pe modul silențios , deci nu sunau niciodată ...

Link spre comentariu

Absolut corect . Ingeniozitatea celor ce vor sa faca rau e infinita . Mai bine sa aiba mai putine posibilitati , fie si teoretice . Ma rog , acum sansa sa introduci ceva periculos a scazut mult . Sau cel putin asa ar trebui ... Eu m - am gandit si la potentialul canal de comunicare , in zonele unde e " semnal ". Chiar fara intentii criminale statuate in prealabil , poti primi o veste proasta , unii cu psihic mai labil pot sa aiba comportament daunator . Odata ce nu mai ai voie cu lichide , in afara de ceva medicamente , telefonul mi se pare mult mai riscant . Ma rog , companiile aeriene si organismele de reglementare stiu mai bine ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

... sint unul dintre nesimtitii prosti facuti gramada...

Este alegerea fiecaruia dintre noi in ce ape se scalda.

Din pacate (sunt ipocrit, e fericire), nu calatoresc cu romani in avioane. D-aia si posibila ignoranta, dupa cum incerci sa-mi dovedesti. Prefer companionii care "opresc" telefonul, nu haiducii care nu respecta ceea ce se anunta in difuzoare.

Link spre comentariu

http://m.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/ambasadorul-sua-despre-nationalismul-economic-s-ar-putea-sa-fie-influenta-rusiei-807468?ref=yfp

Hoțul striga hoții !

Gunoiul încearcă o manipulare grosolană tipică pentru epoca cortinei de fier , adica o amenințare legată de pericolul rusesc .

Nu este de neglijat pericolul rusesc , dar nu este o amenințare imediată . Este posibila , dar improbabilă în viitorul imediat .

În schimb multinaționalele ne vând zilnic mâncare otrăvită în mod legal , cu sprijinul denea .

Cine este mai periculos : rusul care o să ne amenințe în viitor sau otrava din mâncarea de pe masă , vândută de multinaționalele pe care le protejează gunoiul ?

La fel este și cu protecția denea etc .

Este un asasin economic !

Link spre comentariu

Este alegerea fiecaruia dintre noi in ce ape se scalda.

Din pacate (sunt ipocrit, e fericire), nu calatoresc cu romani in avioane. D-aia si posibila ignoranta, dupa cum incerci sa-mi dovedesti. Prefer companionii care "opresc" telefonul, nu haiducii care nu respecta ceea ce se anunta in difuzoare.

draga, ma indoiesc ca ai tu acces la listele pasagerilor ca sa stii cu cine calatoresti, nu te mai sparge in figuri pe aici ca am trait si vazut prea multe ca sa ma impresionezi!

Link spre comentariu

Mda , adică naționalismul economic românesc nu e bun , dar naționalismul economic german e bun , naționalismul economic american e bun ?

Este o manipulare ordinară , gunoiul chiar îi crede proști pe toți românii :) ?

Pe unii i-a prostit cu necesitatea sau eficiența denea , dar nu toți trăiesc cu ochii-n feisbuci sau la televizor .

Americanii sunt în pericol cu asemenea ambasador , datorita modului de manifestare în public se vor forma sentimente antiamericane .

Oamenii de rând nu vor înțelege că balele și lătrăturile acestui asasin economic nu reprezintă decât punctul lui de vedere , nu al USA .

Link spre comentariu

Si eu vad un om cu limbaj de baiat de baiat. Imi declin obligatia sa raspund la fel. Nu pot sa ma cobor la nivelul interlocutorului, deci ma retrag.

PS: nici nu trebuie sa am acces la acea lista, e suficient sa vezi ce "adidasi" poarta :rade: ca sa detectezi prezenta romanului.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări