Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Istoria recentă - o alta abordare partea 2-a

Postări Recomandate

Da , dar au obligația ca la sfârșitul programului zilnic să întocmească un raport de activitate detaliat .

Raportul trebuie trimis la biroul de analiză , sinteză și prognoză .

Concluziile vor fi depuse la semnat in mapă la Cabinetul șefului operativ , iar după aia se trece în ordinul de zi pe unitate noile subiecte de interes operativ pentru a fi distribuite celor ce au ca atribuții de serviciu postarea acestora pe forumuri și bloguri , conform fișei postului .

Sper că știți de gluma !

Si uite asa, #rezist sunt inconjurati si imbracati informativ, de nu mai stiu de capul lor.

Sper că știți de gluma !

Link spre comentariu

"Asta e", "Ghinion", toti si-au umplut gura cu Macrou, dar, nu vor justitie ca-n Franta, vor din aceea bolsevica, stalinista, macovista, mai nou, hashtag-ista.

De fapt, ce se doreste ar fi (ca efect si eficienta) un echivalent al fostelor dictaturi militare din America de sud, adaptat la specificul societatilor de tip democratic. Adica hai sa inlocuim militarii cu alte institutii "contondente" (aparent democratice) care sa faca legea, dirijand "lucrurile" intr-un anume sens. Nasol moment :) .

Trebuie sa recunosc totusi ca e o solutie moderna, mult mai "soft".

Se renunta la procedeele perimate (crime torturi si disparitii pe banda rulanta, aplicate tuturor de la fasha la barba alba), in favoarea unui sistem selectiv, imbracat in poleiala democratica. Cu aceleasi rezultate, efect si eficienta.

Deh ! ... lumea evolueaza :rade:

Link spre comentariu

Da, exact asta e Justitia, un sistem care ii selecteaza pe cei care fraudeaza sistematic alegeri, fura salarii de la Stat sau fraudeaza plata impozitelor... si in baga la parnaie.

Sa o compari pe doamna K. cu Pinochet e totusi exagerat... oricum nu ar avea destule elicoptere sa ii arunce pe toti in mare...

Link spre comentariu

Da, exact asta e Justitia, un sistem care ii selecteaza pe cei care fraudeaza sistematic alegeri, fura salarii de la Stat sau fraudeaza plata impozitelor... si in baga la parnaie.

Sa o compari pe doamna K. cu Pinochet e totusi exagerat... oricum nu ar avea destule elicoptere sa ii arunce pe toti in mare...

Eu as prefera o doamna T din scrierile lui Camil Petrescu, chiar si intr-o dupa amiaza torida de vara...

Link spre comentariu

Eu o prefer pe doamna aia "clasica" cu balanta in mana, legata la ochi, si nu as vrea sa-i faca cu ochiul, smechereste, domului D, pe sub bentita...

Sau o fi masochista... ii place si cu mainile legate de pat, cu catuse.

Din pacate, pe Evita noastra o chema Elena.

Editat de lukeme
Link spre comentariu

Da , stadionul lui Pinocet inspiră forța pură , dar și respect și admirație populară ( în anumite limite ) pentru simplitatea soluției și rezolvarea unor probleme sociale considerate tabu în lumea civilizată .

Desigur , nu este o soluție universală , în lumea civilizată ar fi o extremă prea dura , dar lumea este în continua schimbare și nu putem prevede viitorul cu o precizie matematică .

In definitiv , pe mine nu mă întreabă nimeni nimic :) .

Link spre comentariu

Din pacate, pe Evita noastra o chema Elena.

Este exact cum am compara baba cu mitraliera :rade: .

Eva Peron e o legenda pentru poporul ei, si legendele nu apar degeaba. Nu toate mustele fac miere, apropo de Elena.

..............................................................................................

L.E. Personal ma doare undeva de d-nul D, insa imi pare interesant faptul ca orice lege din Ro ar trebui sa fie in sensul incriminarii d-nlui D, de parca acesta ar fi un panaceu universal.

Editat de +_Florin_+
Link spre comentariu

Există și o varianta românească , de la Anton Pann citire : orice armăsar devine gloabă , dar nu orice gloabă a fost armăsar !

Evita Peron a fost un simbol pentru epoca ei .

Elenele României au fost motive de incompatibilitate cu bunul simț ...

Nu putem face comparație între cele două categorii feminine .

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări