Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Istoria recentă - o alta abordare partea 2-a

Postări Recomandate

Evident , de către organizațiile suprastatale , asa numitele entitati financiare multinaționale .

Dacian Julien Cioloș? Un excelent comisar european pe agricultura in solda Frantei. Cand a fost in solda Romaniei pe post de prim ministru a fost un adevarat gropar al economiei (agriculturii).

... și elev silitor la lecțiile de urinoterapie ale lui guru Bivolaru !

http://evz.ro/gregorian-bivolaru-recunoaste-ca-dacian-ciolos-i-a-fost-elev.html

Link spre comentariu

...să se lase furați și conduși către sclavie...

Tocmai aici e spilu', ca asta incearca sa evite cei care iesa in strada, si asta nu convine stiti voi cui.

LE: Siiiigur ca da, credibilitatea si seriozitatea evz sunt cunoscute la nivel mondial, ce spun ei e sfant.

Editat de marian
Link spre comentariu

Problema e ca cei care au mai ramas din cei cu iluminatul cu telefoane d - alea destepte ... e ca nu stiu ca nu mai constituie o problema . Ma rog , parere personala . O factiune semnificativa activa asta iarna si p' aci , prin patria lui nenea Iancu ( la mine in urbe ) . Am avut si colegi de serviciu ... Acum ... au alte preocupari , mai prozaice ... s - a ofilit obida civica , si lumea s - a cam saturat s - o ia din nou de la capat . Evita si eventuale evocari ale momentului ... Toleranta romanilor are viraje periculoase ... nu merita pentru ipoteticul castig ... de orice natura ar fi . In capitala nu stiu ... de - acolo vine lumina , si moda papucilor imblaniti . Sincer , nu ma pricep si n - am comun nimic , nici cu una , nici cu alta ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Baudelaire a scris în " Mici poeme în proza " despre manipulare o propoziție devenită celebră : " cea mai frumoasa șiretenie a diavolului constă în a ne convinge că el nu există " .

Desigur , tinerii frumoși și liberi nu citesc Baudelaire , așa că pentru ei nu contează !

Link spre comentariu

Pai tu esti cel care manipuleaza, prin propagarea propagandei stii tu cui.

Vorba aia, conducaretul nostru mult iubit, este un om cinstit si un patriot desavarsit, care vrea sa ridice tara prin munca, tot Romanul sa fie milionar, numai ca maleficele multinationale si ong-uri, maleficul vest, maleficul Soros, maleficul Ciolos, maleficul Iohannis, toti si toate ne sunt impotriva, numai noi furam cinstit :)

Link spre comentariu

Frumos exemplu ne oferă Ciolos și Macron , în Califatul Francez nivelul alertei teroriste este la cel mai mare nivel , de doi ani .

Da , de doi ani !

Asta este una dintre preceptele ONG-urilor promovate de soros : țări fără frontiere , multiculturalism , libertăți sexuale , discriminarea majorității etc .

Eu nu vreau sa trăim ca-n Califatul Francez .

Nu am intrat în Europa pentru un viitor fara speranțe , fără cultură , fără educație , fără medicină , mâncare cu E-uri , faliment economic , poponăreală .

Evident , nu-mi fac partid și voi strica socotelile tuturor politicienilor care speră să îmi bag stampila de vot în numele lor :) .

Vă invit sa procedați cum vă taie capul .

Să revenim la istoria recentă , politica este doar pentru curve .

Link spre comentariu

Alea destepte nu fac politica ... doar ii " fac " pe politicieni ! Diviziunea sociala a muncii ... ( mai degrab a conturilor ) !

Altfel , uite istorie recenta ... ma rog , componenta mai mondena ...n' asa , conteaza si aia ! ... ca tot de - acolo vine lumina ...

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-4696384/Brigitte-Macron-takes-Melania-Trump-style-stakes.html

Editat de gauss
Link spre comentariu

Cititi aici despre oameni și manipulare :

https://www.elforum.info/user/176471-victor/

E de preferat să consultați periodic pagina respectivă , suferă upgrade-uri destul de des ...

Daca vrei ca sa citeasca lumea scoate fundalul ala care iti tulbura privirea. A incercat sa citesc dar ... dupa cateva randuri a trebuit sa abandonez (desi as fi vrut sa continui). Nu am chef sa imi cumpar ochelari (inca).

P.S. Am copiat textul si l-am pus in notepad ca sa pot sa il citesc in "liniste".

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări