Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dump vortex

Costin32

Postări Recomandate

salut! ma poate ajuta cineva cu un dump pt stick la un tv vortex model :led-v24e18dfc,placa de baza:t.eme380.61, ecran:cx240ledm,auo m240htn01.2. am incercat de pe e-rusu.ro si pe unele nu le incarca iar cu unu are imaginea dublata pe verticala iar tastatura face functiile sucite.va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Costin32

2

• BUGHIU

1

• leoncris

1

• cornel1962

1

Top autori în acest subiect

Ati incercat mai intai copierea dumpului original,salvarea lui in PC apoi stergerea din flash si rescrierea inapoi ? De multe ori da rezultate procedeul.....

Link spre comentariu

Ati incercat mai intai copierea dumpului original,salvarea lui in PC apoi stergerea din flash si rescrierea inapoi ? De multe ori da rezultate procedeul.....

nu am incercat .e o idee

Link spre comentariu

salut! ma poate ajuta cineva cu un dump pt stick la un tv vortex model :led-v24e18dfc,placa de baza:t.eme380.61, ecran:cx240ledm,auo m240htn01.2. am incercat de pe e-rusu.ro si pe unele nu le incarca iar cu unu are imaginea dublata pe verticala iar tastatura face functiile sucite.va multumesc!

Pune si tu locatia la profil, ca daca esti vecin cu mine, iti dau dumpul "peste gard"..............

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări