Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

In Romanika se mai produce ceva ?

Postări Recomandate

Acum...îţi cumperi ...dacă ştii să dai din coate şi să faci bani !Nu-ţi mai trebuie să fii membru de partid!Doar să ai relaţii ca să ajungi sus...într-o funcţie bine plătită!Sau să ai relaţii să-ţi faci ”o afacere” de unde să curgă bănuţul!

Tot acolo suntem...nimic nu s-a schimbat!Unii mai şmecheri ...huzuresc ...şi restul se uită cu jind!

Nu stiu daca zic prea bine, dar este posibil ca smecherii aia sa fie de fapt adevaratii profesionisti. Din moment ce se descurca sub orice sistem, oare nu inseamna ca nu sistemul ci propriile puteri il ridica??? Iar cei frustrati il citeaza pe ala cu ''sarac si curat''?

Link spre comentariu

@GEO 53 BN

Cei care au lucrat efectiv in subteran merita banii respectivi. Insa din cei pontati la subteran, doar jumatate au trecut vreodata pe acolo. Am lucrat inainte de '90 in zona miniera si cunosc situatia. Erau multe fufe pe care le buleau inginerii, pontate la subteran, dar leneveau in baraci la suprafata, fotbalisti si tot felul de lichele, ingineri care predau la liceu (neveste de directori, detasate din productie), etc.

Link spre comentariu

Nu stiu daca zic prea bine, dar este posibil ca smecherii aia sa fie de fapt adevaratii profesionisti. Din moment ce se descurca sub orice sistem, oare nu inseamna ca nu sistemul ci propriile puteri il ridica??? Iar cei frustrati il citeaza pe ala cu ''sarac si curat''?

Aşa este ...probabil că ”propriile puteri” i-a ”ridicat”/îmbogăţit şi pe sefii cartelurilor de droguri!

Editat de elmar
Link spre comentariu

Degeaba platim noi in lei daca nu exista valuta pentru a fi platite inafara.

Dar cati nu au ras de capsunarii plecati in Spania care aduceau euroi (valuta) in RO de Paste si de Craciun??? Toti banditii (mai brunegrii asa) cu case de schimb valutar le umpleau frigiderul de carne la capsunari ca le strica lor shustele.

Cum naiba pe vrema aceea un apartament in Vaslui a ajuns sa fie mai scump decat in Iasi ? Aaa, ne-am batut joc de ei si acum cand nu mai aduc valuta acasa nu ne convine?

Link spre comentariu

Da domnule, principala sursa de valuta din tara asta o reprezinta cei care isi intretin familiile din tara lucrand pe aiurea. Ca o mana de oameni nu sunt platiti pe o anumita grila nu cred ca ii intereseaza pe rusi.

In rest lupta de clasa, adica apucaturi prolet-cultiste.

Link spre comentariu

Şi ce invidia e un lucru rău!?

Ai grija, ca e la fel de pacatoasa ca lacomia patronilor:

Păcatele capitael sunt şaăte la număr şi pe ele vom încerca să le explicăm cu ajutorul preotului de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Constanţa. Aceste sunt: mândria, iubirea de argint, desfrânarea, invidia, lăcomia, mânia şi lenea.

Link spre comentariu

Păcătoşi ne naştem ...

Tu chiar nu stii nimic? :nas:

De nascut ne nastem puri si devenim din ce in ce mai pacatosi pe masura ce avansam in varsta. Mai ales cei invidiosi. :limb:

Oricum, ideea era alta, te erijezi degeaba in "ala bun" si "aparatorul napastuitilor".

Link spre comentariu

@GEO 53 BN

Cei care au lucrat efectiv in subteran merita banii respectivi. Insa din cei pontati la subteran, doar jumatate au trecut vreodata pe acolo. Am lucrat inainte de '90 in zona miniera si cunosc situatia. Erau multe fufe pe care le buleau inginerii, pontate la subteran, dar leneveau in baraci la suprafata, fotbalisti si tot felul de lichele, ingineri care predau la liceu (neveste de directori, detasate din productie), etc.

Folclor de cantina! Unii autori zic ca femeile nu aveau acces si nu puteau fi pontate in subteran! in bazinul minier Motru, a existat o singura doamna inginer care intra in mina la masuratori si nu era pontata ca lucreaza in subteran nici partial! Si aici sint mine de coasta, total nepericuloasa, nu sint grizutoase, poti face focul in mina ca nu se intimpla nimic.

Cu toate aste si aici la fel ca in Valea Jiului se iese la pensie la 48 de ani si nu prea are nimeni mai putin de 3000 de lei!

Link spre comentariu

Cu toate aste si aici la fel ca in Valea Jiului se iese la pensie la 48 de ani si nu prea are nimeni mai putin de 3000 de lei!

Tot e mai bine bujetar in spatele unei tastaturi frecand menta tot pe aceeasi bani (sau mai multi)

Link spre comentariu

Tu chiar nu stii nimic? :nas:

De nascut ne nastem puri si devenim din ce in ce mai pacatosi pe masura ce avansam in varsta.

Nu serios!?Şi păcatele părinţilor!?(cei cu frunza,şarpele şi mărul) :rade:

Hai s-o lăsăm baltă ...că dacă intrăm în chestia ...nici ăla cu coarne nu ne mai scoate! :inger

Editat de elmar
Link spre comentariu

Si nici 10 ani de trait dupa pensie...

Eram elev la liceu pe timpul lui ceasca cand intr-o excursie am avut (ne)sansa sa vad niste mineri care ieseau din abataj. Doar albul ochilor era singurul lucru alb pe care il mai aveau.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări