Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

In Romanika se mai produce ceva ?

Postări Recomandate

Acum...îţi cumperi ...dacă ştii să dai din coate şi să faci bani !Nu-ţi mai trebuie să fii membru de partid!Doar să ai relaţii ca să ajungi sus...într-o funcţie bine plătită!Sau să ai relaţii să-ţi faci ”o afacere” de unde să curgă bănuţul!

Tot acolo suntem...nimic nu s-a schimbat!Unii mai şmecheri ...huzuresc ...şi restul se uită cu jind!

Cautam specificatiile unui difuzor pe Google si am dat de fabrica asta din Polonia. Si acum privesc cu jind. La ei se poate si la noi nu ?

Inseamna ca sunt departe ... suntem pe Marte.

Editat de cristian2009
Link spre comentariu

acei bani vin din munca tuturor angajaţilor!Şi dacă unii stau în cârca celorlalţi ...

Atata timp cat angajatii isi iau banii pe care i-au convenit cu patronul, "surplusul" nu e treaba lor. Patronul poate sa faca si foc cu ei *), e treaba lui.

*) LE cu banii in surplus, nu cu angajatii.

Editat de Liviu M
Link spre comentariu

Atata timp cat angajatii isi iau banii pe care i-au convenit cu patronul, "surplusul" nu e treaba lor. Patronul poate sa faca si foc cu ei *), e treaba lui.

*) LE cu banii in surplus, nu cu angajatii.

Numai ca unii, ar vrea sa cistige mai mult decit patronul.

Link spre comentariu

Aşa este...dar când firma nu mai reuşeşte să-şi plătească angajaţii...nu mai e doar treaba a patronului!

patronul poate liniştit să-şi ia surplusul...şi să se cazeze într-o ţară exotică...iar farierii care l-au ajuta la ”surplusul” ăla stau şi mor de foame!

Link spre comentariu

Cand vezi ca produci (adica patronul are surplus de pe urma ta) si patronul nu-si respecta obligatiile fata de tine, pleci.

Editat de Liviu M
Link spre comentariu

Numai ca unii, ar vrea sa cistige mai mult decit patronul.

Eu aş zice ca tu să te abţii la astfel de comentarii ...dacă eşti ieşit din ”câmpul muncii”...Sau e mişto să-ţi baţi joc de unii care se zbat pentru supravietuire ... tu, fiind cu sacii în căruţă!?

Cand vezi ca produci (adica patronul are surplus de pe urma ta) si patronul nu-si respecta obligatiile fata de tine, pleci.

Da!? :rade: :rade: :rade:

E uşor să zici asta ....mai greu e cu practica!

Editat de elmar
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Aşa este...dar când firma nu mai reuşeşte să-şi plătească angajaţii...nu mai e doar treaba a patronului!

patronul poate liniştit să-şi ia surplusul...şi să se cazeze într-o ţară exotică...iar farierii care l-au ajuta la ”surplusul” ăla stau şi mor de foame!

Da angajatul a investit cumva in afacere ? A fost cumva actionar in firma ?

A fost platit pentru munca prestata .

Iar vii cu comunisme pe forum .

Link spre comentariu

Nu d-le....n-a investit nimic!

Dar pe patron l-a pus cineva să investească!? Sau i-a plăcut banii ...căştigaţi din urma unor ”fraieri”!?

Să fim bine înţeleşi...nimeni nu face ceva din filantropie!Deci fiecare are un interes! Şi fiecare are datoria să se lupte pentru interesul propriu!

Editat de elmar
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Nu d-le....n-a investit nimic!

Dar pe patron l-a pus cineva să investească!? Sau i-a plăcut banii ...căştigaţi din urma unor ”fraieri”!?

Să fim bine înţeleşi...nimeni nu face ceva din filantropie!Deci fiecare are un interes! Şi fiecare are datoria să se lupte pentru interesul propriu!

Domnule , Korea de Nord te asteapta cu bratele deschise !
Link spre comentariu

Dar pe patron l-a pus cineva să investească!?

Nu-i treaba ta care-i motivatia patronului.

Ii invidiezi pe patroni ca reusesc s-o duca mai bine ca tine? Fa-te patron. Deschide-ti o afacere rentabila, gaseste fraieri sa munceasca pentru tine, lupta sa-ti faci loc pe piata, lupta sa poti plati salarii (mizerabile) luna de luna sclavilor...

Editat de Liviu M
Link spre comentariu

Domnule , Korea de Nord te asteapta cu bratele deschise !

Asta e spaima ta ...nu a mea!! :rade: :rade: :rade:

Nu-i treaba ta care-i motivatia patronului.

Ii invidiezi pe patroni ca reusesc s-o duca mai bine ca tine? Fa-te patron. Deschide-ti o afacere rentabila, gaseste fraieri sa munceasca pentru tine, lupta sa-ti faci loc pe piata, lupta sa poti plati salarii (mizerabile) luna de luna sclavilor...

Sigur ,sigur...mai slăbeşte-mă frate cu aroganţele astea!!!

Astea să ţi le spui ţie ....pe mine să mă laşi ...că ştiu eu prea bine cum trebuie să-mi apăr dreptruile!Da!?

Editat de elmar
Link spre comentariu

Bine spus, de fapt noi acuma ne imprumutam in viitor de la copii nostri, nu din alta parte.

Mai precis ne imprumutam pentru salariile bugetarilor, pensiile speciale si normale ale noastre sau ale parintilor nostri, deci mare parte din cetateni traiesc exact din aceste imprumuturi! Si nu, bani platiti pentru pensie nu s-au strins undeva, sistemul nostru de pensii de stat functioneaza altfel! Realizam cu totii ca fiind mai putini platitori decit pensionari si o pensie fiind in general mult mai mare decit o contributie a unui angajat, restul vine din imprumuturi! Corect ar fi ca banii strinsi din cotizatii sa se imparta la fondul necesar si sa rezulte K-ul dupa care se repartizeaza sumele respective, nu vad de ce trebuie sa se imprumute statul pentru asta. Doar pensia este un drept, nu si cuantumul acesteia, care a crescut mai rau decit Fat Frumos! Cam pentru asta se imprumuta statul, nu pentru banane si blugi!

Link spre comentariu

că ştiu eu prea bine cum trebuie să-mi apăr dreptruile!Da!?

Pe-ale tale si pe ale multor altora cu care n-ai nici o treaba. Exceptand invidia pe cei care au reusit mai bine decat tine.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări