Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

In Romanika se mai produce ceva ?

Postări Recomandate

Nu ma asteptam la asa ceva de la tine......

Textul citat cu modificari:

sesebe, on 23 Jun 2017 - 3:44 PM, said:

"Cit timp numai ADEVARUL meu este cel ADEVARAT ma inteleg perfect."

Gura pacatosului...

Si textul original:

........................

Cit timp numai ADEVARUL tau este cel ADEVARAT te inteleg perfect.

Link spre comentariu

Oricine poate greși .

Iertarea este virtute ...

nu este virtute, este idioţenie!

"pe cine nu laşi să moară nu te lasă să trăieşti"

ştii când a apărut zicala asta?

odată cu delirul imperialist rus.

era să uit: nu degeaba vă numea papaşa lenin ""idioţi utili".

era să uit şi mai şi: unde-i, mă, fotocopia aia cu impozitele "babane" plătite de tine?

să ne convingem că eşti un "stâlp al societăţii, care face bani ca scoşi la imprimantă", cum te lauzi! :d

Link spre comentariu

Oricine poate greși .

Iertarea este virtute ...

Oare ? Te dai mare "copoi de constitutie", te-as intreba, tu cati ai iertat ? Voi, astia .. sti tu care... cat de mult sanctionati strainii si iertati romanii doar ca sa aratati ca sunteti patrioti ? Sau patriotismul e doar pe forum si cand vine vorba de sanctiuni rupem in dreapta si stanga in natia noastra mult iubita, in oile noastre, si cand vin strainii, ii lasam sa pasca pe iarba frumoasa si grasa, rezervata special pentru ei, glumim si ranjim cu ei, ii lasam sa faca ce voi, apoi scoatem biciul pe oitele romane si ne dam mari patrioti ?

Editat de dany_cta
Link spre comentariu

Cu voia dumneavoastra , as intra si eu in discutie . Nu in combat ... Am micrometru contemporan cu Hitler ... am sa postez foto ( sa - l gasesc , e " tras " pe dreapta ) . Masoara bine ... ma rog , trece de verificarea metrologica . Si de trusa de cale ... Am si Mitutoyo ... si subler , si micrometru ( cred ca sant printre primii de pe forum care am facut referire la marca ... ) . Si cate ceva de pe la TESA ... bineinteles , si romanesti . Cred ca fiecare isi are locul sau . Nu exista alb si negru ... doar nuante de gri . Nu va mai jigniti ... lucrurile trebuie vazute in context . Pe masura experientei etc . Fiecare si le stie pe ale lui . Personal , fac cateva masuratori pe saptamana . Mecanica nu e punctul meu forte , in general nu construiesc . Doar repar ... chestii care cateodata au si mecanica ( fina ) , ceva optica ... Baza e electronica . Dar pretind ca stiu sa masor dimensiuni geometrice . Ca la manual . Mitutoyo nu - s degeaba ... la firme care se respecta , sant prezente . Am in oras Timken ... si altele cu " fiare " . Mai ma duc pe la ei , am cate o colaborare ... vad ce scule au . Nu inseamna ca cele romanesti ( care nu se mai produc de multi ani ) sant proaste . Daca trec verificarea metrologica , conform specificatiilor fabricantului , sant BUNE . Acum , ce facem cu fiecare ... e altceva . Daca se respecta tehnica masurarii , e O .K . Daca intelegem specificatiile si limitarile fiecaruia , e ( si ) mai O .K . Cam atat ... mai mult nu stiu !

Editat de gauss
Link spre comentariu

Adevarat!

Dar greseala intentionata nu prea se mai poate numi greseala ............

Subiect de bodega?

Daca nu era o urma de adevar in ea, sigur nu te pişca "greseala" mea.

@Victor, imi place spiritul tau iertator.

Link spre comentariu

E in regula, nu suntem obligati sa avem consens total.

Ia glumita mea ca o parere cu un sambure de adevar. Nu are legatura cu Bodega, ci cu alte topicuri pur tehnice.

Editat de thunderer
Link spre comentariu

Cum îţi spui, să nu m-aleg, puicusorule, nu merdzea... Eu, familia mea, de la patuzsopt... luptă, luptă si dă-i, si dă-i si luptă... si eu mă-nţeledzi tocmai acuma să remâi pe dinafară... fără coledzi!... Şi cât p-aţi, neicusorule, să nu m-aleg...

Link spre comentariu

... şi când nu avem argumente, trecem la "ad hominem".

că atât ne duce mintea... nu am zis că duceţi lipsă fioroasă de imaginaţie? :)))))

ia... aştept fotocopiile cu care ne ameninţai mai lunile trecute, să demonstrezi cum duci tu în spate, din impozite, toţi pensionarii de pe forum! :rade:

nu de alta, da' cu mine nu-ţi merge să schimbi subiectul: mă distrez cu minţile voastre mici şi pufoase de ani de zile! :)

altul! =))

puişor, nu oboseşti recitând propaganda bolşevică din 1920? =))

nu mai vorbesc că "bolşevicii" au apărut exact din "exploatarea urii de clasă". :)))))))))))))

Iar încurci borcanele.

Nu am susținut aberația de mai sus .

Daca ai greșit , te iert ,

Daca nu , aștept să recunoști ca ai încurcat adresantul .

Link spre comentariu

Ați făcut și topicul ăsta varză, eu îl închid. Dacă vrea, poate să-l (re)deschidă inițiatorul, dar eu nu vă las să mai faceți circ aici.....oricum deschideți imediat alt topic ,,continuare,,.

Concluzia mea e că se produce totuși și la noi câte ceva, dar nu suficient. E greu să concurezi cu chinezii.....poate doar în domeniul agriculturii ,,bio,,...

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări