Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Inca unul ... partea a doua

Postări Recomandate

Nu chiar aia la muzeu mor crezandu-se culti si le pica vreo statuie in cap ,la fotbal daca au noroc se prabuseste tribuna sa le pica mingea in cap iar la concert un incendiu o imbulzeala ceva,la miting cel putin stii dinainte ca poate pica un avion de aia se uita aia in sus asa :nebunrau:

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 4 ore, Spitfire a spus:

Pai si eu sunt pasionat de aviatie...suficient incat sa zbor cu avionul chiar daca nu e musai nevoie.:rade:

Dar, ca sa ma holbez la avioane ar fi ca si cum dumneata care vad pe forum ca ai masini bune, ai sta pe marginea soselei si te-ai uita la masini!!!

Looping-urile si alte figuri aeriene nu ma incanta deloc, respect un avion dupa altitudinea si viteza pe care o poate atinge, dupa numarul de pasageri pe care il poate duce...preferatul meu e Boeing 737-400, mecanica aripii, landing spoilerele si muzica pe care o fac cele doua motoare CFM-56 sunt foarte incitante.

Să zicem că avem alte interese aviatice, ai da o tură cu mine la Clinceni? 

Link spre comentariu
1 hour ago, florinellll said:

Au cazut mai multe,probabil stii ca sunt pe tot globul nu numai in Romania

Esta foarte posibil sa fie eroare de pilotaj 

Cand esti sofer de week end si participi la raliu te astepti la orice

Stiu, cad si F35, dar, ma refeream la F16 second hand cumparate de Romania.

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 2 ore, alcon a spus:

Stiu, cad si F35, dar, ma refeream la F16 second hand cumparate de Romania.

De unde bani de F16 noi??? 

Link spre comentariu

Nu exista F16 noi .

Nici macar  F18 noi nu exista ...

Intr-un viitor indepartat , putem visa nerealist probabil  la F35 sau incredibilul  F22 ( probabil in cele mai umede si erotice vise sexoase aviatice si perpetuu  mioritice ) dar nu cred ca  va fi cazul vreodata ... in timpul vietii mele .

Un caz particular il reprezinta Turcia , care este de drept (  dar nu si in realitate )  stapana deplina pe cateva F35 .

Editat de Victor
Adaugire
Link spre comentariu
40 minutes ago, Victor said:

Eu mă refeream la achiziționarea unor avioane moderne , gen F35 :) și la renunțarea la tehnică demnă de muzee militare sovietice .

Asta este solutia ideala si ar mai iesi un ban din politia aeriana dar .... cum negociezi asta cu APV-istii? :85

Stii bine ca pe ei ii intereseaza cati bani baga in buzunar si ii doare in cur de capacitatea de  riposta a Romaniei in caz de conflict. 

Intodeauna intre vanzator si cumparatorul fidel se formeaza o legatura speciala. Daca noi nu stim de unde sa cumparam si spargem banii aiurea .... normal nu va fi ok. 

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu
Acum 6 ore, adrian_pic a spus:

Asta este solutia ideala si ar mai iesi un ban din politia aeriana dar .... cum negociezi asta cu APV-istii? :85

Sa mărit alocarea bugetară la 2% pentru armată și după plata soldelor și a pensiilor speciale către cei 10 000 de generali români cică au rămas bani și pentru achiziționarea a trei obuze :)

Link spre comentariu

Nu avem timp pentru avioane. Momentan trebuie sa ne concentram pe problema spagii: daca nu esti ruda cu destinatarul, poti sa o iei fara probeme legale. Celelalte probleme ale tarii au fost rezolvate de mult, pesemne. Deasemenea si alte probleme legale. Trebuie sa dispara incriminarea. Sa furam legal. Dupa care, vedem ce spaga scoatem si din avioane.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări