Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Inca unul ... partea a doua

Postări Recomandate

In 1989 s - a intamplat o chestie curioasa :

https://en.wikipedia.org/wiki/1989_Belgium_MiG-23_crash

Asta apropo de pilotii militari care intercepteaza o aeronava care nu " raspunde " ... Ce or fi zis cei doi americani vazand un MiG-23 zburand la dracu - n praznic , cu cabina goala , fara cupola si afumata ? ... A " trecut " prin 5 tari ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

B52-ul ala e util pentru a stropi impotriva pestei porcine, nu cred ca are pe cine sa intimideze.

Rusii trebuie doar sa-si mute mai la vest exercitiile Vostok 2018  si cred ca o sa "intimideze" toata Europa. Am vazut ce "poate" Europa in cazul crizei imigrantilor, dpdv militar se bazeaza prea mult pe NATO si America.

Editat de Stefan.
Link spre comentariu
41 minutes ago, gauss said:

Inteleg ca este o intrebare , adresata mie ?

Lenesul pune intrebari (asta-s eu), asta nu inseamna ca de fiecare data trebuie sa te simti cumva obligat. Deci nu trebuie sa te simti "de garda".  Aici ii ca de weekend, cand are timp si chef raspunde.  Stii ca porcului de ce ii dai mai multa muncare de aceea cere si mai multa :rade:.

Cu baietasu' asta (B-52) pe teritoriul Romaniei sa stii ca ma doare in pipota de Vostok 2018. Doar de asta a fost si adus (de intimidare), cu dedicatie pentru Vostok 2018 (care ii cam la 50% din raza de actiune a B-52-ului). 

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu

Rusia vrea doar sa - si refaca " centura " de protectie , conform doctrinei lansate de Stalin . Adica intre teritoriul statal " original " rusesc , si inamicii potentiali , sa fie ( terestru ) un spatiu alcatuit din tari ocupate ... gen Moldova Sovietica , Tarile Baltice , bucati din Polonia etc . Toate s - au intamplat inainte ( imediat ) si in timpul WW2 , Stalin a fost extrem de suparat de atacul "surpriza " german , nu si - a crezut spionii , fiindca avea o intelegere secreta cu Hitler , pe care se pregatea sa o incalce . Numai ca acesta a fost mai rapid ... si Stalin s - a simtit inselat ( personal ) , de unde si lipsa aparitiilor publice  in primele luni dupa atac . Cand a inteles ca e groasa ( maxim ) , a tinut celebrul discurs . Acum , intre a vrea si a putea ... e o distanta mai mare ca atunci , si raportul de forte s - a schimbat . 

P.S. - personal nu as " neglija " B - 52 . Forta lui sta in 2 ipostaze . Bombardier tactic , gen Afganistan etc . , prin zboruri la vedere , si avion de atac cu rachete de croaziera , varianta devastatoare , datorita razei de actiune , preciziei si imposibilitatii de interceptare . S - a vazut de curand in Siria ...

O alta chestie interesanta ... in urmatorii ani , Pentagonul va " casa " bombardierele B - 2 si B - 1 , viitoarea forta de atac strategic va fi alcatuita din B - 52 ( mentinut pana in anii 2050 , si noul B - 21 , mult mai letal de cat actualul B - 2 , care oricum n - are temeri in actiune .

Editat de gauss
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări