Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Inca unul ... partea a doua

Postări Recomandate

Acum 18 ore, alcon a spus:

Am constatat si eu niste stari orgasmice sau euforice la crainicii si spicherii dela Realitatea tv, cand vine vorba de catuse.

Păi cine te pune să te uiți pe Realitatea dacă nu-ți place de ei că spun adevărul, uită-te pe Antena3 sau România Tv, că ăia sunt Pro PSD....la ei guvernarea actuală e perfectă, economia duduie, Veorica e cea mai deșteaptă, etc.

Ar fi mai bine totuși să menținem discuția pe făgașul inițial, despre accidentele aviatice.....

Editat de validae
Link spre comentariu

probabil din cauza salariilor mici si a grijei zilei de miine!

bineinteles ca foactorul uman este pe primul loc. Si cind e fierul cauza, tot omul nu l-a intretinut corespunzator. dar se obisnuieste a se da vina pe motive tehnice inevitabile, altfel cei cazuti nu ar mai fi considerati eroi si inmormintati cu onoruri militare, despagubiri mari acordate familiilor, etc. Daca ar fi gasit vinovat pilotulul, probabil ca ar disparea anumite chestii si ar trebui poate sa plateasca avionul!?

Editat de Marele Savant
Link spre comentariu

Și piloții sunt oameni chiar dacă au salarii ceva mai mari, dar sunt conectați și ei la media, probabil se mai enervează și pe forumuri :) , iar stresul îi afectează în mod egal pe toți, ca să reduci stresul nu ajunge să nu ai probleme financiare, trebuie să ai o abordare pozitivă în general față de toate evenimentele care se întâmplă în jurul tău.

Link spre comentariu

De ce nu si - or fi mancat pensia linistiti ? ... Cum zice englezul ... exista un loc si un timp pentru orice . Totul e sa nu le amesteci ... zic eu . Unul fusese pilot de MiG-21 ... si de 23 . 23-ul e o aeronava pretentioasa ... In fine , accidentul a survenit in cursul unui zbor " in oglinda " . 2 aeronave suprapuse , cea de deasupra in zbor pe spate . Comenzile si perspectiva se inverseaza ... dezorientarea se poate instala usor . L - a lovit pe cel de jos ... 53 si 60 de ani ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Viata merge inainte ( la cei care o mai au ( temporar ) in posesie ) . Curge apa pe Dambovita , pe Potomac , pe Neva ... unii zic ca si pe Fluviul Galben !

https://www.theguardian.com/world/video/2018/aug/04/aftermath-of-the-russian-helicopter-crash-in-siberia-video

Vodka ... niciodata nu e cata trebuie ... sau prea putina , sau ... Pacat de Mi-8 - uri ... zboara ( si ) singure , nu cad decat cand oamenii se plictisesc de ele . Sau de ei insisi ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 12 ore, gauss a spus:

De ce nu si - or fi mancat pensia linistiti ? ... Cum zice englezul ... exista un loc si un timp pentru orice . Totul e sa nu le amesteci ... zic eu . Unul fusese pilot de MiG-21 ... si de 23 . 23-ul e o aeronava pretentioasa ... In fine , accidentul a survenit in cursul unui zbor " in oglinda " . 2 aeronave suprapuse , cea de deasupra in zbor pe spate . Comenzile si perspectiva se inverseaza ... dezorientarea se poate instala usor . L - a lovit pe cel de jos ... 53 si 60 de ani ...

Accidentul a fost ca în filmele cu proști, cum dracu să te întorci de pe spate cind ești asa aproape de celalalt avion..... Ăla de pe spate cred că a uitat că prin tonou raza de execuție a manevrei este mai mare ca anvergura avionului. 

Să-mi dați pe pm adresa, nume, tel, vreau să vă trimit cartea cu cele 350 evenimente din aviația militară, sa citiți cite accidente au fost din vina piloților, de ris cum  escamotau din greșeală trenul de aterizare la aterizare sau decolare, fiind un accident foarte des intilnit. 

Editat de viobio
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări