Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Inca unul ... partea a doua

Postări Recomandate

11 hours ago, eugenius said:

Ce ne bate statistica asta băi frate, deci SUA are cam 13 000 de avioane militare și au cam odată la 2-3 ani câte un accident, rușii cu 2000 de avioane au cam 2-3 accidente pe an, cred că la fel au și chinezii cu 3000 de avioane. Noi cu sub 100 avioane militare avem 2 accidente pe lună.

De unde ai scos-o p'aia cu "au cam odata la 2-3 ani cate un accident"?

https://www.militarytimes.com/news/your-military/2018/04/06/military-times-aviation-database/

https://www.airforcetimes.com/news/your-military/2018/04/08/the-death-toll-for-rising-aviation-accidents-133-troops-killed-in-five-years/

https://www.militarytimes.com/news/your-military/2018/04/08/navys-spike-in-aviation-mishaps-is-the-militarys-worst-up-82-percent/

CCE7AB6UFJEXJEKDK3K7OYYYWM.jpg

SQDWCI6UGVAKFFOVBVTKVG46NU.jpg

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Mai merg ... infanteria marina , aviatia trupelor de uscat , aviatia(le) unor agentii guvernamentale militarizate - gen garda de coasta , agentiile antidrog , departamentul vamal etc. ... si unele necuantificabile - cele fara insemne , de la Black Ops . Mai au pierderi si firmele constructoare , care lucreaza la contracte bugetate , de fabricatie sau cercetare , platite de categoriile de forte armate sau militarizate . 

Editat de gauss
Link spre comentariu

Apropo de cei ce - si pierd ( inutil ? ) timpul la mitingurile aviatice si stau cu capul in sus , lasat pe ceafa ... Sant ( relativ ? ) multi , si ( destul de ) hotarati ! Eu am inceput deja antrenamentele , revizuirea si completarea echipamentelor ... BIAS 2018 , 28 iulie , orele 10.00 ! Vreau sa urmaresc P-38 Lightning si Panavia Tornado . Lightning-ul a zburat ultima oara acum aproape 80 de ani prin cerul Romaniei ... Bineinteles si Fortele Aeriene Romane , daca pana atunci va fi ridicata consemnarea la sol a MiG- urilor si Soimilor ... Mai sant ( anuntate ) si alte prezente interesante , vedem cate se vor materializa !

2qmpwrm.jpg

Editat de gauss
Link spre comentariu

https://www.news.com.au/technology/innovation/military/russias-stealthkiller-fighter-project-has-been-abandoned/news-story/03e50ea76d6a5dfb5aaac69b9c75fbd6

Ce se intampla cu Su-57, avionul de ultima generatie al rusilor? Este adevarat ca programul a fost anulat?

Prototipurile au fost testate in lupta din Siria unde au intrecut asteptarile. Este plin internetul de pagini si filmulete unde e prezentat ca si killer-ul de f-22-uri, desi  costa cat f-16 la mana a 3-a. Sau nu?

Dupa aproape un triliard de ruble pentru cercetare si testare si aproape 20 de ani, a rezultat doar un avion ce arata bine si face manevre spectaculoase la show-uri, adica asa cum zicea de ceva vreme  "propaganda vestica"? Pai ce-ai facut, ma, nene  (Putin), ma?

Link spre comentariu

Da . A fost anulat . Eu am scris acum aproape un an acest lucru . Ma rog , acum e oficial . Asupra " testarilor " in Siria , sant mai rezervat . Se poate discuta pe tema ... eventual cu argumente , documentat si credibil . Desi nu cred ca forumul si Bodega sant cadrul potrivit , din multe motive ( parere personala ... amendabila si sigur gresita ) .

Editat de gauss
Link spre comentariu

Păi da , varianta oficială este că programul SU57 a fost anulat .

Dar oare varianta reală care e ?

Stau rușii  în așteptare până când se hotărăsc turcafleții să le ia locul indienilor ?

Părerea mea este că acest program nu se va opri definitiv , au fost băgați prea multi bani și cumva viitoarele generații de aeronave trebuie  să aibă o continuitate în timp ...

Desigur , conteaza ca meseriașii , proiectanții , furnizorii ( câți au mai rămas )  etc să nu se deprofesionalizeze  total ...

Ca urmare trebuie să le dea de lucru cu orice sacrificiu , la limita bugetului sărăcit de sancțiunile nedrepte ale  Vestului imperialist și putred de corupție :) .

Link spre comentariu

http://www.businessinsider.com/russia-admits-defeat-su-57-not-going-into-mass-production-2018-7

Sa luam aminte ce zic altii ... desi sant si ei " locali " , undeva pe aceasta minunata planeta . Avem si de la Mama Rassia ... E voie sa citam si din Comunitatea Britanica de Natiuni ? Eventual chiar din Canada ... Ma rog , diversi nene cu background solid , pa kestiune , recunoscuti in comunitate ... nu chiar asa racordati ca cei de pe forumuri , dar , in lipsa ... Exista si lucrari si articole stiintifice . D' alea indexabile , ce pot fi citate si folosite ca referinte , din zona rosie universitara . Nu apar cu Google . Si sant ( cam ) pe bani ( accesul ) . Punem si din ele citate , dar mai cu tira ... deh , copyright - ul ! Sau macar copertile ... sa nu creada cerberii ca avem viziuni . Alea cu Military Balance 2018 or fi credibile ? ... macar asa , de incalzire ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

La misticisme suntem campioni. Sa te tii (iarasi) de explicatii savante. Noroc ca nu e toti asa de prosti cum ne crede ei.

BI din Israel? Desigur, informatie verificabila.

Eu ma intreb ce doare, ca am iesit din turma de prosti sau ei nu pot iesi nici din urbea locala?

Link spre comentariu

Pentru iubitorii de MiG-21 . Motor in care au intrat fragmente metalice ... nu pasari , ca alea " fac " rau ... cade mintenas aeronava . Macar dupa televiziunile de stiri , care dau verdictul irefutabil in primul sfert de ora . Si unii colegi de forum , care confirma si intaresc . Anul trecut am luat castane p' aci ca am avut dubii . Ce sa vezi , ancheta oficiala INCA nu s - a incheiat , in ciuda " evidentelor " . Ar trebui sa se grabeasca ... e al doilea " cu pasari " .  N - or fi citind pe - aici ? ... Asta cu motorul din foto s - a intors ... ca altfel mai greu cu foto ... motorul " pe capre " , in hangar .

4v4xmr.png

o5nv6h.png

5dkzeb.png

Editat de gauss
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări