Radiotelegrafist Postat Iunie 17, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2017 Pai daca am 5 partiti la acest hdd,normal ca am si windowsul instalat in tro partitie,adica © iar celelalte 4 partiti le tin pentru stocare:scheme,muzica,tutoriale,etc. Link spre comentariu
elmar Postat Iunie 17, 2017 Partajează Postat Iunie 17, 2017 Eu mă gândeam că eşti în situaţia în care hdd-ul nu mai are sistemul de operare funcţional...adică e virusat !De aia te-am întrebat... Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 17, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2017 Da,este virusat,si mai am si antivirus cu licenta pe care-l platesc in fiecare luna la compania de unde am si internet,si cu toate acestea nu merge mai mult de o luna jumate,maxim,si pe urma trebuie sa o iau de la capat,adica sa reinstalez windows-ul. Link spre comentariu
surubarila Postat Iunie 17, 2017 Partajează Postat Iunie 17, 2017 Cum se numeste antivirusul oferit de compania la care esti abonat ? Ce "nu merge mai mult de o luna jumate" de trebuie sa tot reinstalezi WIN-ul ? Pentru XP nu mai exista update-uri si nici asistenta , de ce nu treci la 7 sau mai sus ? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 17, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2017 Cum se numeste antivirusul oferit de compania la care esti abonat ? Ce "nu merge mai mult de o luna jumate" de trebuie sa tot reinstalezi WIN-ul ? Pentru XP nu mai exista update-uri si nici asistenta , de ce nu treci la 7 sau mai sus ? Antivirusul se numeste Norton si este de la Te......kom,credeti ca daca instalez win7 va tine mai mult? va intreb ca nu l-am avut instalat niciodata. Link spre comentariu
elmar Postat Iunie 17, 2017 Partajează Postat Iunie 17, 2017 (editat) Ca să foloseşti un antivirus...trebuie să nu mai instalezi fel de fel de programe/jocuri piratate...că dacă tu vrei să instalezi un joc(de ex) şi antivirusul descoperă că are virus ...te întrebă dacă opreşti acea activitate ...şi tu în loc s-o opreşti ...dai continuare! Nici cel mai bun antivirus de e lume nu te poate proteja în condiţiile astea! Nu vreau să apăr acel antivirus...nici măcar nu-l folosesc...dar e bine să ştii că viruşii intră mai ales din acţiunile voluntare ale utilizatorului...mai rar intră nepoftiţi!(mai ales dacă ai antivirus instalat şi updatat la zi!) Editat Iunie 17, 2017 de elmar Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 17, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2017 NU AM FOLOSIT SI NU VOI FOLOSI NICIODATA JOCURI,SI NICI NU AM DESCARCAT NICIODATA. Link spre comentariu
elmar Postat Iunie 17, 2017 Partajează Postat Iunie 17, 2017 Atunci, ai făcut altă imprudenţă...probabil ai ”încercat” fel de fel de sticuri şi discuri ...de pe la vecini,clienţi ...prieteni!? Link spre comentariu
surubarila Postat Iunie 17, 2017 Partajează Postat Iunie 17, 2017 Un sistem de operare tine atata timp cat doreste utilizatorul (am un XP pe un desktop de prin 2011 care ruleaza OK si azi).WIN-ul , oricare ar fi el nu se "autoprotejeaza" , desigur descarcarea si instalarea de update-uri pt. SO e recomandata , la fel si actualizarea antivirusului mentionata de d-l Elmar. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 17, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2017 Sticuri da recunosc,si carduri micro sd,dar ce sa fac daca vine cineva si vrea sa-i bag muzica?si mai ales au fost bagate si in alte pc-uri sau telefoane inaintea mea?virusii de pe acestea nu-i pot opri antivirusul? updatarea antivirusului o fac zilnic,si credeti-ma chiar el mio cere. Link spre comentariu
surubarila Postat Iunie 17, 2017 Partajează Postat Iunie 17, 2017 Anulezi functia de autorun a tuturor dispozitivelor care se "leaga" extern la PC si le scanezi intai apoi copiezi/scrii in ele. Link spre comentariu
elmar Postat Iunie 17, 2017 Partajează Postat Iunie 17, 2017 (editat) Sticuri da recunosc,si carduri micro sd,dar ce sa fac daca vine cineva si vrea sa-i bag muzica?si mai ales au fost bagate si in alte pc-uri sau telefoane inaintea mea?virusii de pe acestea nu-i pot opri antivirusul? Se pare că nu...în toate cazurile!Şi dacă unul singur scapă...e de ajuns să-ţi infecteze tot calculatorul nu numai windows-ul... Să nu crezi că dacă instalezi windosul în partiţia C ...gata ai scăpat de viruşi...nu! De aceia e indicat ca pătiţia(partiţiile) magazie să fie separat pe alt HDD...Pentru ca atunci când instalezi windows-ul să poţi deconecta ”magazia”(cu viruşi) şi să poţi instala windows-ul şi antivirusul ...fără ca viruşii de partiţiile celelalte să migreze iar in sistem!Pe urmă, după ce ai actualizat antivirusul ...conectazi HDD-ul magazie şi-l scanezi complect! Editat Iunie 17, 2017 de elmar Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 17, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2017 Se pare că nu...în toate cazurile!Şi dacă unul singur scapă...e de ajuns să-ţi infecteze tot calculatorul nu numai windows-ul... Să nu crezi că dacă instalezi windosul în partiţia C ...gata ai scăpat de viruşi...nu! De aceia e indicat ca pătiţia(partiţiile) magazie să fie separat pe alt HDD...Pentru ca atunci când instalezi windows-ul să poţi deconecta ”magazia”(cu viruşi) şi să poţi instala windows-ul şi antivirusul ...fără ca viruşii de partiţiile celelalte să migreze iar in sistem!Pe urmă, după ce ai actualizat antivirusul ...conectazi HDD-ul magazie şi-l scanezi complect! Este o treaba importanta si asta,dar daca scanez toate partitile cu antivirusul,la sfarsitul scanari imi spune ca nu sau gasit amenintari,deci cu alte cuvinte ca si cum hdd-ul ar fi curat,cred ca este la misto acel antivirus pe care il folosesc,si ar mai fi o problema:cand descarc ceva nu va trebui sa transfer tot ce am descarcat in hdd-ul magazie,deci cu alte cuvinte nu bag cu sau fara voia mea si in el virusi? Link spre comentariu
surubarila Postat Iunie 17, 2017 Partajează Postat Iunie 17, 2017 De cand folosesti antivirusul , ti-a gasit vreodata un inamic gen troian de ex. si daca da , ce-a facut ? Link spre comentariu
elmar Postat Iunie 17, 2017 Partajează Postat Iunie 17, 2017 (editat) Important e să ai partiţia(HDD-UL) C deconectată de la ”magazie”(presupus virusată) atunci când instalezi windows,actualizezi şi până instalezi antivirusul... În acest moment sistemul e vulnerabil la viruşi ...şi e posibil ca să nu-i mai detecteze antivirusul dacă sunt intraţi atunci, la instalarea sistemului! Odată instalat si actualizat antivirusul ...fără să fie vulnerabilizat de viruşii de la instalare...sistemul ar trebui să fie infailibil ...dacă nu faci greşeli! Dacă crezi că acel antivirus nu e bun, poti folosi unul Free...e suficiet de bun pentru un user obisnuit! Editat Iunie 17, 2017 de elmar Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum