Vizitator Postat Iunie 16, 2018 Partajează Postat Iunie 16, 2018 (editat) E si PCF7947 in lista?, daca e vrajeala cu "Report A New Chip", nu mai comand nici-un TNM, mai bine iau de ocazie un BeeProg cu 2000-2500 de lei si stiu ca sunt bazat, am inteles ca merg si adaptoarele cele de 6 la leu... Editat Iunie 16, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
electronicecomponente Postat Iunie 16, 2018 Partajează Postat Iunie 16, 2018 nu e nimic nou.....cateva nand-uri au pus in plus...ceva toshiba....si hynix Link spre comentariu
electronicecomponente Postat Iunie 20, 2018 Partajează Postat Iunie 20, 2018 Nand Programmer Software Version Version 6.7-Jun 18 2018: H27U8G8T2B / 29F2G16AAD / 29F2G16ABD / K9LBG08U0M / TC58NVG5D2FTA00 are Added. MT29F2G16AAB Bug is fixed: Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 21, 2018 Partajează Postat Iunie 21, 2018 (editat) On 6/6/2018 at 10:21 AM, rares01 said: sunteti in mare eroare.. se face procedura cu cipul in soclu, genereaza tnmul 2 fisiere pe desktop care tot tnm spune printr un mesaj ca trebuie trimise la adresa respectiva de email. si cam atat si toate astea se fac de la report new chip.. toate bune Uite ce spune in mesaj: "Please Email These Two Files to"[email protected]" "Email Subject must be Your Device Name & Pin Number & Package." Adica daca in subiectul email-ului nu e trecut denumirea integratului, numarul de pinii si tipul de capsula, atunci degeaba ai trimis cele doua fisiere. M-am gindit ca poate ai omis acest lucru....... Editat Iunie 21, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
electronicecomponente Postat Iunie 21, 2018 Partajează Postat Iunie 21, 2018 Costica...problema la TNM este alta. Ei nu o sa actualizeze cipurile de care avem noi nevoie...am vazut ca se lucreaza intensiv pe partea de auto la ei...borduri si computere de bord. De fapt ce merge la ei... Nu cred ca intereseaza report new cip...si imediat sa faca actualizarea...nu stiu..e doar o parere. Rares a facut corect ce a facut....posibil sa apara update pentru cipul trimis...dar nu curand.... Daca observi la history update...au inclus niste controlere de care nu am auzit...si nici nu am folosit vreodata Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 22, 2018 Partajează Postat Iunie 22, 2018 Am trimis si eu pe adresa [email protected], cele doua fisiere de la PCF7947AT cu subiect " PCF7947AT, 2X7 Pin, SOP14 ", sa vedem ce va urma... O intrebare pentru toti cei care au programat nand flash cu TNM5000, se poate programa nand flash si cu programul "TNM Universal Programmer 5000" sau merge doar cu programul "TNM Nand Programmer" ?, intreb ca nu am inca acest programator dar am vazut ca are si programul "TNM Universal Programmer 5000" lista cu nanduri......a incercat cineva?. Multumesc Link spre comentariu
electronicecomponente Postat Iunie 22, 2018 Partajează Postat Iunie 22, 2018 Costica...cand vrei sa scrii nand cu TNM Universal Programmer 5000 iti apare mesaul: You Must Program Nand Chips With Our Custom Software. Please Exit From Programmer Software. Open "Nand Programmer" Software from Start-up Menu. You Can Install "Nand Programmer" from Companion CD or From Our Website Download Page . Deci nu merge.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 22, 2018 Partajează Postat Iunie 22, 2018 Ce versiune ai instalata? Link spre comentariu
electronicecomponente Postat Iunie 22, 2018 Partajează Postat Iunie 22, 2018 ultima 10.21 Link spre comentariu
electronicecomponente Postat Iunie 22, 2018 Partajează Postat Iunie 22, 2018 instaleaza si te poti juca fara programator...in varianta demo Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 22, 2018 Partajează Postat Iunie 22, 2018 Am instalat programele de la TNM decind a aparut programatorul la vinzare Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 22, 2018 Partajează Postat Iunie 22, 2018 1 hour ago, electronicecomponente said: Costica...cand vrei sa scrii nand cu TNM Universal Programmer 5000 iti apare mesaul: You Must Program Nand Chips With Our Custom Software. Please Exit From Programmer Software. Open "Nand Programmer" Software from Start-up Menu. You Can Install "Nand Programmer" from Companion CD or From Our Website Download Page . Deci nu merge.... Da sunt de acord ca apare acel mesaj, dar dupa ce dai OK, nandul selectat din lista se "incarca" in program, asta inseamna ca mesajul e un fel de recomandare.....mai astept poate cineva a testat ce am spus eu mai sus...... Link spre comentariu
electronicecomponente Postat Iunie 23, 2018 Partajează Postat Iunie 23, 2018 Nu merge Costica ...nu sunt active butoanele de read write...e.t.c. dar nu stiu de ce insisti sa mearaga acest program cu nand...cand este altul special facut pentru nand Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 23, 2018 Partajează Postat Iunie 23, 2018 Pentru ca programul "TNM Nand Programmer" nu are optiunea "Report A New Chip" pentru actualizare de nand, cum are de exemplu RT-ul optiunea "Add chip partnumber" care si functioneaza...... Link spre comentariu
electronicecomponente Postat Iunie 23, 2018 Partajează Postat Iunie 23, 2018 Report A New Chip este o vrajeala ieftina pentru europeni....ca sa se vanda TNM. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum