Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TNM 5000

codrut

Postări Recomandate

Se poate programa PIC16C505(14 PINI) CU TNM5000, in lista programului apare PIC16C505 cu 8 pini, ceea ce cred ca nici nu exista cu 8 pini.....Multumesc

Report New chip for future version addition.

Bug is corrected.

Utilizati o versiune de soft mai veche Version 10.05 - Nov 22 2017

Sau utilizati optiunea ISP.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Am si eu o intrebare pentru toti cei care au TNM5000, a citit/scris cineva acest nand TC58NVG3S0FTAI0 cu rezultate ok?, intreb ca vreau sa comand acest programator si mie cam frica sa nul iau si pe asta degeaba.......Multumesc

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Am si eu o intrebare pentru toti cei care au TNM5000, a citit/scris cineva acest nand TC58NVG3S0FTAI0 cu rezultate ok?, intreb ca vreau sa comand acest programator si mie cam frica sa nul iau si pe asta degeaba.......Multumesc

Costica daca il are in lista atunci 100% merge scris citit

Link spre comentariu

daca doriti , putem incerca sa-l scriem.

treceti pe la atelier si testam

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări