Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TNM 5000

codrut

Postări Recomandate

Ai testat doar atata cu un singur eeprom 24C02 ?, la postal 3 nu conteaza ca are sau nu are ID, le detecteaza pe toate la fix. Mai strang si eu informatii despre acest programator TNM5000 ca ma bate gandul sa-mi comand unul cat de curand.

Link spre comentariu

Am testat pe 24c02 si 24c08.Ca sa ma conving ca nu e coincidenta.Am pus insa un 24c256 la care mi-a scris ca nu poate detecta,si ca nu toate deviceurile au ID.De aceea am scris Acuma cred ca memoria o fi defecta o sa verific cu altceva.

Daca 24c02 si 04 au fost detectate eu cred ca le detecteaza si pe celelalte.

Daca vrei sa cumperi TNM5000 atunci vestea buna e ca adaptoarele de pe RT809H se potrivesc 100%.Eu am ambele si vorbesc din experienta.

Link spre comentariu

Scuze !doar acum am avut timp.

Se pare ca detecteaza,iata si dovada dupa apasarea butonului DETECT.

Treaba asta ajuta foarte mult cand eepromul are o denumire ciudata.

In general device-urile care nu au ID nu se pot detecta.

Da dar spune ca este posibil sa fie 24c02 dar vad ca nui sigur

Link spre comentariu

Nu e vorba numai de cablu, vad ca are si mufa la programator, o fi varianta noua de TNM5000.......poate ne da si noua mai multe detalii colegu' rares01.........Da stiam ca se potrivesc adaptoarele de la RT809H cu exceptia adaptorului TSOP56, de aceia as vrea sa-mi iau un TNM5000 ca scutesc niste bani..............

Link spre comentariu

Am rascolit 2 ore pe net si nu am gasit TNM5000 de vanzare cu mufa si cablu ca in poza de sus, probabil

e modificat de utilizator :scarpin Colegu' orgasmo ori a luat vacanta ori sa suparat pe forum, ca ne mai lamurea si pe noi........

Pana la urma am gasit taman pe un site arabesc unde nu poti afla nimic despre ce face acel cablu si PDF-ul e tot in limba araba spurcata natie cu limba lor n-am vazut.....programatorul se numeste TNM5000A+ de aceea nu gaseam informati...............

http://shop.cheraghcheck.ir/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87/%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%85%D8%B1-%D9%88-%D8%AF%DB%8C%D8%A7%DA%AF-tnm/

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

In bani nostri costa 4000 ron, ce o fi stiind sa faca asa deosebit de este asa scump??????

Eu cred ca are loc pe placa de mufa aia si au mai bagat inca 2000 ron in plus pentru doar o mufa in plus :rade: si un soft sal schimbi ca sa mearga si pe mufa aia si sau dus in + 2000ron :rade:

Link spre comentariu

E foarte interesant de ce au la vanzare numai arabi, probabil ca ei le modifica si le vinde, acum depinde pentru ce este cablul acela ca sa-r putea sa mearga pe mufa aceia cu acelasi soft(program).............

Link spre comentariu

Costica eu ma refer la softul programatorului si nu la programul ce este instalat in pc , eu miam transformat din TL866CS in TL866A in care TL866A are mufa ISP si TL866CS nu are mufa ISP , pe placa are loc de mufa ISP eu am montat una si am schimbat softul din TL866CS in TL866A si merge brici prin isp la programare direct pe placi la PIC-uri , ATMEGA si altele ce le are in program

Link spre comentariu

Ba se poate si la RT809H si la RT809F sa se faca update de softdar nu este recomandat de producator

si daca se poate si la RT-uri atunci se poate si la TNM5000 cu siguranta , dar daca nul am in dotare nu mam interesat , eu ce programatoare am in dotare ma interesez de ele dar daca nu am atunci nu ma interesez pina numi vin in stock :freaza: si cind le am pe mina mea atunci ma interesez la maxim ce pot face , eu vreau sa stiu cam tot ce stiu a face

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

Ce stie TNM5000A+ ??Pai am tradus si am aflat ca stie sa citeasca ECU din diferite masini si sa verifice de exemplu semnalul de la senzorul

ax cu came,sau programare chei etc.

Deci baietii au facut mari progrese.Acuma ramane de vazut cine foloseste aceste functii ,probabil cei care repara ECU.

Softul de la TNM5000 se poate updata ca cel de RT809H.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări